Tην έχασα... ΒΡΕΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
:( Κάθε φορά ελπίζω πως θα μπω και θα διαβάσω ότι τη βρήκες και κάθε φορά απογοήτευση..... Σοφία πόσο καιρό την είχες κοντά σου? Υπήρχε περίπτωση νε σε έβλεπε και να την έκανε??

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
8 μήνες περίπου..
Ειλικρινά δεν ξέρω.

Ήταν κολλημένη πάνω μας συνέχεια.
Κάθε μέρα καμάρωνα όλο και πιο πολύ που αποφάσισα να την κρατήσω και να της προσφέρω ένα σπίτι "κανονικό"
Και κάθε μέρα ήταν και καλύτερα..

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
8 μήνες περίπου..
Ειλικρινά δεν ξέρω.

Ήταν κολλημένη πάνω μας συνέχεια.
Κάθε μέρα καμάρωνα όλο και πιο πολύ που αποφάσισα να την κρατήσω και να της προσφέρω ένα σπίτι "κανονικό"
Και κάθε μέρα ήταν και καλύτερα..
όλα τα τηλεφωνήματα που δέχτηκες σου είπαν ότι την είδαν στη συγκεκριμένη περιοχή? Εγώ όπως ξαναείπα θεωρώ πιθανό να είναι κάπου πολύ κοντά από εκεί που χάθηκε.Όπως και να'χει μάζεψε γνωστους και φίλους και χωριστήτε ψάχνοντας σε διαφορετικές περιοχές.Μη χάνεις τις ελπίδες σου.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα

radionuclide
Ενας φίλος την είδε κοντά στα τρενα, 2 κύριοι στα τρένα μου είπαν ένα σημείο πιο πέρα,
και εκεί 2 άτομα την είχαν δει να γυρίζει στην περιοχή.

Άλλες πληροφορίες έγκυρες δεν είχα..

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κρίμα, βρε Σοφάκι!

Φρόντισε το πόδι σου με πολύ παγωμένη πετσέτα ή πάγο σε πετσέτα να περάσει και μετά δεσε το. Αυριο ξαναπροσπαθείς και μακάρι να είναι τυχερή μέρα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν ήταν η σκυλίτσα σου σίγουρα...
αλλά να ήταν άραγε αυτό το σκυλάκι το σκυλάκι που σου είπαν ότι είναι το δικό σου?
αυτή η αβεβαιότητα περιπλέκει τα πράγματα......
και που είναι η αγέλη?μόνο δύο είδες λές.......
ρε γμτ....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ηταν 2 κοκόνια που βρήκα στο δρόμο,
μαζί με ένα άσπρο κανισοειδές,
γενικά είδα πολλά σκυλιά αδέσποτα, απλά δεν ήταν όλα μαζεμένα κάπου,
αλλά όλα σε κοντινές περιοχές.

Αυτό που έμοιαζε με την Ράνυ ήταν με ένα μεγαλόσωμο κάπου και μάλλον μύρισαν τα αδέσποτα που με ακολουθούσαν και εμφανίστηκαν.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κριμα ρε γμτ.....ξεκουρασου απο αυριο λεει θα φτιαξει ο καιρος ακομα πιο πολυ!!!Θα την βρεις που θα παει....!!!Παγο στο ποδι για 10 λεπτα και μετα το βγαζεις(3-4φορες την ημερα)δεμενο μονο οταν ειναι να περπατησεις...και προσπαθησε να το εχεις καπου πιο ψηλα οταν καθεσαι!!!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Η Ράνυ κάνει αυτό που κάνεις και εσύ,σε ψάχνει.
Αν ήταν αυτή θεωρώ αδύνατον να μην έτρεξε κοντά σου!

Ξεκίνα από την αρχή,σαν να μην έχεις καμία πληροφορία για το που μπορεί να είναι.
Προσπάθησε να μπεις στην λογική του σκύλου σου,και σκέψου τι κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από την περιγραφή σου είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν γυρνάει ανέμελη,πιθανός να περνάει τις περισσότερες ώρες τις μέρας κάπου κρυμμένη,και να ''βολτάρει'' όταν έχει ησυχία(βράδυ?)
Όταν ψάχνεις προσπάθησε να κάνεις αισθητη την παρουσία σε κάποια ακτίνα έτσι ώστε να σε ακούσει,επίσης προσπάθησε να μην έχεις άλλον σκύλο μαζί σου για να μην τρομάξει και δεν εμφανιστεί.

Καλή συνέχεια και καλη τύχη!

ΥΓ:Πιστέυω πως δεν είναι με κάποια αγέλη.

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Κάνω ένα βήμα προς αυτή,
και γυρνάει φεύγει και εξαφανίζεται.

Αρχίζω και τρέχω προς τα εκεί που πήγε (και αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του αστραγάλου) αλλά δεν ήταν πουθενά...
Σοφία, θα τη βρεις !!! Μη το βάζεις κάτω !!!:)

Αλλά, ρε παιδί μου (και γι' αυτό παρέθεσα το παραπάνω - και για να σε κάνω να γελάσεις λιγάκι...;)): Με όλους, εδώ μέσα, τους εργασιάκηδες, τους εκπαιδευταράδες, τους εκτροφείς, τους ειδήμονες πάνω στα κοκόνια κλπ., τίποτα δε σου έμεινε??? Ή όλοι αυτοί δεν μας τα λένε καλά???

Τα δύο σημεία που έχω υπογραμμίσει στο κείμενό σου, είναι ακριβώς αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, όταν θέλεις να έρθει ένα σκυλί προς το μέρος σου... :cool:
Είτε δικό σου, είτε ξένο...

Υ.Γ. Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ πως δεν είναι με κάποια αγέλη...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γιάννη μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά..

Τα σκυλία ήταν πάνω σε μια διασταύρωση, εμείς μακριά τους.
Μόλις έκανα ένα χαλαρό βήμα προς τα εκεί (χαλαρά για να μην τρομάξει)
έστριψε και την έχασα από τα μάτια μου..

Γι αυτό άρχισα να τρέχω για να μην την χάσω από τα μάτια μου,
αλλά μάλλον ήμουν πολύ αργή :(

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
νομίζω ότι υπερβάλλετε.......η μικρή έχει να δει την Σοφία κάτι μέρες.....το θεωρώ απίθανο να ήταν αυτή,να την γνώρισε και να μη κάνει καμία απολύτως κίνηση προς την Σοφία........όσο καλά(?) και να περνάει...

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
νομίζω ότι υπερβάλλετε.......η μικρή έχει να δει την Σοφία κάτι μέρες.....το θεωρώ απίθανο να ήταν αυτή,να την γνώρισε και να μη κάνει καμία απολύτως κίνηση προς την Σοφία........όσο καλά(?) και να περνάει...
Συμφωνώ απόλυτα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Tara, συμφωνω και δε νομιζω να ηταν εκεινη. Δε διευκρίνησα. Παρολα αυτα, η Ραννυ λέτε να τρεξει προς τη Σοφία, ουτως ή άλλως, αδιαφορώντας για το αδεσποτο που κραταει η Σοφία-αν τον εχει μαζί;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
... και πίστευα ότι η οσία αγάθη θα κάνει το θαύμα της... και θα την έβρισκες....
ρε γμτ....
η κοκόνα σου θα βρεθεί...
φρόντισε το πόδι σου... όχι συνέχεια πάγο, μην πάθεις και κανα έγκαυμα και όλα θα πάνε καλά... αλήθεια...
δεν έχω συμβουλές πρακτικές να σου δώσω, απλώς τη θετική μου σκέψη ότι θα την βρεις...

katerioka

Member
11 Μαρτίου 2010
18
1
Το πιθανό διάστρεμμα στον αστράγαλό σου, Σοφία, με προβληματίζει περισσότερο. Πιθανότατα να πρέπει να ξεκουράσεις το πόδι σου για τουλάχιστον μια μέρα και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιους άλλους για την αναζήτηση της σκυλίτσας. Φοβάμαι μήπως οι ατελείωτες οδοιπορίες σου προκαλέσουν σοβαρότερο πρόβλημα. Φαντάζομαι πως δε σε χωράει το σπίτι και σκέφτεσαι πως περνούν οι μέρες. Όμως, στο μυαλό του σκυλιού κάθε μέρα που περνά και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μακριά από το χώρο του, ωριμάζει περισσότερο η επιθυμία και η ανάγκη να προσπαθήσει να πλησιάσει στο σημείο που χάθηκε. Οπότε, μη χάνεις τις ελπίδες σου και ο χρόνος είναι με το μέρος σου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σοφία, η Ράνυ ήταν φοβική και με τα σκυλιά ή κανώ λάθος? Αν είναι έτσι δεν το βρίσκω ιδιαίτερα εύκολο να έχει ενσωματωθεί ήδη σε αγέλη....

Πόσο εύκολο είναι να την πιάσει ξένος άνθρωπος? (ρωτάω για την περίπτωση που κάποιος την έχει μαζέψει σπίτι του).

Επίσης, πόσο καλά ήξερε να απαντάει στο όνομα της? Ρωτάω γιατί ο προηγούμενος (ο γυρίστρας) που είχα, μας άκουγε και μας έγραφε.....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie