Tην έχασα... ΒΡΕΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και διαβαζα με αγωνια αλλα . . . .που θα παει θα την βρειτε την μικρουλα σας! Ποτε περιπου περναει ο οιστρος της?
Ισως τοτε να ειναι καλυτερα τα πραγματα και γι αυτην και για εσας!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο οίστρος της Ράνυς έχει τελειώσει προφανώς.
Βέβαια ξεμπλέκω ποτέ εγώ;;
Είναι και η Blo σε οίστρο..

Ας μην βαρύνουμε κ άλλο το θέμα,
για την μικρή Blo θα τα πούμε σε άλλο νήμα,
και ας αφήσουμε το παρόν για τυχόν εξελίξεις με την μικρή μου!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μιας που δεν θα την κυνηγανε πλεον ισως να ηρεμησει η μικρουλα, κουρνιασει καπου και την αναγνωρισει καποιος και τσουπ μετα παλι στην αγκαλια σου θα βρεθει!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Mε παίρνει που λέτε ο φίλος του DOG.CRIME τηλέφωνο,
και μου λέει πως μια φίλη του έχει την μικρή μου.
Τρέχουμε πάμε βρίσκουμε την κοπέλα,
και από μακριά βλέπω το Ρανάκι μου!
Φτάνοντας όμως στα 2 μέτρα,αντιλαμβάνομαι πως κοιτάω ένα πανομοιότυπο σκυλί όχι όμως το δικό μου σκυλί..

Δυστυχώς η μικρή ψυχούλα είναι σχεδόν ίδια με την Ράνυ, αλλά όχι αυτή..
Είναι λίγο πιο ξανθιά με πιο μυτερή μουσούδα, μια κουκλίτσα όμως.

Δυστυχώς για εμάς που ψάχνουμε άδικα σε εκείνη την περιοχή τόσο καιρό,
δυστυχώς για το Ρανάκι που δεν μας βρήκε ακόμα,
ευτυχώς όμως για την μικρή Blo (Blondie) η οποία αποπαρασιτώθηκε,
σύντομα θα εμβολιαστεί και θα βρει ένα καλό σπιτάκι με ανθρώπους που θα την αγαπάνε γιατί αυτό της αξίζει,
και όχι να είναι πεταμένη στον δρόμο γεμάτη ψύλλους και λάσπες..

απίστευτο..........

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Κρίμα ρε γμτ τα παιδιά πίστευαν πως είναι η Ράνυ!
Τζάμπα σε έβαλαν σε αγωνία!

Καλή συνέχεια!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κάτσε ένα λεπτό! Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος βρήκε κοκονάκι που έτυχε να μην είναι το δικό σου δε σημαίνει ότι το δικό σου κοκόνι δεν το έχει δει τελικά κανένας. Δεύτερον, μένεις σε μικρή πόλη και όπως λένε και οι άλλοι όλη η πόλη ψάχνει. Τρίτον, είναι/ήταν σε οίστρο, άρα να αποφάσισε να το γυρίσει στο άγριο και να ζήσει στο βουνό το αποκλείω αφού μάλλον πήγε να βρει γαμπρό/γαμπρούς. Τέταρτον, αποκλείεται να τη βουτήξει κανείς μια και δεν είναι καμιάς καθαρόαιμης φυλής που να ζητιέται και να χτυπιούνται όλοι στα πετσοπάδικα. Επομένως η λογική μας λέει ότι θα τη βρεις.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και εγώ έτσι πιστεύω,
συνεχίζουμε το ψάξιμο, απλά με παύσεις γιατί έχω και το μικρούλι τώρα και είμαι για σφουγγαρίσματα.

Τουλάχιστον τώρα ξέρω πως δεν είναι σε εκείνη την περιοχή και δεν θα συνεχίζω να ψάχνω σε λάθος μέρος..

False alarm που λέτε κι εσείς Σάρα μου :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν μαζέψεις όλα τα κοκόνια της κοζάνης που μοιάζουν στο δικό σου σιγά σιγά θα αποκλείεις τις περιπτώσεις να ήταν κάποιο ποιό έμοιαζε στην Ράνι αυτό που σου λένε ότι είδαν κάποιοι...

κι επειδή έχω την εντύπωση πως έπιασαν (έστω κατα το ήμισυ οι προηγούμενες αντιευχές μου)

μπορείς πλέον άνετα να απογοητευτείς καθότι είναι προφανές ότι η Ράνι έχει πάρει τα βουνά και έχει βρεί αγέλη λύκων με την οποία πλέον ζεί προσπαθώντας να επιστρέψει στην άγρια φύση της
οπότε μπορείς κάλλιστα να βάλεις αγγελία για γέννα ιδιωτών ,αρσενικού πιτμπουλ γιγαντόσωμου , απο άγριους γονείς , για δέσιμο σε ταράτσα "για να μην μας κουτσουλάνε τα περιστέρια" !!!!!!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
http://www.facebook.com/pages/Energ...stasia-ton-Adespoton-Zoon/165272310201?ref=ts
μπορεις να βαλεις κ μια φωτο της εδω....εχει πολλα μελη απο ολη την ελλαδα...δεν εχεις να χασεις τιποτα
Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να την εχεις συντομα κοντα σου
Εχω στειλει και εγω εκει για την Ρανυ, πηρα μονη μου την πρωτοβουλια!
Παραμενω αισιοδιξη και αναμενω να ακουσω τα καλυτερα νεα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα