Καλημέρα..
Πηγή το άκουγε το όνομα της, πάντα..
Το ήξερε πριν την πάρουμε εμείς κ μόλις το άκουγε ερχόταν σφαίρα, σε εμάς τουλάχιστον..
Με πήρε η κοπελίτσα που με βοηθάει στο ψάξιμο και...
Πήγε έπιασε την κυρία που μένει στο σπίτι που την είχε δει από κάτω πολλές φορές,και η κυρία της έκανε περιγραφή ίδια με της Ράνυς (δύσκολα να είναι κ άλλο μικρό καφέ με φουντωτή ουρά άσπρο λαιμό κ σε οιστρο),
η κυρία τα ταίζει κάθε μέρα και τους βάζει νερό, το σκυλάκι λέει είναι καλά,
και την εμπιστεύτε το σκυλί, και κάθεται να την χαιδέψει κανονικότατα!!!!!!
Φυσικά μόλις την ξαναδεί η κυρία, θα την αρπάξει και θα μας πάρει τηλέφωνο να πάμε.
Τουλάχιστον να ξέρω αν είναι αυτή ή όχι.
Η κοπέλα επίσης ανέλαβε να ψάχνει σήμερα, μιας και το πόδι μου χρειάζεται ξεκούραση.
Επίσης η κυρία είπε, πως άραζαν κάτω από το σπίτι της διότι η σκυλίτσα της ήταν κ αυτή σε οίστρο.
Α!Και το σκυλάκι αυτό (αν είναι η Ράνυ) είναι σίγουρα έγγυος σύμφωνα με την Κυρία,
αφού δεν έκανε τίποτα άλλο από σουλουμουτουκ τσιτσιρί που λέει και η Sara!!
Πηγή το άκουγε το όνομα της, πάντα..
Το ήξερε πριν την πάρουμε εμείς κ μόλις το άκουγε ερχόταν σφαίρα, σε εμάς τουλάχιστον..
Με πήρε η κοπελίτσα που με βοηθάει στο ψάξιμο και...
Πήγε έπιασε την κυρία που μένει στο σπίτι που την είχε δει από κάτω πολλές φορές,και η κυρία της έκανε περιγραφή ίδια με της Ράνυς (δύσκολα να είναι κ άλλο μικρό καφέ με φουντωτή ουρά άσπρο λαιμό κ σε οιστρο),
η κυρία τα ταίζει κάθε μέρα και τους βάζει νερό, το σκυλάκι λέει είναι καλά,
και την εμπιστεύτε το σκυλί, και κάθεται να την χαιδέψει κανονικότατα!!!!!!
Φυσικά μόλις την ξαναδεί η κυρία, θα την αρπάξει και θα μας πάρει τηλέφωνο να πάμε.
Τουλάχιστον να ξέρω αν είναι αυτή ή όχι.
Η κοπέλα επίσης ανέλαβε να ψάχνει σήμερα, μιας και το πόδι μου χρειάζεται ξεκούραση.
Επίσης η κυρία είπε, πως άραζαν κάτω από το σπίτι της διότι η σκυλίτσα της ήταν κ αυτή σε οίστρο.
Α!Και το σκυλάκι αυτό (αν είναι η Ράνυ) είναι σίγουρα έγγυος σύμφωνα με την Κυρία,
αφού δεν έκανε τίποτα άλλο από σουλουμουτουκ τσιτσιρί που λέει και η Sara!!