Μετα τον γιατρο......
Τοσα τον παρακαλεσα να κρατησω........
τοοοοσα!!
το καχεκτικο μου καθισε? (ψυχουλα μωρεεεε....)
Λοιπον ασχημα νεα για την μικρη.. (νταξ μη τρομαζετε διορθωνονται..)
Η περιοδος γιοκ! στις 9 μερες...
αρχισαν παλι εκεινα τα κιτρινα υγρα..
εβγαλε παλι καντηλες κατω απο το σαγονι και οι ρωγες της πρηστηκαν σαν ελιες θρουμπες..
Γενικα με τον κτηνιατρο μου ειμαστε καλα φιλαρακια (πλεον..) μιλαμε ολη μερα στο τηλ και πολλες φορες ενω εγω μπορει να υστεριαζω με καθησηχαζει τηλεφωνικως μου δινει οδηγιες ..και βγαινει σωστος...
Για να μου πει "ελα απο εδω να την δω" παει να πει ειναι ανησυχητικα τα πραγματα και οντως ειναι...
1. Θεωρει οτι η πρωτη περιοδος δεν πειραζει που τελειωσε στις 9 μερες (το αιμα) το εχει ξαναδει και οτι η πρωτη περιοδος ειναι αστατη.. (οχι οτι με χαλαει κι ολας αυτο...)
Αλλα δεν του αρεσουν τα κιτρινα υγρα επρεπε να εχουν σταματησει..χμμμ...
σε ψιλαφηση της μητρας δεν εβλεπει κατι ανησυχητικο ..αλλα την αλλη εβδομαδα θελει να της κανει υπερηχο να βεβαιαωθει... δεν αποκλειει το ενδεχομενο ανοιχτης πυoμητρας .. θα δουμε στον υπερηχο
2. οι ρωγες... ξεκινουσε μαστιτιδα..
3. Η μολυνση στα σαγωνια.. λογω ζεστης, υγρασιας και βρωμικου περιβαλλοντως παρα λιγο σταφυλοκοκος..
Πολυ πεσμενο ανοσοποιητικο και λογω περιοδου φυσικα... επειγει η στειρωση.. δυστυχως λογω ζεστης, ρατσας και ολων των αλλων αναβαλλεται για σεμπεμβρη... οκτωβρη..
Ειπε οτι ειναι καχεκτικη τελικα... δεν εχει παρει δραμι... παραμενει 25 κιλα..
Μας εκανε κατι ενεσιμες βιταμινοκομπλεξ για ενισχυση των παραπανω με λιγη ντοπα μεσα..
(μου τα εξηγησε αλλα μεσα στην ταραχη μου τον κοιταζα και μιλουσε κινεζικα...)
αυταααα.. τα καλα τα νεα...