Saga - Zaira - Manou - Menia...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.327
43
www.proudtobegreek.eu
Αυτό με τα λουλούδια το πέρασα και εγώ....μην αγοράσεις σπρέυ και αηδίες...τίποτα δε κάνουν!!!Απλά όποτε τη βλέπεις να τις λές ΜΗ κλασσικά,κάποια στιγμή μεγαλώνοντας θα σταματήσει όπως σταμάτησε και η δικιά μου!Αν μπορείς περιόρισε την να μη βγαίνει στο μπαλκόνι οταν δεν είναι κάποιος μαζί για καμια βδομάδα τουλάχιστον...αλλιώς περιόρισε τα λουλούδια,άλλαξε θέσεις,βάλε κάτι μπροστά...και πάνω απο όλα καλό κουράγιο!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Kasi

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!

Το παθαίνω κι εγώ πολλές φορές αυτό το αμόκ. Ο Prince είναι ο πιο μικρός (και σε μέγεθος και σε ηλικία) και συνάμα ο πιο καταστροφικός. Δεν μπήκε τρίτο σκυλί εδώ μέσα, ο μαστροχαλαστής μεταμορφωμένος μπήκε!

Δεν είναι τίποτα, θα σου περάσει και το ξέρεις.
:cool:

Δοκίμασες αυτό το σπρεύ που ρίχνεις και μετά και καλά δεν πλησιάζουν εκεί πέρα?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αχ! ευχαριστω πολυ κ.Γιαννη!!
να ειστε καλα...!!

και τα λουλουδια μου τα αγαπαω... τους μιλαω , τους βαζω μουσικη...
Αφηστε που και τα μισα απο αυτα , πεταμενα τα εχω βρει..
(το μικροβιο ειναι για καθε ζωντανο οργανισμο.. ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη)
να τα δολοφονει ετσι η αχαριστη!?
Αλλα ας μεινει μια βδομαδα στο βουνο.. να μαθει να εκτιμα... (τι λεω παναγια μου!?)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Το έχετε παρατηρήσει, ότι και στα παιδιά και στα σκυλιά, τα τρίτα βγαίνουν ζόρικα;...:D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Κοριτσια μου καλα... με εχει πιασει το στομαχι μου απο την στεναχωρια..

Το εκανε και στις αρχες μεχρι που την τσακωσα... σταματησε για λιγο...
τωρα το ξαναεκανε 2 νυχτες...
χτες ειδικα... δεν αφησε ουτε φυλο...
{σε μια νυχτα μου χεις κανει... μαυρη τη καρδια κολοσκυλο!}

Τωρα το σκ.. εχει στενη παρακολουθηση .. ποιο μη! με το αεροβολο θα την παραμονευω!! (χεχεχεχεχεχε...μπορειτε να ηρεμισετε δεν το εννοω..)
Αλλα ειναι πονηρη... ελπιζω ομως να την τσακωσω!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Kαλά, κάνε το αεροβόλο νεροπίστολο και πυροβόλα άνετα. Ακόμα καλύτερα θα σου λειτουργήσει η μάνικα του λαστίχου ποτίσματος, αλλά είπαμε...είναι πονηρή και δεν κάνει λαλακίες μπροστά σου...

Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που φρικάρει στο τρίτο!
:picaron::picaron::picaron:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Το έχετε παρατηρήσει, ότι και στα παιδιά και στα σκυλιά, τα τρίτα βγαίνουν ζόρικα;...:D:D
Το έχουμε το έχουμε...εσύ έχεις καιρό ακόμα μέχρι να το παρατηρήσεις! :D :D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Το έχουμε το έχουμε...εσύ έχεις καιρό ακόμα μέχρι να το παρατηρήσεις! :D :D
Εγώ θα πάρω πρώτα το δεύτερο και μετά θα υιοθετήσω δίδυμα για να πάω στα τέσσερα κατευθείαν:maria::D:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!!

2 μερες τωρα εχει ξεπαστρεψει τα λουλουδια μου!!!!!!
ειμαι τοσο νευριασμενη!! γιατι η Π@@@@@α ξερει ποτε να το κανει... οταν ειμαι εγω εκει ή ξυπνια δεν τα πλησιαζει.. μολις λειψω ή κοιμαμαι..τα φυτα τα βρισκω σε μορφη γκαζον στο μπαλκονι..
επισης δε'ν το συζητω.. ξερει πολυ καλα οτι αυτο που κανει ειναι φαουλ... αφου μολις με δει να βγαινω στην βεραντα μολις εχει κανει την μ@@@@@ια της.. εξαφανιζεται... την φωναζω και ουτε μυτη δεν σκαει...

Ερωτω... υπαρχει κατι να τα ψεκασω να μην πλησιαζει???.. και ας παθει δηλητηριαση δε με νοιαζει! :'(

Κλουβα, ενω ξερει.. νομιζω δεν παιζει να μπει μεσα τωρα.. το σπιτι βραζει, aircondition δεν εχει και την παρατηρω ολο μετακινειται να βρει ενα μερος δροσερο που δεν υπαρχει..
Ασε τα σαλια........ σταυλος εχουμε γινει!!
:(:( καμια σχεση με το οταν ειχα μονο τα 2... αυτη ειναι σαν να εχεις 100 σκυλια μεσα στο σπιτι...
καθεται σαν τα κουκλακια των αυτοκινητων.. με το στομα ανοιχτο να τρεεεεεεχει σαλια και κουναει το κεφαλι συμφωνα με την ανασα...
Επισης αδιαθετησε... (αχχ!!) αλλο απο κει... εχω χωρισει το σπιτι δε 2 στρατοπεδα..

Δεν θελω αλλο! φτανει!! .......... :(:(
Ενα θα σου πω... εχω μια μεγάλη συλλογή από ορχιδέες που μαζεύω από παντού στην υφήλιο... τις εχω σαν τα μάτια μου, τις κανακεύω, τις προσέχω πως και τι...
Οι περισσότερες ειναι εναέριες (δεν θέλουν γλάστρα, απλά κρεμονται οι ριζες και ποτιζονται σε κουβά με νερο) κάποιες τις εχω δέσει σε ένα κλαδί έντρου και αναπτύσσονται εκει παρεα με tillandsias. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το σιχαμένο το κουτάβι να τρέχει με ενα bulbophyllum στο στόμα και να την κυνηγάς? Ή να σου παίρνει τις vandas και να τις μαδάει φύλλο φύλλο λες και ειναι μαργαριτα????

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μπανακι μανακι.....
λυσαξε ο Α. μου να παρουμε και τα σκυλια.... βρε καλε μου.. βρε χρυσε μου... τιποτα αυτος..
τελικα κυριακη και παραλια βρηκαμε... την ομπρελα την βαλαμε για τα σκυλια (καταλαβες..)
εγω κατακαηκα...
αλλα τουλαχιστον περασανε καλα τα καμαρια μου!!
Ευχαριστουμε underdog για τις φωτο!!

Ιδου τα δελφινια μου!

κυρια...

και ο ΠΑΣΑΣ μου!!!

(ρε μανα... εισαι πολυ χαζη τελικα!!)

το μικρο της οικογενειας.. αν και εδωσε ρεστα.. ξεσαλωσε στις βουτιες και το κολυμπι.. οταν βγαζαμε τις φωτο ειχε φυγει με τον μπαμπα... :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Θεός ο Σάγκα με το παρεό!!!! Η δε Ζαίρα κιουρία!

Βρε Βικη μου που τη βρήκατε αυτή τη παραλία????

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ωραιααααα!!!

Και που ειναι αυτοι η παραλια? Που ψαχναμε 1 ωρα στα βραχακια στο πορτο γερμενο να βρουμε μερος να δροσιστουμε αυτη την Κυριακη? (Παλι καλα βρηκαμε 1 σημειο που μπορουσαν να εχουν προσβαση τα σκυλια στην θαλασσα και ηταν σχετικα μακρια απο τους υπολοιπους λουομενους, λιγο πριν την κανουμε για πισω)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμεις πηγαμε προς αναβυσσο και περα.....
πριν τα λεγραινα..
τι να σας πω.. ψαχνοντας πηγαμε και εμεις..
η παραλια.. μη φανταστειτε.. 2μ2 ολα κι ολα... οτι βλεπετε στην φωτο.. δεν εχει παραπανω.. δλδ μονο τα σκυλια χωρουσαν..
εγω στα βραχια την εβγαλα και εγινα σαν μπαμπουινος... μη το πω αλλιως..
τα μερη εκει ειναι "δαντελωτα" εχει ολο παραλιες η βραχια με ευκολη προσβαση στην θαλασσα...
μπορειτε να "πονειρευτειτε" αν δειτε ξεμπαρκα αμαξια παρκαρισμενα πανω στο δρομο η μηχανακια.... παει να πει.. εχει παραλια απο κατω.. ;)

Αλλα παιδια εμεις ειμαστε με 3 σκυλια.. δλδ πολυ δυσκολο να μας δεχτει παραλια... με ενα σκυλι ..ακομα και 2 σε παραλιες κανονικες αλλα μη οργανωμενες παντα πηγαινα, και αραζαν τα σκυλια κατω απο την ομπρελα.. οταν ηταν να βουτηξουν τα επαιρνα και πηγαινα στην αααααακρη της παραλιας.. και προετοιμασμενη για καυγα.. αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα...
Στα λεγραινα.. αν και γινεται ο κακος χαμος... δεν πολυ εχουν προβλημα με τα σκυλια..
μαλιστα τερμα δεξια.. εχει και campers και η παραλια ειναι "εναλλακτικη"..
:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χμμμ...ευχαριστουμε kasi.

Θα εχουμε την Αναβυσσο στα υποψη λοιπον...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
... μετα την αναβυσσο.. μετα την Π.Φωκαια.. ;)
Κι εκεί δεν είχε κανέναν; 'Η απλά δεν τους ενοχλούσαν;
Θεός ο Σάγκα με το παρεό..δεν υπάρχει αυτός ο σκύλος!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οχι δεν ηταν κανενας αλλος....
βεβαια μαλλον προλαβαμε την παραλια...
γιατι ηρθαν αλλοι μετα...
αλλα με τοσα σκυλια στριψαν δρομο... :D

α! και υπηρχαν αλλα 2 ζευγαρια λιγο πιο δεξια στα βραχια.. δεν μας ενοχλησαν.. δεν τους ενοχλησαμε..

..ναι ο σαγκα σαν σουλτανος δεν ειναι ? :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi