Streets de Bordeaux, an Adult Story...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
"Άρης - δωρεάν μαθήματα γιόγκα."
Είναι φυσιολογική αυτή η στάση του σκύλου; Στραβολαίμιασα λέμε...
Είναι πολύ απλό...
Χρειάζεσαι λίγο gaussian blur και μετά να περάσεις ένα Layer με threshold στo 40%!:cool:
Και δεν θα στραβολαιμιάζεις!:D

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Φίλε σουρεαλιστή...

Ναι, θα το κάνω και μετά σβήνω και τα διάφορα off-topic.

Υ.Γ. Φίλε pduke, τι τίτλο θέλεις να έχει το θέμα που θα διαχωριστεί?
Π.χ. "Αρης, υπέροχο Dogue de Bordeaux"?
"Τον βρήκες μεγάλο και Bordeaux?... 1000 και ένας τρόποι να τον κάνεις ξανά σκύλο"

.....

Είναι πολύ απλό...
Χρειάζεσαι λίγο gaussian blur και μετά να περάσεις ένα Layer με threshold στo 40%!:cool:
Και δεν θα στραβολαιμιάζεις!:D

χαχαχα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
"Τον βρήκες μεγάλο και Bordeaux?... 1000 και ένας τρόποι να τον κάνεις ξανά σκύλο"

.....
Πολύ μακρύς τίτλος, βρε αδελφέ... μήπως κάτι σε λιγότερες λέξεις?

Υ.Γ. "Τον βήκες μεγάλο και Μπορτώ? 1000 και ένας τρόποι γα να τον κάνεις μονόχρωμο"!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε pduke...

Οπως καταλαβαίνεις, όσο δεν μου λες τι τίτλο θέλεις... τόσο περισσότερα off-topics θα πάνε για σβήσιμο...
Γιατί, αν δεν το κάνω εγώ, θα επιληφθεί το μέλος mareco!!!

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Η ιδέα είναι απλή...

Σε κάθε τι που θέλεις να μάθει ο σκύλος σου, ανεξάρτητα από την ηλικία, προσπαθείς να δεις σε πόσα τμήματα μπορείς να το "σπάσεις".

Για παράδειγμα και για να ευθυμήσουμε λιγάκι...

Ο σκύλος μπορεί να μάθει το "έλα", με διάφορες μεθόδους... και, σταδιακά, βεβαιωνόμαστε ότι:
α) το έχει καταλάβει
β) το εκτελεί

Για να πάμε στο (β), πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχει καταλάβει τι θέλουμε... αυτό παίρνει κάποιο χρόνο...
Οταν, πλέον, πάμε στο (β), πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει να το εκτελεί υπό διαφορετικές συνθήκες... και με κάθε είδους περισπάσεις...
Τότε μόνο μπορούμε να λέμε ότι ξέρει το "έλα"...

Αν του πεις: "σταμάτα αυτό που πας να κάνεις και έλα, γ$μώ το κέρατό σου, μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα! Και, πούσαι, όπως έρχεσαι φέρε τις παντόφλες, γιατί μόλις μπήκα και πονάνε τα πόδια μου... άκουσες???"

Και αυτό, όμως, μπορείς να του το μάθεις... αρκεί να το "σπάσεις" σε διαδοχικά κομμάτια, που θα του τα διδάξεις, σταδιακά:
α) "σταμάτα αυτό που πας να κάνεις"... βλέπε: "όχιιιι!"
και: "μπράααβο!!!!!"...
β) "έλα!"...
και "μπράααααβο!!!!!"...
γ) "γ$μώ το κέρατό σου"... βλέπε: "σσσσς - με τον δείχτη του χεριού έντονα προς το μέρος του - και Έεε - με την παλάμη προετεταμένη, σα μούντζα"...
και (αν πάρεις αυτάκια πίσω και αυτό το βλέμμα) "μπράααβο!!!!!"...
αλλιώς
δ) "μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα!"... βλέπε: "Όχιι!"...
και "μπράααβο!!!!!"...

Αυτά όλα, τα πετυχαίνεις (σε ενήλικο - δύσκολο σκύλο) βήμα - βήμα...
Αν διαπιστώσεις ότι ένα από τα βήματα δεν λειτουργεί, επιστρέφει πίσω και ξαναξεκινάς από εκείνο το βήμα που είσαι σίγουρος ότι το γνωρίζει καλά (και το εκτελεί)...
Και "καλώς ήλθατε στη συνέχεια αυτού του μαγευτικού ταξιδιού με το σκύλο"!!!

Τώρα, αν ενδιαφέρεσαι και για το δεύτερο κεφάλαιο, τις παντόφλες... αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλεις να τις φοράς σαλιωμένες... το σπάς σε κομμάτια και αυτό και με πολλούς (νόστιμους - όσο πιο βρωμεροί, τόσο πιο αποτελεσματικοί) μεζέδες και μπράβο, το κατορθώνεις...
Οχι τόσο γρήγορα, όσο με ένα ...Border Collie, αλλά μπορείς να το καταφέρεις και σε αυτόν!

Βέβαια, θα χρειαστείς περισσότερη προσπάθεια και ώρες... οπότε συνιστώ να το αφήσεις για την εποχή που θα είσαι πλέον παντρεμένος... και ακόμα πιο μετά: Οταν θα έχεις βαρεθεί να μπαίνεις σε "δύσκολες" συζητήσεις με τη γυναίκα σου: "δε βλέπεις, αγάπη μου, που προσπαθώ μήπως μάθει πέντε πράγματα ο μούργος, για να κάνει τη ζωή μας (ακόμα πιο) ευτυχισμένη?"...

Υ.Γ. Μόλις τον είδα... πανέμορφος!!!
καταπληκτικό!!!
οπότε συνοψίζω!
πιθανή κουβέντα με φίλο στο σπίτι Χ θεατής-ακροατής (και για να το κάνουμε πιο πιπεράτο: Θηλυκό με προθέσεις που κάθεται στο σαλόνι)

- ωραίος ο σκύλος σου
- ναι καλός είναι
- τον έχεις εκπαιδευμένο?
- ναι κάτι λίγα... τι τι έπαθες γιατί γούρλωσες το βλέμμα?
- ε νομίζω ότι τρώει μια καρέκλα στην κουζίνα
-ΩΩΩ!! ΑΡΗ!!! Οχι! μπράααβο!!!!! ... έλα! ....μπράααβο!!!!! ... σσσσσσς .... μπράααβο!!!!! ... Οχι!! ...μπράααβο!!!!!
- ......!!!
- μόλις του είπα "σταμάτα αυτό που πας να κάνεις και έλα, γ$μώ το κέρατό σου, μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα! " μωρό μου...
- ...α...!
- ναι ένας φίλος μου το έμαθε.
- μμμ ...?
- ναι ο... ο Μόκας
- α μάλιστα... τώρα που το είπες με περιμένει μια φίλη μου, η Βότκα, για ποτάκι... τα λέμε !

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
pduke...
κάπως έτσι έχει η ιστορία...
ειδικά όσο μαθαίνει...κλοουν θα είσαι!
εκφραστικός...και με αλλαγές φωνής στις επιβραβεύσεις στα όρια του...ξέρεις τώρα...
οπότε...καλύτερα να μην φέρεις θηλυκό στον καναπέ που μπορεί να ξενερώσει...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...α μάλιστα... τώρα που το είπες με περιμένει μια φίλη μου, η Βότκα, για ποτάκι... τα λέμε !
Μην κολλάς σε αυτά. Με κάτι τέτοια μετράμε τους φίλους και τους πιο φίλους.
Ωραίος τίτλος για το θέμα.:)
Ω, ναι... έτσι γίνεται συνήθως...
Γι' αυτό σου έγραψα και μερικά μηνύματα πιο πίσω, ότι, τώρα πια, στο σπίτι μας έρχονται μόνο κάτι "σιχαμένοι" σκυλάδες... που δεν τους πειράζουν τα σάλια... και, κυρίως, δεν φοβούνται τα "σκυλάκια"...

Υ.Γ. pduke... Αν θέλεις τον συγκεκριμένο τίτλο, επιβεβαιώνεις και κάνω τη μεταφορά στο νέο θέμα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...κάπως έτσι έχει η ιστορία...
ειδικά όσο μαθαίνει...κλοουν θα είσαι!
εκφραστικός...και με αλλαγές φωνής στις επιβραβεύσεις στα όρια του...ξέρεις τώρα...
οπότε...καλύτερα να μην φέρεις θηλυκό στον καναπέ που μπορεί να ξενερώσει...
Το μεροκάματο του τρόμου, έ?:D

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
ναι τα ξέρω, όπως είπα αυτός είναι ο πέμπτος σκύλος, απλά ήρθε απρόσκλητος..!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Α και να εχεις υπόψην όταν φερεις στο σπιτι θηλυκό με προοπτικές,.... να εχεις ελέγξει όλα τα απορροφητικά επιπλα, δλδ καναπέ, πολυθρόνες, κρεβάτι κλπ
Κρίμα να κάνει πλάτς (και δεν εννοώ την εντολή πλάτς) με το φόρεμα στα κατρουλιά του Άρη! :rolleyes:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Α και να εχεις υπόψην όταν φερεις στο σπιτι θηλυκό με προοπτικές,.... να εχεις ελέγξει όλα τα απορροφητικά επιπλα, δλδ καναπέ, πολυθρόνες, κρεβάτι κλπ
Κρίμα να κάνει πλάτς (και δεν εννοώ την εντολή πλάτς) με το φόρεμα στα κατρουλιά του Άρη! :rolleyes:
Δεν είναι μόνο το υγρό στοιχείο.
Το φαντάζεσαι εκεί που κάθεται ανέμελα η πτωχή πλην τίμια κορασίδα, να ακουστεί η ριπή του ...βομβαρδιστικού ενός μπορντώ; Και να πάει να ανάψει τσιγάρο το κορίτσι από αμηχανία και να αναφλεγούν από την υψηλή συγκέντρωση μεθανίου;

pduke καλώς σε δεχτήκαμε (για να 'μαι και λίγο ον τόπικ...)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi