Saga - Zaira - Manou - Menia...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Περαστικά σας Βίκυ, ελπίζω και εγώ να μην είναι πυομήτρα και όλα να ιαθούν γρήγορα....

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Περαστικά στην κούκλα καί εύχομαι όλα νά πάνε καλα. Φίλησε την γλυκά.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ΓΕΝΝΕΘΛΙΑΖΕΙ Η ΜΙΚΡΑ!!

ω ναι! γινομαστε ενος ετους παρακαλω!!!

:D
.. και επειδη εχει γεννεθλια.. μας κερασε πρωινιατικα μια ωραια τουρτα στη μεση του σαλονιου!!!!!!!

Λοιπον.... τα νεοτερα με την υγεια της ειναι .. οτι ειναι υγιεστατη, δεν εχει πυομητρα (ουφφφ!!)
Αλλα οι ορμονες της βαρανε κοκκινα εξου και ολα τα υπολοιπα!... ελεος πια αυτες οι γυναικες!
Βεβαια χτες παρατηρησα ενα αραιωμα στο τριχωμα στο πανω μερος απο το μπουτι της.. ολα τα χαμε να μας θυμηθηκε και δεμοδηκωση μας ελειπε..... τελος παντων ιδωμεν..
α! και επισης δεν εχει παρει ακομα γραμμαριο! χαχ! ομως ο γιατρος την ειδε λιγο πιο.. μπουγια να το πω ετσι..
μα εχω αρχισει να γελαω .. γιατι αλλιως..
Αρνηθηκα οτιδηποτε ενεσιμο να της κανει παλι.. δεν θελω.. παιδια αυτο το σκυλι απο την μερα που εφυγε απο τον εκτροφεα της.. το εχουν ταραξει στα φαρμακα.. μια απο λαθος διαγνωσεις, μια γιατι δεν γινοταν αλλιως... ελεος! Οχι αλλα φαρμακα... (αλλωστε αν ηταν κατι απαραιτητο θα της το εκανε χωρις να με ρωτησει)
Θα κανω υπομονη και εγω και αυτη μεχρι Σεπτεμβρη που θα γινει η στειρωση και ελπιζω ολα να περασουν.. αλλωστε αυτη ειναι και η κυρια διαγνωση του γιατρου!

Χρονια πολλα στη μικρη μου!! *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi