rott vs dob

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Αυτό φοβόσουνα και δεν ήρθες προχτές :mad:

Με τα κατσίκια σας να χοροπηδάνε γύρο κινδυνεύουν πολύ παραπάνω τα μωρά και ας είναι μηνών!;)

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θέμα!

Παρόλο που τα Ντόμπερμαν μου αρέσουνε πολύ, μερικά βιντεάκια με Ροτβάιλερ με κάνανε να τα δω και από άλλη οπτική..

Κάτι είπε ο Σαντάμ νομίζω, ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε Ντόμπερμαν.. Αν μπορεί κάποιος να μου/μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί.. Δλδ. Μόνο από εμφάνιση είναι ντόμπερμαν και από χαρακτήρα ούτε καν ή κάτι άλλο;;

Καλή συνέχεια!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
θα ελεγα ετσι για να σας την σπασω bullmastiff και μετα τι? αλλα σκεφτηκα κατι καλυτερο... ουτε γερμανικο ποιμενικο,ουτε dob ουτε rottie που απο τα 7 δις ανθρωπων τα εχουν οι μισοι που λεει ο λογος!(τωρα γιατι τα εχουν..αλλο θεμα συζητησης).ουτε ομως(οπως θα περιμενατε) bullmastiff...ενας ειναι ο σκυλος και μετα το χαος... μεξικανικος ατριχος σκυλος η αλλιως Χολοιτζκουίντλε!!!Ειπατε τιποτα?:D:flip:\\:D/

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αγαπητέ για να το δούμε το θέμα πρέπει να ανοίξεις άλλο τόπικ Χολοιτζκουίντλε vs Rott

dogo argetino

Member
14 Αυγούστου 2009
11
0
πιαδια εγω νομιζω οτι τα rott και τα dop ειναι ισοδιναμα ειναι σαν κλασματα.Καταρχας και τα δυο ειναι πολυ καλοι φυλακες.Το doperman ειναι πιο ευλιγιστο και πιο γρηγορο και το rottwieler εχει πιο δυνατα σαγονια και μεγαλυτερη δυναμη.Ειχα και rott και dop.πιστευω οτι καλλητερο ειναι το doperman

miltos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2008
50
0
δν ξερω τι λετε,αλλα θα εδινα τα παντα για ενα ντομπερμαν!!!!τα λατρευω!!!!!
Μακαρι να ειχα ενα!!!!!:rolleyes:

Dimitri$

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2009
64
0
Με βάση τα λίγα πράγματα που έχω διαβάσει και για τις δυο φυλές -και χωρίς προσωπική εμπειρία παρα μόνο με σκυλιά γνωστών που έχω δει- πιστεύω ότι τα rottweiler είναι μακράν καλύτερα ;)

alimousios

Member
28 Οκτωβρίου 2009
24
0
Άλιμος
www.labrys.gr
Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει γενική σύγκριση μεταξύ οποιοδήποτε σκύλου. Το τι σε τραβάει σε ένα σκύλο μπορεί να είναι από το πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο, όπως όταν ερωτεύεσαι, ποτέ δεν ξέρεις πότε και γιατί...

Αλλά, Ντομπ και ξερό ψωμί, κι όπως λένε κι οι φίλοι μας εξ εσπερίας when you go black you never come back :D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zwJgnBQiJho"]YouTube - "Kaz" Arkan Kazimir Von Rubenhof French Ring Sport Doberman[/ame]

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Με βάση τα λίγα πράγματα που έχω διαβάσει και για τις δυο φυλές -και χωρίς προσωπική εμπειρία παρα μόνο με σκυλιά γνωστών που έχω δει- πιστεύω ότι τα rottweiler είναι μακράν καλύτερα ;)
Το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα εχουμε πολυ καλα δείγματα απο ροττυ, ενω αντιθέτως δεν εχουμε τιποτα απο Ντομπερμαν .Οπότε δεν μπορεις να συγκρινεις .:)

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Ισως ειναι πιο πολλοι οι εκτροφεις ,ισως ειναι πιο εξυπνοι.Παντως οφείλω να ομολογήσω πως ο ομιλος (Club) του Dobermann στην Ελλαδα ειναι όμιλος προς μίμηση και τους αξίζει ενα μεγαλο μπραβο για την πορεία τους ως της μερες μας .

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα εχουμε πολυ καλα δείγματα απο ροττυ, ενω αντιθέτως δεν εχουμε τιποτα απο Ντομπερμαν .Οπότε δεν μπορεις να συγκρινεις .:)
i will highly disagree. θεωρουσα οτι η εκτροφη στα ντομπ ειναι σε πολυ καλητερο σημειο. τουλαχιστον ο ομιλος υπαρχει και κατι κανει, οπως και καποια παραρτηματα . επεισης εχετε εναν κριτη (ζορας), ενα κινητο pedigree database (baskal), εκπροσωπηση στο Δ.Σ του ΚΟΕ (κουνελας) μια διεθνος αποδεκτη φωτογραφο (την γιωτα).

εχει περασει και η μοδα οποτε εχετε γλυτωσει τα ΒΥΒ και τις εισαγωγες.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Δεν μπορω να καταλαβω ....εσυ βλεπεις οτι σε σύγκριση η δυο φυλές ,τα dobbis ειναι σε καλύτερη θεση ?Νομιζω και οι "αλλοι" εχουν κριτες οπως και κινητους pedigree database.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Δεν μπορω να καταλαβω ....εσυ βλεπεις οτι σε σύγκριση η δυο φυλές ,τα dobbis ειναι σε καλύτερη θεση ?Νομιζω και οι "αλλοι" εχουν κριτες οπως και κινητους pedigree database.
ναι ρε αγοραρε!υπαρχει ελληνας κριτης που να ασχοληται με τα ροτβαϊλερ?

τωρα βεβαια θα ηθελα να μου δικαιολογησεις και εσυ γιατι η ποιοτητα εκτροφης των ροτ ειναι καλητερη?