ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
ριπερ ειδικα εσυ ενα κουταβι με κοστος 800 ευρω διπλασιασες το κοστος στα 1600 απλα και μονο για να γινουν τα πραγματα οπως εσυ γουσταρες και τιμη σου.... μακαρι οι πληοψηφιασ οσων μου ζητανε κουταβι να σου μοιαζαν
Ευχαριστώ πολυ φιλε @GRDANE , πραγματικά δεν το εκανα γιατι μου περισσεύουν κ ειπα ας κανω ενα ταξιδάκι να δω κ την Πράγα , ηταν πολυ δύσκολο ταξιδι (2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχειο με κουτάβι ειναι αρκετά ψυχοφθόρο και για τους 2). Έπραξα όπως ακριβώς επρεπε να κανω , να να εχω την συνείδηση μου καθαρή , ως προς απο την πλευρά μου κατεβαλλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να εχω μια ευτυχισμένη 12ετια . Δεν σου κρύβω πως σε ενα σημείο της έρευνας μου , σκεφτηκα να μειώσω την δαπάνη κατα περίπου 33 % η αλλιώς 1/3, συλλογιζομουν πως θα βγαλω την βασική εκπαίδευση , και ολα τα πρώτα αξεσουάρ του σκύλου , αλλα έπιανα τον εαυτό μου , να εχει αμφιβολίες και ειπα πως η δουλεια πρεπει να γινει σωστά !!! Δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή !!! Τωρα που γνωρίζω το συγκεκριμένο εκτροφειο (αχρείαστο να ειναι :) ) Αν θα έπερνα κουτάβι απο εκει , θα επέλεγα να μου το στείλει η ίδια κ να το παρω απο Αθηνα με απόλυτα καθαρή συνείδηση :)

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Πανέμορφη η κουτάβα σου!!! Να σου ζήσει και να σου χαρίζει μόνο όμορφες στιγμές! :)
Μπράβο σου για τον τρόπο απόκτησης της! Φτου φτου φτου :D
Ευχαριστώ πολυ :)

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Καλησπέρα σε όλους και καλο ΣΚ ευχομαι !!! Με την έλευση της θερινής σεζόν κ κυρίως της καψούρας μου , ο χρόνος που διέθετα για το φόρουμ , εχει περιοριστεί αρκετά , παρακολουθώ σχεδον καθημερινά , αλλα μεχρι εκει ;) Βρηκα λιγο χρονο σημερα να σας γραψω μερικά πραγματα για την συμβίωση που εχω με τη κουκλα μου , αλλα κ να μοιραστώ μαζι σας μερικες φωτογραφιες .....πριν λίγες μέρες κλείσαμε μηνα μαζι , εναν μηνα που τον περίμενα δυσκολότερο , αλλα η ποιότητα της εκτροφής -κοινωνικοποίησης που ειχε ήδη το κουτάβι , τον εκανε μήνα απόλαυσης .
Φανταστείτε πως ειχα ήδη λυμένο το πρόβλημα της τουαλέτας και του crate . Τις έδωσα μερικες μέρες να συνηθίσει το περιβάλλον κ αρχίσαμε εκπαίδευση , κανουμε κ δαγκώματα , υπάρχει τρομερη ανταποκριση , το κοριτσι διψα για εργασία. Μου κανει τρομερη εντυπωςη που δεν φοβάται τιποτα , κροτίδες το παςχα , βροντές κ αστραπές , ενα σωρό θορύβους που δοκιμάζω εγω , δεν κουνιέται ούτε το βλέφαρο .Μαλλον η τοποθεσία του εκτροφείου κοντα σε πίστα αεροδρομίου , εκανε καλη δουλεια .Την εχω ολη μερα μαζι μου , απο την δουλεια μεχρι το γυμναστηριο κ τους αγώνες της ΑΕΚΑΡΑΣ ......προπόνηση κανουμε 3 μέρες την Εβδομαδα , και τις υπόλοιπες την δουλεύω εγω , Κυριακές ρεπο , γιατι πηγαίνουμε στο δάσος τα πρωινά , παραλια τα μεσημέρια κ μετα εχει ξεκούραση . Οι πρώτες φωτο ειναι απο μια εκπαίδευση και οι άλλες απο βόλτα στο δάσος . Χρονια πολλα στους εορτάζοντες , ευχόμαι υγεια κ ευτυχία !!

