Καλησπέρα σε όλους και καλο ΣΚ ευχομαι !!! Με την έλευση της θερινής σεζόν κ κυρίως της καψούρας μου , ο χρόνος που διέθετα για το φόρουμ , εχει περιοριστεί αρκετά , παρακολουθώ σχεδον καθημερινά , αλλα μεχρι εκει
Βρηκα λιγο χρονο σημερα να σας γραψω μερικά πραγματα για την συμβίωση που εχω με τη κουκλα μου , αλλα κ να μοιραστώ μαζι σας μερικες φωτογραφιες .....πριν λίγες μέρες κλείσαμε μηνα μαζι , εναν μηνα που τον περίμενα δυσκολότερο , αλλα η ποιότητα της εκτροφής -κοινωνικοποίησης που ειχε ήδη το κουτάβι , τον εκανε μήνα απόλαυσης .
Φανταστείτε πως ειχα ήδη λυμένο το πρόβλημα της τουαλέτας και του crate . Τις έδωσα μερικες μέρες να συνηθίσει το περιβάλλον κ αρχίσαμε εκπαίδευση , κανουμε κ δαγκώματα , υπάρχει τρομερη ανταποκριση , το κοριτσι διψα για εργασία. Μου κανει τρομερη εντυπωςη που δεν φοβάται τιποτα , κροτίδες το παςχα , βροντές κ αστραπές , ενα σωρό θορύβους που δοκιμάζω εγω , δεν κουνιέται ούτε το βλέφαρο .Μαλλον η τοποθεσία του εκτροφείου κοντα σε πίστα αεροδρομίου , εκανε καλη δουλεια .Την εχω ολη μερα μαζι μου , απο την δουλεια μεχρι το γυμναστηριο κ τους αγώνες της ΑΕΚΑΡΑΣ ......προπόνηση κανουμε 3 μέρες την Εβδομαδα , και τις υπόλοιπες την δουλεύω εγω , Κυριακές ρεπο , γιατι πηγαίνουμε στο δάσος τα πρωινά , παραλια τα μεσημέρια κ μετα εχει ξεκούραση . Οι πρώτες φωτο ειναι απο μια εκπαίδευση και οι άλλες απο βόλτα στο δάσος . Χρονια πολλα στους εορτάζοντες , ευχόμαι υγεια κ ευτυχία !!
4 μηνών
4,5 μηνών