Giorgos.rocky

Well-Known Member
5 Απριλίου 2016
61
61
61
Χαχα οχι καμια σχέση ;) σημερα ηταν η μερα προσαρμογής στο γραφειο , την γνώρισα στο προσωπικό , εξερεύνησε το χώρο ......έριξε κ εναν υπνο όσο εγω δούλευα !!!! το κοριτσι στο δρόμο της επιστροφής .....

View attachment 57186
Κυρία ακομη κ στο αυτοκίνητο ;)

Γεια χαρα . sorry ελειπα αυτές τις μέρες. Τώρα βλέπω φωτο και διαβάζω για το ταξίδι σου. Ti να πρωτοπώ ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ - ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ όλα τα λεφτά. Να σου ζήση, ευτυχισμένη συμβίωση. Μπραβο και σε σένα.Τέλεια οργάνωση σe όλα . Πάντα καλά . ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ .

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Γεια χαρα . sorry ελειπα αυτές τις μέρες. Τώρα βλέπω φωτο και διαβάζω για το ταξίδι σου. Ti να πρωτοπώ ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ - ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ όλα τα λεφτά. Να σου ζήση, ευτυχισμένη συμβίωση. Μπραβο και σε σένα.Τέλεια οργάνωση σe όλα . Πάντα καλά . ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ .
Ευχαριστώ πολυ Γιωργο !!!! Ευχομαι σε σενα κ το κουτάβι σου τα καλύτερα !!!

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Καλημέραααααααααα!!!!! Φανταστική! Φανταστική! Την παντρεύεις?
Χαχα ευχαριστώ πολυ !!! Αλλα αποφάσισα να την κανω γεροντοκόρη :) περα απο την πλακα , δεν θελω να ασχοληθώ με την εκτροφή , γιατι κ δεν εχω τις γνώσεις να το κανω και γενικά ειμαι αντίθετος με αυτο :)

Giorgos.rocky

Well-Known Member
5 Απριλίου 2016
61
61
61
Άσε το κορίτσι να χαρεί την ελευθερία της. :LOL:
Άσε το κορίτσι να χαρεί την ελευθερία της. :LOL:
Χαχα ευχαριστώ πολυ !!! Αλλα αποφάσισα να την κανω γεροντοκόρη :) περα απο την πλακα , δεν θελω να ασχοληθώ με την εκτροφή , γιατι κ δεν εχω τις γνώσεις να το κανω και γενικά ειμαι αντίθετος με αυτο :)

Και εγω πλάκα έκανα. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Άσε που ο δικός μου δεν ειναι καλώς γαμπρός !!!! Θα πεινάση η δικιά σου . Πολυ τεμπέλης ( δες φωτο ) :Αν μαθη και το ΦΡΑΠΈ την έκατσα

20160416_200345.jpg

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Και εγω πλάκα έκανα. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Άσε που ο δικός μου δεν ειναι καλώς γαμπρός !!!! Θα πεινάση η δικιά σου . Πολυ τεμπέλης ( δες φωτο ) :Αν μαθη και το ΦΡΑΠΈ την έκατσα

View attachment 57231
Χαχα καλο ! !