Streets de Bordeaux, an Adult Story...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πολυ ωραια η αναλυση σας κ. Γιαννη... αλλα να ξεχασετε το Argentinian Mastiff.... με απογοητευσατε.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ωραια η αναλυση σας κ. Γιαννη... αλλα να ξεχασετε το Argentinian Mastiff.... με απογοητευσατε.
Κύριε Γιάννη ξέχασα να πω κι εγώ "ρισπέκτ".
Είμαι σπιτσλες
Ζητώ συγγνώμη (ταπεινά!) από τον φίλο Amaliaz... αλλά και από μερικούς άλλους φίλους...

Και συμπληρώνω:

Ο Αργεντινός εξάδελφος ("ανηψιός", θα έλεγα προσωπικά), ονομάζεται Dogo Argentino...
Και έχει ένα διαφοροποιό (βασικό) χαρακτηριστικό (μεταξύ άλλων): Είναι λευκός !!!

Υ.Γ. Κατά τα άλλα, για τους "αήθεις" χαρακτηρισμούς σας... τι να πω? Εχω μείνει σπίτσλες...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μπορει να μην εχουμε τον ογκο και το βαρος κ.Γιαννη αλλα εχουμε ολα τα αλλα της ομαδας....κ@λ@σκυλα! Το χρωμα μας βοηθαει βεβαια να φαινομαστε αγγελοι ;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μείνετε ΜΠΡΕΘΛΕΣ ρε παιδιά, να σας αφιερώσω και ένα τραγουδάκι..
Να διορθώσω, όσο μπορώ... ΜΠΡΕΘΛΕΣ νιώθει κάποιος, όταν τελειώνει άλλα πράγματα... ας πούμε, την διαφαινόμενη εμπλοκή του Casper με κάποιον άλλο, αναλόγων προσόντων... και όχι όταν τελειώνει το διάβασμα...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Να διορθώσω, όσο μπορώ... ΜΠΡΕΘΛΕΣ νιώθει κάποιος, όταν τελειώνει άλλα πράγματα... ας πούμε, την διαφαινόμενη εμπλοκή του Casper με κάποιον άλλο, αναλόγων προσόντων... και όχι όταν τελειώνει το διάβασμα...
Χμμ, ναι...ξέρεις... με βόλευε γιατί είχα εύκαιρο το τραγουδάκι :D:D:p

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Στο θέμα μας τώρα...
Έχουμε στην Ελλάδα έναν εκτροφέα Μπορντώ ο οποίος για μένα έχει απο τα πιο ωραία αρσενικά που έχω δει. Αν το δεις απο κοντά όλα τα υπόλοιπα σκυλιά απο ιδιώτες/"γνωστούς" μόνο Μπορντώ δεν σου θυμίζουν.
και ποιος ειναι αυτος??

αχ, johnk και pduke ποσο σας καταλαβαινω τωρα πια,
σαν να βλεπω στιγμες απο την ζωη μου με τον pastor...
οσα νευρα και να μου δημιουργει καποιες φορες,μετα απο λιγο τον αγαπαω πιο πολυ.....

Last edited:

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Να, με τέτοια παρέα δεν θα πάμε καλά είναι προφανές.

λοιπόν πρώτα απόλα κύριε johnk δεν έχω λόγια ... κοινώς σπίτσλες. κάθε απάντησή σου φέρνει τον Άρη(ο μπορντός είναι αυτός) πιο κοντά στην ... καταστροφή μου

Πρώτα απόλα να ξεκαθαρίσω τα των ασθενειών. Ναι, τα έχει όλα αυτά και φυσικά όλος ο αγώνας γίνεται για να σωθεί, να μην υποτροπιάσει, να μην ξανακολλήσει ο ίδιος, αλλά και να μην κολλήσει άλλα σκυλιά. Για τον λόγο αυτό φοράει περιλαίμιο της Bayern που για μένα τουλάχιστον είναι εγγύηση και αμπούλα κουνουποδιώχτρα και σκνιποκυνηγό...

αυτό το λύσαμε.

τώρα στο θέμα "μπαίνω μέσα". έχετε το καταπληκτικό χάρισμα ένα τόσο δύσκολο θέμα να το κάνετε να δείχνει τίποτα. και μπορεί να έχετε δίκιο.

όμως

ας τα πάρουμε ένα ένα

- Ωράρια
μένω μόνος και τα ωράρια μου είναι ότι νάναι, ειδικά το βράδυ. Μπορεί να έρθω το πρωί και μπορεί να ξυπνήσω το μεσημέρι και μάλιστα συχνά. Μπορεί να λείπω για 1-2 μέρες επίσης συχνά. δεν υπάρχει πρόγραμμα και οι σκύλοι λατρεύουν το πρόγραμμα.
η ερώτηση: Έχω το σκύλο μέσα και όταν λείπω για πολλές ώρες τον βγάζω έξω? και όταν λείπω μέρες? (ευτυχώς έχω ανθρώπους να του δίνουν φαί)

Αυλή
- έχω την τύχη να έχω αυλή και μάλιστα μεγάλη οπότε ο σκύλος μπορεί να τρέξει, να παίξει με το γάτο.... να χαζέψει τις περαστικές σκυλίτσες (του μετέφερα σχολαστικά τα λεγόμενά σας ότι δεν κάνουμε το επόμενο βήμα, μόνο βλέπουμε... και τώρα γλυκοκοιτάζει το ... πόδι μου)
η ερώτηση: Μπορεί να αγαπήσει ξανά την αυλή άπαξ και μπήκε μέσα και έχει το κρεβατάκι του και τη ζεστούλα του ή θα έχουμε δράματα όταν λείπω?

Παρελθόν σκύλου και εκπαίδευση
- δεν ξέρω ποιος τον είχε πριν από μένα αλλά ο σκύλος δεν έχει ξέρει ότι δεν κατουράμε στο μπολάκι που τρώμε.... ούτε εκεί που κοιμόμαστε! επίσης είναι ένα σκυλί που μόλις πάω να τον μαλώσω (γιατί κατούρησε το μπολάκι του....!!!!) κουλουριάζεται και περιμένει να τις φάει (μην πεταχτεί κανείς! δεν δέρνω σκύλους!) και μάλιστα όταν του βάζω το λουρί για να του δείξω που πρέπει να τα κάνει, κάθεται και σέρνεται χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση....καμία! και είναι Dogue de bordeaux! σαστίζω! οπότε και δεν κάνω τίποτα. άμα έχω κέφια τον σηκώνω όπως είναι και τον πάω αγκαλιά .... το Dogue de bordeaux! παράνοια!
Άρα! ο σκύλος χρειάζεται εκπαίδευση και εδώ χρειάζονται συμβουλές γιατί αν αυτός μπει μέσα στο σπίτι δεν έχω ιδέα τι μπορεί να γίνει.
Το άλλο δε χαρακτηριστικό που κουβαλάει ο μικρός είναι ότι ναι μεν είναι για πολλές αγκαλιές αλλά είναι μέγας μουλωχτός τυπάκος. καταλαβαίνει με την πρώτη τι δεν μου αρέσει και το κάνει όταν λείπω... αυτά το κουβαλάει δεν πρόλαβε να τα πάρει από μένα.

αυτά τα λίγα...
ελπίζω τώρα να πάρει και κάποιος το μέρος μου....:lloroso:

- μερικές υπενθυμίσεις-σημειώσεις
αυτός είναι ο πέμπτος σκύλος (αλλά ο πρώτος σε αυτό το σπίτι) οι υπόλοιποι ήταν σε διαμέρισμα, εκτός από τη δαλαματίνα μου που τα τελευταία χρόνια της ζούσαμε μαζί σε αυτό. Πάντα τα εκπαίδευα μόνος μου για τα βασικά. κάτσε, έλα, κτλ απλά για να κάνω τη ζωή και των 2 πιο εύκολη. δεν με ενδιαφέρουν οι εκπαιδευμένοι σκύλοι, αλλά υπάρχουν κανόνες στην συμβίωση.

- δεν επέλεξα να πάρω σκύλο. αυτός με βρήκε... έχω ήδη έναν παπαγάλο... και το γάτο έξω (ναι είναι αλητόγατος και δεν μπαίνει μεσα!!!) Κοινώς δεν είχα ζωή στρωμένη για σκύλο.

- σαφέστατα και κλείνω προς το "μέσα ο σκυλος" δεν μπορώ να τον φανταστώ έξω με χιόνια και καταποντισμούς, αλλά .... να γιαυτό ήρθα εδώ στο σκυλοφόρουμ σας...

- όποιος προτείνει πορτάκι σκύλου τον έφαγα! "σκάβω στην αυλή ενώ βρέχει και Ω! τι να κάνει το μπαλάκι μου? πάνω στον καναπέ το άφησα ? μμμ? .... "εγώ δεν σηκώνω...:)cool:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Δεν ξέρω τι θα κάνεις με τον σκύλο σου, ο τρόπος γραφής σου πάντως, είναι απολαυστικότατος!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μήπως ήρθε η ωρα να αφήσεις τα σουρτα φέρτα και να νοικοκυρευτείς????

Περα από την πλάκα, εγώ θα ελεγα μέσα στο σπιτι, και να πηγαίνει κάποιος να τον βγάζει-βαζει στο crate και να τον βγάζει στην αυλή για εκτόνωση, όταν λείπεις.

εδιτ: συμφωνώ με μαρεκο! φοβερα απολαυστικός τροπος γραφης

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. Να, με τέτοια παρέα δεν θα πάμε καλά είναι προφανές.

2. λοιπόν πρώτα απόλα κύριε johnk δεν έχω λόγια ... κοινώς σπίτσλες. κάθε απάντησή σου φέρνει τον Άρη(ο μπορντός είναι αυτός) πιο κοντά στην ... καταστροφή μου

3. τώρα στο θέμα "μπαίνω μέσα". έχετε το καταπληκτικό χάρισμα ένα τόσο δύσκολο θέμα να το κάνετε να δείχνει τίποτα. και μπορεί να έχετε δίκιο.
Επειδή πρέπει να βγώ... για τη Μόκα μου... και για κάποιον άλλο...
Θα είμαι σύντομος και θα επανέλθω...

1. Σίγουρα δεν θα πάμε καλά, μιάς και στο γραπτό λόγο (υποψιάζομαι ότι) είσαι δεινός χειριστής!

2. Η καταστροφή έρχεται έτσι... γλυκά...
Κι εμένα, δεν μου έφτανε η καταστροφή με τη Μόκα...
Εχω, πλέον και τον Αφρικανό εξάδελφο!!!
και αν δεν τον πάω βόλτα άμεσα, θα φάει το πληκτρολόγιο!!!

3. Οντως, είναι "τίποτα"!!!
Υπόσχομαι ότι θα επανέλθω...

Υ.Γ. Σόρρυ για τη βιασύνη, αλλά ο "Αφρικάνος εξάδελφος" (κοινώς: "Πίου") έχει ήδη ματώσει τη γάμπα μου!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μήπως ήρθε η ωρα να αφήσεις τα σουρτα φέρτα και να νοικοκυρευτείς????
Από 'δω - από 'κει... αυτό ήθελα να του πω, αλλά δεν μου έβγαινε...
Ετσι, περίμενα μιά γυναίκα να του το πει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Από 'δω - από 'κει... αυτό ήθελα να του πω, αλλά δεν μου έβγαινε...
Ετσι, περίμενα μιά γυναίκα να του το πει...
Του τα λέει και ο Άρης...
Αλλά εγώ βαραω καίρια!!! Μπάμ και κάτω!
(θα σε ξεσκισει ο Πίου κε Γιάννη)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Οι πιθανές λύσεις εκτός από το "έξω" μέχρι στιγμής είναι:

A. Γυναίκα. Στο ρόλο της της dogsitter και σαλιομαζώχτρας (πλην των υπολοίπων καθηκόντων που δεν μας ενδιαφέρουν σε αυτό το φόρουμ).
Β. Πορτάκι (μη βαράτε!) που να οδηγεί σε κάποιο δωμάτιο "προχειράντζα" που λέμε - δηλαδή όχι στο σαλόνι με τους βελούδινους καναπέδες και τα σεμέν. Εγώ έχω τέτοιο "σκυλοδωμάτιο" - μόνο ντουλάπες έχω μέσα (φαγωμένες).
Γ. Το σενάριο να μένει έξω όταν λείπεις και να ξέρει ότι είναι μέσα όταν είσαι και εσύ εκεί, δεν ξέρω αν δουλεύει - άλλοι πιο έμπειροι στα "εκπαιδευτικά" μπορούν ίσως να πουν.

Δύσκολο πρότζεκτ...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
ελπίζω τώρα να πάρει και κάποιος το μέρος μου....:lloroso:
Εδώ σε πιάνω φάουλ...:p

Η υποδοχή που σου επιφυλάχθηκε στο φόρουμ, είναι προνομιακή. Ο πραγματικά απολαυστικός γραπτός σου λόγος και η υιοθέτηση ενός άρρωστου σκύλου έχουν δημιουργήσει κλίμα φιλίας και συμπαθειας.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι γιατί εδώ μέσα, πως να το κάνουμε, έχουμε τον σκύλο σαν παιδί μας και θέλουμε να υπάρχει η ιδανική συμβίωση.

Όμως, ο αντίλογός σου εμένα με πείθει.

ΥΓ Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά ο γραπτός σου λόγος, μου θυμίζει αρκετά τον nasouk (ένα πολύ αγαπητό μέλος αυτής της παρέας)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το πορτάκι είναι καλή λύση, αν μπορεί να το βάλει, αλλά σε τι μέγεθος; Μήπως να αφήνει ανοιχτή την πόρτα καλύτερα; :p
Ο κήπος είναι πίσω ή μπροστά; Ποια δωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο; Πόσο ασφαλές είναι ένα πορτάκι;

Για το θέμα καθαρού καναπέ, υπάρχουν τα ριχτάρια, βρε παιδί μου. Πετάς ένα κει πάνω και σώθηκες.
Τώρα γιατί μαρκάει το πιάτο του, δεν ξέρω. Μήπως γιατί θέλει να μη φύγει; Να είναι το σπίτι του εκεί; Μια ρομαντική σκέψη κάνω.

Οι Ιταλοί εξάδελφοί του, λέγονται Mastino Napolitano
Napoletano, κύριε Γιάννη.
Napolitano είναι ο γλυκύτατος Πρόεδρος της Ρεπούμπλικα Ιταλιάνα, εκ Νεαπόλεως Ιταλίας.:)

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Εδώ σε πιάνω φάουλ...:p

Η υποδοχή που σου επιφυλάχθηκε στο φόρουμ, είναι προνομιακή. Ο πραγματικά απολαυστικός γραπτός σου λόγος και η υιοθέτηση ενός άρρωστου σκύλου έχουν δημιουργήσει κλίμα φιλίας και συμπαθειας.
....
έλα ρε! αστειεύομαι. βγαίνω αχάριστος? έχετε πέσει όλοι από πάνω και βοηθάτε, το βλέπω. απλά είναι προφανές ότι "όλοι είναι με το σκύλο" και καλά κάνετε

κατά τα άλλα περιμένω απαντήσεις/λύσεις και όποιος ξαναπροσπαθήσει να με παντρέψει (vrmode..!!) θα .. βγάλουμε τους σκύλους μας να τους μετρήσουμε...!
Οπότε γάμος και συγγραφιλίκι (καθαρά σπιτίσια και τα 2, απίστευτο πόσο οργανωμένοι είστε....!!) τα ξεχνάμε! οκ?
πλάκα πλάκα το πορτάκι πους λες το σκέφτηκα αλλά πρέπει να κάνω τούνελ παράκαμψης... η αμέσως καλύτερη λύση οδηγεί ... σε κουτουλιά με το πλυντήριο.... όπου και μπορεί να χάσει το πλυντήριο

και είναι και αυτός ο μόκας.... ρε γμτ... θα γράψει πάλι είπε... όποτε τον διαβάζω πάω δίνω μπισκοτάκι στον μπορντένιο... γνωρίζονται αυτοί οι δυο πάω και στοίχημα... θα έχουμε άλλα... έχει μαστίφ της παντρειάς..

σσ προς τους Mods: το βιάσαμε το θέμα, μήπως να μεταφέρουμε την κουβέντα σε κανα μπαρ με ποτάκι κτλ?
και ξανά σσ. έχω τικάρει να παίρνω μειλ ότι κάποιος καλός φιλόζωος υπερασπίστηκε τις θέσεις του Άρη και θέλει το κακό μου δημόσια, αλλά δεν έρχεται τίποτα... τι να κάνω?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Τι εννοείς με την τελευταία πρόταση;
Γιατί είπαμε να είσαι χαριτωμένος, αλλά να καταλαβαίνουμε και τι λες :p

By the way...έχω φίλο εκτροφέα μπορντένιων. Αν χρειαστείς κάτι...

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi