Streets de Bordeaux, an Adult Story...

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
χαχα πάντα ήθελα να το κάνω αυτό!!:D

δεν κατάλαβα το "Οχι... αν μπει μέσα και δεν αλλάξει συμπεριφορά... θα ξεκινήσεις, πάλι, ένα βήμα πιο πίσω... όσπου να σιγουρεύεσαι πως μαθαίνει καλά το κάθε βήμα... και πως σε εμπιστεύεται...". Το όχι σου που πάει? να μην τον βάλω? να μην τον βγάλω?

όσο για τον κούταβο και το κλουβί, αυτός είναι κούταβος, ο δικός μου είναι ... μπόλικος. Ακόμα δεν χαίρεται που θα πάει βόλτα... βλέπει λουρί και φεύγει.... πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και μετά κάνουμε sand ski μέχρι το αυτοκίνητο όπου τον παίρνω αγκαλιά για να μπει μέσα....
Όπως και να έχει. λέω η σειρά να πάει ως εξής:

Αγορά σπιτιού αυλής γιατί ...μεχεις και κοιμάμαι, κοιμάμαι στα πλακάκια (δεν γουστάρει ούτε τα μαξιλάρια ακόμα!!!!)
αγορά μαξιλαρας με προσαρμοσμένη ηλεκτρική σφαλιαργιέρα που ενεργοποιείται με το δάγκωμα
δημιουργία χώρου εντός του σπιτιού σε ένα δωμάτιο κοντά στην πόρτα και τοποθέτηση της παραπάνω μαξιλάρας
σκέψη για αγορά κλουβιού ....
δημιουργία διαδρόμου αναγκαστικής παράκαμψης προς το παραπάνω δωμάτιο

αυτά

όλα τα υπόλοιπα είναι κατανοητότατα. Μένει να τα στρώσω στο μυαλό μου και αφού κοιτάξω βαθειά στην τσέπη μου να καταλήξω σε δικές μου αυτοσχέδιες και δωρεάν λύσεις! Η μόνη ελπίδα είναι όντως αυτό το φόρουμ (και ένας χειμώνας με κατώτερες θερμοκρασίες γύρω στους 20C). Θα ενημερώσω για την πρόοδο πάραυτα και μάλιστα σε αυτό το τόπικ έτσι ώστε αν κάποιος αναρωτιέται "Dogue de bordeaux ή Pitbull" να πάρει την σωστή καθοδήγηση...

Μαρέκο μου σου ζητώ συγνώμη. δεν σε αγνόησα, το σημείωσα καλά στο μυαλό μου από την πρώτη φορά. Έλεγα να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη πρώτα, αλλά μιας και δεν το έχω κάνει δεκαετίες τώρα, προτείνω να μου στείλεις το τηλέφωνό του με ένα πμ να δούμε τι έχει να πει αυτός ο άνθρωπος.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Συγγνώμη...
Εννοούσα αυτό:

...ΑΝ λοιπόν μπει μέσα και δεν αλλάξει συμπεριφορά πολύ φοβάμαι ότι θα με αναγκάσει να το βγάλω έξω ξανά και αυτό θα είναι ότι χειρότερο γιαυτόν...
...Οχι... αν μπει μέσα και δεν αλλάξει συμπεριφορά... θα ξεκινήσεις, πάλι, ένα βήμα πιο πίσω... όσπου να σιγουρεύεσαι πως μαθαίνει καλά το κάθε βήμα... και πως σε εμπιστεύεται...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μαρέκο μου σου ζητώ συγνώμη. δεν σε αγνόησα, το σημείωσα καλά στο μυαλό μου από την πρώτη φορά. Έλεγα να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη πρώτα, αλλά μιας και δεν το έχω κάνει δεκαετίες τώρα, προτείνω να μου στείλεις το τηλέφωνό του με ένα πμ να δούμε τι έχει να πει αυτός ο άνθρωπος.
Μένεις Αθήνα;
Σε αμάξι μπαίνει το θηρίο;
Με άλλα σκυλιά πως τα πάει;

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Μένεις Αθήνα;
Σε αμάξι μπαίνει το θηρίο;
Με άλλα σκυλιά πως τα πάει;
- Όχι είμαι βόρειος
- Μπαίνει, με το ζόρι αλλά μπαίνει
- καλός είναι με όλα, αλλά τον κυνηγάνε τα περισσότερα... η φύση είναι πολύ σκληρή και ο Άρης πολύ χέστης... Ο μοναδικός φίλος του είναι ο μονοφθαλμος γάτος μου. δεν τον γουστάρει πολύ, του την πέφτει καμιά φορά, αλλά ο γάτος του γλύφει τα αυτιά και παίζει με τα πόδια και την ουρά του....

έλεγες κάτι?

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
καλώς σας βρήκα λοιπόν.... κάτσε να κάνω και
^%$^&%$
μμμμ χχχχχ αρρρρρ
μια
......
μχφφφφφ

ωωωω!!

... καρδιά
για το καλό

πω πω δύσκολα! θα σπάσω κανα πόδι

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ναι κατάλαβα.... αλλά ..δεν το κατάλαβα....
Η ιδέα είναι απλή...

Σε κάθε τι που θέλεις να μάθει ο σκύλος σου, ανεξάρτητα από την ηλικία, προσπαθείς να δεις σε πόσα τμήματα μπορείς να το "σπάσεις".

Για παράδειγμα και για να ευθυμήσουμε λιγάκι...

Ο σκύλος μπορεί να μάθει το "έλα", με διάφορες μεθόδους... και, σταδιακά, βεβαιωνόμαστε ότι:
α) το έχει καταλάβει
β) το εκτελεί

Για να πάμε στο (β), πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχει καταλάβει τι θέλουμε... αυτό παίρνει κάποιο χρόνο...
Οταν, πλέον, πάμε στο (β), πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει να το εκτελεί υπό διαφορετικές συνθήκες... και με κάθε είδους περισπάσεις...
Τότε μόνο μπορούμε να λέμε ότι ξέρει το "έλα"...

Αν του πεις: "σταμάτα αυτό που πας να κάνεις και έλα, γ$μώ το κέρατό σου, μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα! Και, πούσαι, όπως έρχεσαι φέρε τις παντόφλες, γιατί μόλις μπήκα και πονάνε τα πόδια μου... άκουσες???"

Και αυτό, όμως, μπορείς να του το μάθεις... αρκεί να το "σπάσεις" σε διαδοχικά κομμάτια, που θα του τα διδάξεις, σταδιακά:
α) "σταμάτα αυτό που πας να κάνεις"... βλέπε: "όχιιιι!"
και: "μπράααβο!!!!!"...
β) "έλα!"...
και "μπράααααβο!!!!!"...
γ) "γ$μώ το κέρατό σου"... βλέπε: "σσσσς - με τον δείχτη του χεριού έντονα προς το μέρος του - και Έεε - με την παλάμη προετεταμένη, σα μούντζα"...
και (αν πάρεις αυτάκια πίσω και αυτό το βλέμμα) "μπράααβο!!!!!"...
αλλιώς
δ) "μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα!"... βλέπε: "Όχιι!"...
και "μπράααβο!!!!!"...

Αυτά όλα, τα πετυχαίνεις (σε ενήλικο - δύσκολο σκύλο) βήμα - βήμα...
Αν διαπιστώσεις ότι ένα από τα βήματα δεν λειτουργεί, επιστρέφει πίσω και ξαναξεκινάς από εκείνο το βήμα που είσαι σίγουρος ότι το γνωρίζει καλά (και το εκτελεί)...
Και "καλώς ήλθατε στη συνέχεια αυτού του μαγευτικού ταξιδιού με το σκύλο"!!!

Τώρα, αν ενδιαφέρεσαι και για το δεύτερο κεφάλαιο, τις παντόφλες... αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλεις να τις φοράς σαλιωμένες... το σπάς σε κομμάτια και αυτό και με πολλούς (νόστιμους - όσο πιο βρωμεροί, τόσο πιο αποτελεσματικοί) μεζέδες και μπράβο, το κατορθώνεις...
Οχι τόσο γρήγορα, όσο με ένα ...Border Collie, αλλά μπορείς να το καταφέρεις και σε αυτόν!

Βέβαια, θα χρειαστείς περισσότερη προσπάθεια και ώρες... οπότε συνιστώ να το αφήσεις για την εποχή που θα είσαι πλέον παντρεμένος... και ακόμα πιο μετά: Οταν θα έχεις βαρεθεί να μπαίνεις σε "δύσκολες" συζητήσεις με τη γυναίκα σου: "δε βλέπεις, αγάπη μου, που προσπαθώ μήπως μάθει πέντε πράγματα ο μούργος, για να κάνει τη ζωή μας (ακόμα πιο) ευτυχισμένη?"...

Υ.Γ. Μόλις τον είδα... πανέμορφος!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Φίλε Μόκα...
Μιας και αυτό το thread προβλέπεται να έχει μέλλον...
Δεν το κόβεις από το ποστ 137 και μετά...αφού
α) δεν έχει σχέση με τα πριν
β) τα (και οι) πριν δεν έχουν σχέση με τα μετά...
Μην μένει και η προηγούμενη σαβούρα για όποιον μπαίνει σε ένα ωραίο τελικά thread...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε σουρεαλιστή...

Ναι, θα το κάνω και μετά σβήνω και τα διάφορα off-topic.

Υ.Γ. Φίλε pduke, τι τίτλο θέλεις να έχει το θέμα που θα διαχωριστεί?
Π.χ. "Αρης, υπέροχο Dogue de Bordeaux"?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φίλε Μόκα...
Μιας και αυτό το thread προβλέπεται να έχει μέλλον...
Δεν το κόβεις από το ποστ 137 και μετά...αφού
α) δεν έχει σχέση με τα πριν
β) τα (και οι) πριν δεν έχουν σχέση με τα μετά...
Μην μένει και η προηγούμενη σαβούρα για όποιον μπαίνει σε ένα ωραίο τελικά thread...
Ωράιο και εκπαιδευτικό θρεντ, όπως φαίνεται στο ποστ 212 :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Φίλε σουρεαλιστή...

Ναι, θα το κάνω και μετά σβήνω και τα διάφορα off-topic.

Υ.Γ. Φίλε pduke, τι τίτλο θέλεις να έχει το θέμα που θα διαχωριστεί?
Π.χ. "Αρης, υπέροχο Dogue de Bordeaux"?
"Άρης - δωρεάν μαθήματα γιόγκα."
Είναι φυσιολογική αυτή η στάση του σκύλου; Στραβολαίμιασα λέμε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi