Streets de Bordeaux, an Adult Story...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν είναι μόνο το υγρό στοιχείο.
Το φαντάζεσαι εκεί που κάθεται ανέμελα η πτωχή πλην τίμια κορασίδα, να ακουστεί η ριπή του ...βομβαρδιστικού ενός μπορντώ; Και να πάει να ανάψει τσιγάρο το κορίτσι από αμηχανία και να αναφλεγούν από την υψηλή συγκέντρωση μεθανίου;

pduke καλώς σε δεχτήκαμε (για να 'μαι και λίγο ον τόπικ...)
Ε θα γινω κακιά.... τα γαλλάκια ακούγεται ότι εχουν τετοιες τορπιλιστικές ικανότητες...
Αλλά και τα μπορντώ????? Όλη η γαλλική επικράτεια κλ@@@νει?

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
α.. οκ...!

Δεν είναι μόνο το υγρό στοιχείο.
Το φαντάζεσαι εκεί που κάθεται ανέμελα η πτωχή πλην τίμια κορασίδα, να ακουστεί η ριπή του ...βομβαρδιστικού ενός μπορντώ; Και να πάει να ανάψει τσιγάρο το κορίτσι από αμηχανία και να αναφλεγούν από την υψηλή συγκέντρωση μεθανίου;

pduke καλώς σε δεχτήκαμε (για να 'μαι και λίγο ον τόπικ...)
Με τρώει το χέρι μου να ανοίξω θέμα για διερεύνηση του πότε και που "τις αφήνουν" οι κορασίδες....
(έχει μια καταπληκτική ιστορία ο Ρόμπινς για την πιο όμορφη κοπέλα του χωριού που ήταν καλύτερη σε όλα και επιπλέον .... δεν την είχε ακούσει ποτέ κανείς να κλ@νει....)

τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι ο αέρας αλλά το υγρό στοιχείο. γιατί όταν ο κύριος σηκώνει την ποδάρα του κατεβάζει ίσες ποσότητες με μένα... Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα στο σπίτι!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι ο αέρας αλλά το υγρό στοιχείο. γιατί όταν ο κύριος σηκώνει την ποδάρα του κατεβάζει ίσες ποσότητες με μένα... Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα στο σπίτι!!!!
Αυτό μπορεί άνετα να το κάνει μόνο στην αυλή ή στη βόλτα... και, όταν είναι μέσα, όλα καλά...

Για να το κάνει στη λεκάνη του μπάνιου, όπως εσύ, εκεί πραγματικά χρειάζεται εκπαίδευση προχωρημένης υπακοής!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Να ψάξεις να βρεις αποσμίνη ή προμηθεύσου 10 λίτσα άσπρο ξίδι, για να καθαρίζεις και να μη μυρίζει τσίσα.
Εγώ πάντως στον πρώτο σκύλο που μάρκαρε πάντα - μα πάντα! - τη γωνία του καναπέ είχα δοκιμάσει Topine, Μηλόξυδο, το ειδικό σπρέυ που λες, Αxe (ναι - μη γελάτε - είχα διαβάσει σε γερμανικό φόρουμ για το Axe το "κλασικό" αλλά βρήκα μόνο το Twist και δουλειά δεν έκανε...)

Γενικά ...τζίφος μπορώ να πω
Μόνο αν τον πιάσεις επ αυτοφόρω μάλλον θα κάνεις δουλειά...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εγώ πάντως στον πρώτο σκύλο που μάρκαρε πάντα - μα πάντα! - τη γωνία του καναπέ είχα δοκιμάσει Topine, Μηλόξυδο, το ειδικό σπρέυ που λες, Αxe (ναι - μη γελάτε - είχα διαβάσει σε γερμανικό φόρουμ για το Axe το "κλασικό" αλλά βρήκα μόνο το Twist και δουλειά δεν έκανε...)

Γενικά ...τζίφος μπορώ να πω
Μόνο αν τον πιάσεις επ αυτοφόρω μάλλον θα κάνεις δουλειά...
Μπα, δε νομίζω ότι σε αυτά δε μυρίζει. Σε μας όμως πιάνει. Ακόμα καλύτερα αν περάσεις την επιφάνεια με ζεστό νερό και κάποιο απορρυπαντικό ρούχων παιδικό ή ζεστό πάντα σαπουνόνερο και μετά με ξίδι. Έτσι καθάριζα τις ζημιές του Φρέντυ που έπαιρνε και διουρητικό, οπότε διπλή μπόχα, και τις λιμνούλες της μικρής.
Και τις πάνες έτσι τις πλένουμε προσθέτοντας και λίγη σόδα. (το ξίδι λειτουργεί και ως μαλακτικό)

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Ρε παιδιά αγγελίες υπάρχουν στο φόρουμ? Σκεφτόμουν να πουλήσω/ανταλλάξω το παλιό medium Dog Kennel που έχω και να πάρω ένα XL. Που τα ανακοινώνουμε αυτά?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi