Ειδες αυτοι που εχουν προσωπικη εμπειρια μπορουν να σε συμβουλευσουν καλυτερα εχω δεν εχω εμπειραι απλως καπου το διαβασα και ειπα να το πω ....οποτε σε βλεπω κατα 99 % με δυο κουκλες ........
Μολόγα, την θες για πάρτη σου!Δεν έπαιξε Η τοποθεσία ρολο...αλλα οτι ειναι γερμανικό ποιμενικό...δλδ η εκτροφή ετσι πρεπει να ειναι τα νεύρα ενός Γ.Π.
Εννοειτε να ΜΗΝ πάρεις και την αλλη!!!!
Τα λέγαμε κ το πρωι Μητσο , μου κάθεται στο στομάχι ρε φιλε .......Δεν έπαιξε Η τοποθεσία ρολο...αλλα οτι ειναι γερμανικό ποιμενικό...δλδ η εκτροφή ετσι πρεπει να ειναι τα νεύρα ενός Γ.Π.
Εννοειτε να ΜΗΝ πάρεις και την αλλη!!!!
Δεν ειναι τοσο μεγάλα τα ποσοστά , 40 % να την παρω .... Θα δούμε όμως , εχω να κανω κάποιες σοβαρές συζητήσεις κ απο το αποτέλεσμα αυτών , θα παρω την απόφασηΕιδες αυτοι που εχουν προσωπικη εμπειρια μπορουν να σε συμβουλευσουν καλυτερα εχω δεν εχω εμπειραι απλως καπου το διαβασα και ειπα να το πω ....οποτε σε βλεπω κατα 99 % με δυο κουκλες ........
Χαχαχα,οχι οχι απλα βλεπω πιο σωστό να μείνει με την κοπέλα του να την χαρεί,να μάθει μαζί της ,και αργότερα βλεπει για αλλο σκύλο!!!Μολόγα, την θες για πάρτη σου!
Ευχαριστώ φιλε Zenio Βεβαια γούστα ειναι αυτά , σε άλλους αρεσουν τα μαυροτσουκαλα χαχαΗ δικια σου ειναι μακραν ομορφοτερη παντως, και το εχω ξαναπει οτι ειναι πραγματικα ομορφο σκυλι
Χαχα οντως ειναι πανέμορφη !!!! Ναι ειναι αδερφούλα της Tyra Δυστυχώς δεν μπορω να μην κανω δεύτερες σκέψεις , το δουλεύω όμως το project κ θα δούμε ευχαριστώ !!Χωρίς δεύτερη σκέψη θα την έπαιρνα!
Τι ομορφιά είναι αυτή!!!!!
Sorry @ripper2.1 ... το χρώμα φταίει
Από την ίδια γέννα είναι δηλαδή;
Γερμανικος ποιμενικος φίλε μου............μου εχει παρει την καρδιά κ το μυαλό , ειναι ασύλληπτα ερωτευμένο μαζι μου , αλλα αυτο ειναι αμοιβαίο ......μολις γυρίσαμε απο βραδινή βόλτα στο λιμάνι .....κ σχεδον σε ολη την διαδρομή με κοίταζε ...
Χαχα Μητσαρα γίγανταKαλα παιζει παντα το ενδεχομενο να σε κοιταζε και να ελεγε πω ρε φιλε που εμπλεξα...