4 μηνών
image.png
image.png
image.png
image.png
4,5 μηνών

image.jpeg
image.jpeg

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Θάνο τα πολλά λόγια είναι περιττά. Είναι πανέμορφη, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, σχηματίζεται καταπληκτικά και τα έχει όλα όπως μας λες. Σας "ζηλεύω" φίλε (με όλη την καλή έννοια)! Βάλε και μια ανφας φώτο να την χαρούμε.

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Θάνο τα πολλά λόγια είναι περιττά. Είναι πανέμορφη, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, σχηματίζεται καταπληκτικά και τα έχει όλα όπως μας λες. Σας "ζηλεύω" φίλε (με όλη την καλή έννοια)!
Ευχαριστώ φιλε Χαρη !! Οντως όπως ακριβώς την ημέρα που τα συζητούσαμε , το αποτέλεσμα μεχρι στιγμής ξεπερνά τις προσδοκίες μου ....

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Μεχρι το τέλος της Εβδομαδας , θα πρεπει να παρω μια σοβαρή απόφαση , σκεφτομαι να παρω κ την αδερφή της , ενα black solid κουταβι , του οποίου ο ιδιοκτήτης έσπασε την λεκάνη του κ εχει σοβαρό θέμα υγείας , οποτε η εκτροφέας μου την πήρε πίσω για να την δώσει αλλου , ειναι τοσο ομορφη που η καρδιά μου , πάει να νικήσει την λογικη μου .....αρχικά το ειχα απορρίψει , αλλα δεν φεύγει απο το μυαλό μου ....Θα εχω δυο πυραύλους μαζι μου .......

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
ripper εχω διαβασει οτι τα κουταβια της ιδιας γεννας αναπτυσσουν εντονη συνδεση μεταξυ τους και καλο ειναι αν θελουμε δυο σκυλους να μην παιρνουμε αδερφια γιατι δενονται πολυ μεταξυ τους και τεινουν να αγνοουν πιο ευκολα τον ανθρωπο ιδιοκτητη ....βεβαια ολα αυτα ειναι θεμα εκπαιδευσης ασχολιας κλπ οι εμπειροτεροι μπορουν να σε συμβουλευσουν καλυτερα....(y) και βεβαια δυο σκυλοι ειναι διπλος χρονος αλλα αν το εχεις τρελα καντο :)

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
ripper εχω διαβασει οτι τα κουταβια της ιδιας γεννας αναπτυσσουν εντονη συνδεση μεταξυ τους και καλο ειναι αν θελουμε δυο σκυλους να μην παιρνουμε αδερφια γιατι δενονται πολυ μεταξυ τους και τεινουν να αγνοουν πιο ευκολα τον ανθρωπο ιδιοκτητη ....βεβαια ολα αυτα ειναι θεμα εκπαιδευσης ασχολιας κλπ οι εμπειροτεροι μπορουν να σε συμβουλευσουν καλυτερα....(y) και βεβαια δυο σκυλοι ειναι διπλος χρονος αλλα αν το εχεις τρελα καντο :)
Φιλε Jim , ομολογώ πως δεν το γνώριζα , θα το ψάξω ....εγω φοβάμαι μην εχουμε ερωτικες αντιζηλίες ....γιατι το μωρο μου , κάθεται κ με βλέπει στα μάτια , άνετα 20 λεπτά συνεχόμενα ;)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Απο προσωπικη εμπειρια...
Ειχα 2 αδελφια γπ και 4 αδελφια ντομπερμαν.
Μια χαρα τραβουσε το καθενα τον δρομο που του δειχναμε εμεις!