Ειμαι σε ενα βαρετό επαγγελματικό πάρτυ σε σπιτι ......πλήττω αφάνταστα , κουβέντιασα απο πολιτικά - μνημόνια - ζώδια - καιρό μέχρι και για λογοτεχνία !!! Ναι καλα καταλάβατε , φανταστικό πάρτυ !!! Πρεπει να καθίσω για τα μάτια του κόσμου , καμια ωριτσα ακομη , σκεφτηκα να γίνω λιγο αγενής κ να αποσυρθώ σε μια τρομερα αναπαυτική πολυθρόνα , για να σας αναλύσω το κόστος του project της αγοράς κουταβιού απο το εξωτερικό
Αγορά Κουταβιού
Τα εκτροφεια στην Τσεχία εχουν κοινή γραμμή πώλησης και αντιλαμβάνομαι κ μια καλη συνεργασία μεταξύ τους . Η τιμή πώλησης του κουταβιού ηταν 800 ευρώ .
Έξοδα Ταξιδιού
Αποφάσισα να ταξιδέψω προσωπικα για να φέρω το κουτάβι , ηθελα να το γνωρίσω κ να το κανω δικο μου , την στιγμή της αποχώρησης του , απο το σπιτι του .
Αεροπορικά Έξοδα : Κω - Αθηνα , Αθηνα -Πράγα , Πράγα- Αθήνα , Αθηνα -Κω : 240 ευρώ .
Ξενοδοχειο Αθηνα , Ξενοδοχειο Πράγα : 210 ευρώ
Αεροπορικά Έξοδα κουταβιού : Πράγα -Αθηνα , Αθηνα - Κω : 120 ευρώ (80 /40)
Ατομικά Έξοδα
Έξοδα ταξι : 30 ευρώ
Έξοδα Φαγητού : 120 ευρώ
Διαφορα έξοδα
Εμβόλια πέραν των βασικών έως 8 εβδομαδες και τροφή - φροντίδα κουταβιού : 150 ευρώ
Σύνολο : 1670 ευρώ
ΥΓ: Το κόστος θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά εάν επέλεγα να κανει την αποστολή η εκτροφέας μου , πχ 800+ 120 (εισιτήρια κουταβιού )+ 150 τα εμβόλια -διατροφή . Σύνολο : 1070 ευρώ .
ΥΓ2 : Υπολογίστε το κόστος του box μεταφοράς , το οποιο σε μενα , έγινε δώρο : 80-100 ευρώ
ΥΓ3 : Υπαρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη μεταφορά του κουταβιού , χωρις να κανετε τιποτα , ο Χαρης ρώτησε πρόσφατα κ το κόστος ηταν 600 ευρώ .
Παραμενω στην διαθεση σας για οποιαδήποτε απορία !!