ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Ειμαι σε ενα βαρετό επαγγελματικό πάρτυ σε σπιτι ......πλήττω αφάνταστα , κουβέντιασα απο πολιτικά - μνημόνια - ζώδια - καιρό μέχρι και για λογοτεχνία !!! Ναι καλα καταλάβατε , φανταστικό πάρτυ !!! Πρεπει να καθίσω για τα μάτια του κόσμου , καμια ωριτσα ακομη , σκεφτηκα να γίνω λιγο αγενής κ να αποσυρθώ σε μια τρομερα αναπαυτική πολυθρόνα , για να σας αναλύσω το κόστος του project της αγοράς κουταβιού απο το εξωτερικό

Αγορά Κουταβιού
Τα εκτροφεια στην Τσεχία εχουν κοινή γραμμή πώλησης και αντιλαμβάνομαι κ μια καλη συνεργασία μεταξύ τους . Η τιμή πώλησης του κουταβιού ηταν 800 ευρώ .
Έξοδα Ταξιδιού
Αποφάσισα να ταξιδέψω προσωπικα για να φέρω το κουτάβι , ηθελα να το γνωρίσω κ να το κανω δικο μου , την στιγμή της αποχώρησης του , απο το σπιτι του .
Αεροπορικά Έξοδα : Κω - Αθηνα , Αθηνα -Πράγα , Πράγα- Αθήνα , Αθηνα -Κω : 240 ευρώ .
Ξενοδοχειο Αθηνα , Ξενοδοχειο Πράγα : 210 ευρώ
Αεροπορικά Έξοδα κουταβιού : Πράγα -Αθηνα , Αθηνα - Κω : 120 ευρώ (80 /40)
Ατομικά Έξοδα
Έξοδα ταξι : 30 ευρώ
Έξοδα Φαγητού : 120 ευρώ
Διαφορα έξοδα
Εμβόλια πέραν των βασικών έως 8 εβδομαδες και τροφή - φροντίδα κουταβιού : 150 ευρώ

Σύνολο : 1670 ευρώ

ΥΓ: Το κόστος θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά εάν επέλεγα να κανει την αποστολή η εκτροφέας μου , πχ 800+ 120 (εισιτήρια κουταβιού )+ 150 τα εμβόλια -διατροφή . Σύνολο : 1070 ευρώ .
ΥΓ2 : Υπολογίστε το κόστος του box μεταφοράς , το οποιο σε μενα , έγινε δώρο : 80-100 ευρώ
ΥΓ3 : Υπαρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη μεταφορά του κουταβιού , χωρις να κανετε τιποτα , ο Χαρης ρώτησε πρόσφατα κ το κόστος ηταν 600 ευρώ .

Παραμενω στην διαθεση σας για οποιαδήποτε απορία !!

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Ειμαι σε ενα βαρετό επαγγελματικό πάρτυ σε σπιτι ......πλήττω αφάνταστα , κουβέντιασα απο πολιτικά - μνημόνια - ζώδια - καιρό μέχρι και για λογοτεχνία !!! Ναι καλα καταλάβατε , φανταστικό πάρτυ !!! Πρεπει να καθίσω για τα μάτια του κόσμου , καμια ωριτσα ακομη , σκεφτηκα να γίνω λιγο αγενής κ να αποσυρθώ σε μια τρομερα αναπαυτική πολυθρόνα , για να σας αναλύσω το κόστος του project της αγοράς κουταβιού απο το εξωτερικό

Αγορά Κουταβιού
Τα εκτροφεια στην Τσεχία εχουν κοινή γραμμή πώλησης και αντιλαμβάνομαι κ μια καλη συνεργασία μεταξύ τους . Η τιμή πώλησης του κουταβιού ηταν 800 ευρώ .
Έξοδα Ταξιδιού
Αποφάσισα να ταξιδέψω προσωπικα για να φέρω το κουτάβι , ηθελα να το γνωρίσω κ να το κανω δικο μου , την στιγμή της αποχώρησης του , απο το σπιτι του .
Αεροπορικά Έξοδα : Κω - Αθηνα , Αθηνα -Πράγα , Πράγα- Αθήνα , Αθηνα -Κω : 240 ευρώ .
Ξενοδοχειο Αθηνα , Ξενοδοχειο Πράγα : 210 ευρώ
Αεροπορικά Έξοδα κουταβιού : Πράγα -Αθηνα , Αθηνα - Κω : 120 ευρώ (80 /40)
Ατομικά Έξοδα
Έξοδα ταξι : 30 ευρώ
Έξοδα Φαγητού : 120 ευρώ
Διαφορα έξοδα
Εμβόλια πέραν των βασικών έως 8 εβδομαδες και τροφή - φροντίδα κουταβιού : 150 ευρώ

Σύνολο : 1670 ευρώ

ΥΓ: Το κόστος θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά εάν επέλεγα να κανει την αποστολή η εκτροφέας μου , πχ 800+ 120 (εισιτήρια κουταβιού )+ 150 τα εμβόλια -διατροφή . Σύνολο : 1070 ευρώ .
ΥΓ2 : Υπολογίστε το κόστος του box μεταφοράς , το οποιο σε μενα , έγινε δώρο : 80-100 ευρώ
ΥΓ3 : Υπαρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη μεταφορά του κουταβιού , χωρις να κανετε τιποτα , ο Χαρης ρώτησε πρόσφατα κ το κόστος ηταν 600 ευρώ .

Παραμενω στην διαθεση σας για οποιαδήποτε απορία !!

• Like
Reactions: elverg and d-friend

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
και με μια φοα το καταλαβεναμε ριπ.
που ειναι οι παλιες οι δοξες με α μπασελορ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ηθελες σκλι....καλα να παθεις τωα χαμουρρα.λουσουτα

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
και με μια φοα το καταλαβεναμε ριπ.
που ειναι οι παλιες οι δοξες με α μπασελορ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ηθελες σκλι....καλα να παθεις τωα χαμουρρα.λουσουτα
Χαχαχα πάνε αυτά φιλε Τάσο ......
Κοιτά για ενα μπατσελορακι αμδ στο αμστερνταμ ...δεν θα έλεγα οχι .....;)

• Like
Reactions: tasos malinoua

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@ripper2.1 αναλυεις λιγο το υγ3? τι κανουν δηλαδη αυτοι και θελουν 600ευρω?
Εσύ δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Πληρώνεις τα 600€ και πηγαίνεις να παραλαβεις στο αεροδρόμιο τη μέρα που θα σου πουν. (Η συγκεκριμένη προσφορά ήταν μέσω Pet air)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δηλαδη το παιρνουν απο το σπιτι του εκτροφεα το πανε αεροδρομιο εκει, εσυ το παραλαμβανεις απο εδω και θελουν 600 γιουρο?

@ripper2.1 παραληψη νομιζα οτι εχω ευχηθει αλλα ειδα οτι δεν....να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη με το λουκουμακι. πανεμορφη πραγματικα.

• Like
Reactions: ripper2.1

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Δηλαδη το παιρνουν απο το σπιτι του εκτροφεα το πανε αεροδρομιο εκει, εσυ το παραλαμβανεις απο εδω και θελουν 600 γιουρο?

@ripper2.1 παραληψη νομιζα οτι εχω ευχηθει αλλα ειδα οτι δεν....να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη με το λουκουμακι. πανεμορφη πραγματικα.
Νομίζω το συνοδεύει και κάποιος από τη μεταφορική.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω

Ευχαριστώ πολυ !!!!! Δεν γνωρίζω ακριβώς το κοστολόγιο , αλλα νομίζω για καποιον που δεν μένει , Αθήνα η Θεσσαλονικη , συμφέρει ! Κ ψυχολογικά κ οικονομικά !!!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
1) ξέρεις να βάζεις προτεραιότητες, αυτό στο αναγνωρίζω ;). 2) πολύ χρήσιμες πληροφορίες για κάποιον που ψάχνεται και νιώθει πελαγωμένος(y)

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
1) ξέρεις να βάζεις προτεραιότητες, αυτό στο αναγνωρίζω ;). 2) πολύ χρήσιμες πληροφορίες για κάποιον που ψάχνεται και νιώθει πελαγωμένος(y)
Ευχαριστώ πολυ !!!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Ευχαριστώ πολυ !!!! Θα κανω τα παντα , για να ειναι ευτυχισμένη :)
Όταν βολταρετε στις όμορφες παραλίες της Κω πως να μην είναι.
Στις προηγούμενες φώτο σε ποια είστε;

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Όταν βολταρετε στις όμορφες παραλίες της Κω πως να μην είναι.
Στις προηγούμενες φώτο σε ποια είστε;
Μένω στον Αγιο Φωκα , πριν τα θερμά :) αν ξερεις απο Κω , λογικά θα κατάλαβες !!

• Like
Reactions: johnk and manolo

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Για μένα που μου αρέσουν τα πράσινα μέρη, η όλη ευρύτερη περιοχή που είσαι μαζί με κεφαλο και ειδικά τις παραλίες πριν από εκεί τα ωραιότερα μέρη στην Κω.

• Like
Reactions: johnk and ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Για μένα που μου αρέσουν τα πράσινα μέρη, η όλη ευρύτερη περιοχή που είσαι μαζί με κεφαλο και ειδικά τις παραλίες πριν από εκεί τα ωραιότερα μέρη στην Κω.
Ναι ειναι φοβερά ....... Δες νυχτα απόψε στον φωκα ....τρομερή πανσέληνος !!
image.jpeg