Saga - Zaira - Manou - Menia...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να το χαιρεστε και το νεο μελος κι ολα μαζι! :) Με τη βολτα τι κανετε οσοι εχετε πολλα σκυλια? Ειστε σαν αυτους που βλεπω στην τηλεοραση? ;):p

404567170_274815b20a.jpg

Θα κανω και τις χαζες ερωτησεις μου. :p Oταν σταματαει ενα για κατουρημα ολοι οι αλλοι περιμενουν? Κι θελει να κατουρησει ο μεσαιος ο στριμωγμενος τι κανει? :p:p:p:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ρε συ ειλικρινά...θα ήθελα να σου απαντήσω...αλλά έχω ξελιγωθεί...:p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Θελω αληθεια να σας δω φωτογραφια απο βολτα, την καθεμια με ενα ματσο λουρια στο χερι! :cool:

dog_walking.gif

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχα! πολυ αστειο!

ναι ειμαστε μια γελοι αεικονα ομολογω. ο κυριος στην φωτο φαινεται πολυ κουλ.. εμεις δεν ειμαστε ετσι..
Οι 2 περιμενουν να κατουρησει ο τριτος.. και ειναι παλι αστειο.. σε οποια σειρα και να χρειαζεται αυτο.. ε, μπλεκομαστε λιγο.. τραβιουνται λιγο.. το τραγικο ειναι αμα ο μεγαλος θελει να φτασει καμια ροδα.. πιανουμε ολο το δρομο κατα μηκος..

και το κουλο ειναι οτι εγω ολο αυτο θελω να το λεω ευτυχια.. (ανωμαλη?)

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Τι ψωναρες που ειναι τα σκυλια σου μανταμ??? Ποζαρουν στο φακο!!!??? Τα αγαπω!!!!!
Αντε να βγαλετε οικογενειακη φωτογραφια οοολοι μαζι να την στελνετε για χριστουγεννιατικη καρτα!!Xxx :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Οριστε νατο..

DSC03690.jpg

αν καταλαβα καλα :cool:.. αυτα που γραφει κατω απο καθε σκυλο.. οχι σε ολους, ειναι τα "γαλονια" του καθε σκυλου (?) τα μισα σχδον ονομα τα κατι γραφουν απο κατω.. τα αλλα μισα οχι.. αρα με το φτωχο μου μυαλο υποθετω ειναι μετριο (?).. δλδ αν εγραφαν ολα τα ονοματα , μαλλον θα ηταν τελειο. αν οχι , για πεταμα... (??)
Σορυ αν το απλοποιω για μερικους.. αλλα δεν εχω ιδεα!! και το αντιμετωπιζω χιουμοριστικα!
(ωστε αυτο ειναι.. γελα μαρεκο, πως τα φερνει καμια φορα!, να που βρεθηκαμε με ενα:confused:!)

Επισης.. ο φακελος απο τον πολυ προσεκτικο κουριερ ηταν λιγο σκισμενος.. φαινεται αλλωστε στο κατω κατω του χαρτιου...
Μωρε.. κορνιζα θα της το βαλω πανω απο το κρεβατι της! χεχε :p

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Δεν ξερω εαν το προσεξες αλλα το σκυλι σου εχει ονοματεπωνυμο!!!!
Orin Detomara, λεγεται το τομαρι!!!

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Να σου ζησουν τα σκυλακια.
Εχω μερικες αποριες. Προσωπικα ειμαστε οικογενεια με 1 παιδι και ενα σκυλο. Σκεφτομαστε για δευτερο σκυλο, αλλα κωλονουμε λιγο.
Χορατε ολοι μαζι σε ενα αυτοκινητο για ενα ταξιδι στο εξοχικο-χωριο ας πουμε με πραγματα για μια εβδομαδα?

Last edited:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ένα θα σου πω έχουμε χωρέσει σε αυτοκίνητο 5 άνθρωποι και 3 σκυλια!άμα θες βρίσκεις τρόπο!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Rinio! θα φτιαξουμε απο ενα και για τα υπολοιπα 2 .. ;) με ονοματεπωνυμο ! Τι? αυτα ορφανα ειναι? μανα πατερα δεν εχουν?

silent ολοι οι καλοι χωρανε! Αγαπη να υπαρχει και να το θελετε πραγματικα.. Πολλοι μας βλεπουν και λενε αγγαρεια, αλλα εμεις δεν το βλεπουμε ετσι.. Νταξει εχει και τα δυσκολα, πασο.. αλλα και τι ειναι ευκολο?..ολα εχουν ενα μικρο τιμημα, το θεμα ειναι τι κερδιζεις..

Που εχετε τον σκυλο οταν ταξιδευετε?..
και ποσα πραγματα παιρνετε.. εμεις παμε για σχαρα ας πουμε τωρα.. πως το βλεπεις εχετε αλλο χωρο?...
Για μας εχει σημασια και η εκπαιδευση του σκυλου για να μπορουμενα εχουμε τοσα.. Δλδ, ναι ειναι μεγαλα σκυλια, αλλα ειναι υπακουα πολυ (..συνηθως!) συνενοουμαστε παντως.. Δεν θα μπορουσα να εχω τρια σκυλια και να μην με ακουνε , αυτο θα ηταν τρελα για τα δικα μου δεδομενα. Συγκεκριμενα δεν θα μπορουσα να εχω ουτε ενα που δεν θα μπορουσα να συνενοηθω.. (αλλα αυτα ειναι λαθη ιδιοκτητων.. προς θεου, οχι πως ειματσε τελειοι )
Παντως οσο πιο πολυ εχεις κοντα σου τον σκυλο τοσο πιο πολυ αποκτα τις δικες σου συνηθειες και γινετα "απο απλος" σκυλος η καλυτερη παρεα!!
και ναι ειναι καλυτερα 2 απο ενα :D

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Κοιτα το πιο δυσκολο ειναι το μωρο, γιατι σιγουρα θα πρεπει να παρεις ενα καροτσι και ενα παρκο για παραδειγμα. Αυτα πλεον αναγκαστικα θα μπρεπει να μπαινουν σε σχαρα.
Στο τελευταιο ταξιδι το μωρο ηταν στο πισω καθισμα και ο σκυλος ηταν στο πορτ παγκαζ. Ειχαμε βγαλει την εταζιερα, οποτε ο σκυλος ειχε οπτικη επαφη μαζι μας και αφησε το μωρο να κοιμηθει.
τα πραγματα τα ειχαμε βαλει λιγα στο πορτ παγκαζ ωστε να εχει χωρο και ο σκυλος και τα υπολοιπα διπλα απο τον μπεμπη.

Τωρα φαντασου αν βαλω στο πορτπαγκαζ το Σαγκα και την Ζαιρα δεν χωρανε και αποσκευες μαζι, οποτε εκει δυσκολευουν τα πραγματα. Σιγουρα πρεπει να παιξει σχαρα και οταν μεγαλωσει λιγο ο μπεμπης γιατι ειναι πολυ μικρος, μπορει να τα βαλω και τα τρια στο πορτ παγκαζ στωματσαδα...:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σαν ιδανική λύση βλέπω και το τρέιλερ... (για τα πράγματα, όχι για το/α σκυλί/ά-εκτός κι αν είναι σούπερ λούξ, όπως κάποιον μελών εδώ)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Tα νεοτερα μας με την μικρη μας ειναι οτι εχει παθει γαστριτιδα.... και! κλαιω και το γιασεμι μου.. αυτο το φυτο, οσες φορες και να το προσπαθησα.. το μισουν τα σκυλια μου!
Το οποιο βρηκε πολυ νοστιμο ενα προηγουμενο βραδυ.. και το τσακισε..
ελα ομως που το γιασεμι εκδικήθηκε.. και ξυπναμε το πρωι και το μικρο κλαψουριζει..
Λεμε μαλλον κατουριεται..(?) δεν προλαβαινει ο αλλο ςνα ναοιξει την πορτα.. και να την η διαροια..
την κατεβαζει τρεχοντας.. αλλες 3 διαροιες .. παω εγω σπιτι μετα απο 3-4 ωρες να την βγαλω... αλλες 2-3 διαροιες και ειχε και αιμα...
κοινως... ξεκωλοθηκε μετα συγχωρησεως!!

Πολυ ευαισθητο παιδι! Πολυ ευαισθητο...
πανω που πηρε λιγο εχασε τα διπλα.. παλι ακτινογραφια ειναι! .. με ρωτανε δεν το ταιζετε?? γιατι ειναι ετσι??

και επισης.. εχει πρηστει το αιδοιο της και εχει κιτρινα υγρα.. οχι καφε.. κιτρινα! πολλα ομως! λερωνει τα ποδια της.. (και μπλιαχ!!)
ο γιατρος μου ειπε ετοιμαζεται.. ειναι πλεον και 10 μηνων πατημενα..
αυτο εχει ξανατυχει σε κανενα?
Επισης σκεφτομαι να την στειρωσω πριν 2η περιοδο και οχι μετα.. τι λετε?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Δηλαδη κι εμας την πρωτη φορα που θα της ερθει οιστρος θα βγαζει κιτρινα υγρα???????????? :eek: Oh My God!!!!!! :neutral: Περαστικα στην μικρη σου :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Η αληθεια ειναι οτι στην μεγαλη , δεν θυμαμαι και πολλα... αλλα κιτρινα υγρα δεν θυμαμαι..
μη το δενεις οτι θα το εχει σιγουρα...
Απλα ρωταω αν εχει τυχει σε καποιον αλλο αυτη η κιτρινη αηδια ..σαν κορδονι κρεμεται καμια φορα...
ΑΙΣΧΟΣ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi