rott vs dob

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Δεν μπορω να το κανω απο αυτο το βημα θα εκθέσω αρκετούς:) .

Εγω παντα συγκρίνω τα σκυλια που εχουμε ,με τα ευρωπαϊκά, και οχι με του γείτονα .Και δυστυχώς νομίζω (παντα προσωπική αποψη)οτι τα χασαποσκυλα ειναι σε καλυτερη θεση απο τα δικα μας (στην πλειοψηφία τους).

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Δεν μπορω να το κανω απο αυτο το βημα θα εκθέσω αρκετούς:) .

Εγω παντα συγκρίνω τα σκυλια που εχουμε ,με τα ευρωπαϊκά, και οχι με του γείτονα .Και δυστυχώς νομίζω (παντα προσωπική αποψη)οτι τα χασαποσκυλα ειναι σε καλυτερη θεση απο τα δικα μας (στην πλειοψηφία τους).
δεν σε ποιανω! συγκρινεις τα ελληνικα ντομπ με τους παγκοσμιους πρωταθλητες στα ροτ?

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
συγνωμη.να πω κι εγω κατι αν και δεν το γνωριζω πολυ καλα το θεμα νομιζω πως τα ντοπ εχουν πολυ καλα δειγματα στην ελλαδα ξερω ιδιοκτητες που εχουν διακρισεις στο εξωτερικο.αντιθετα τα ροτ ειναι ακομα μοδα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω και υπαρχουν πααααααααρα πολλα <<κακα>> σκυλια με την εκθεσιακη εννοια

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Οχι ....της ιδιας φυλης μιλαω .
Και οχι με τους πρωταθλητές γενικά αναφέρομαι στην ποιότητα .
Τα εχουμε πει χιλιάδες φορες αυτα και γυρνάμε παλι στα ιδια .

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
συγνωμη.να πω κι εγω κατι αν και δεν το γνωριζω πολυ καλα το θεμα νομιζω πως τα ντοπ εχουν πολυ καλα δειγματα στην ελλαδα ξερω ιδιοκτητες που εχουν διακρισεις στο εξωτερικο.αντιθετα τα ροτ ειναι ακομα μοδα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω και υπαρχουν πααααααααρα πολλα <<κακα>> σκυλια με την εκθεσιακη εννοια

Ελληνικής εκτροφης μιλας ?????

Ναι κατα καιρους στο παρελθόν ειχαμε .

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Ελληνικής εκτροφης μιλας ?????

Ναι κατα καιρους στο παρελθόν ειχαμε .
:Dεχω φιλο εκτροφεα ο οποιος ειναι και ο εκπαιδευτης μου που εχει παρει πολλες διακρισεις στο εξωτερικο εχει μεινει λιγο εξω απο αυτα εδω και κανα χρονο αλλα εχει πολυ καλα σκυλια.εμενα τα ντοπ δεν τα γουσταρα καθολου αλλα απ τη στιγμη που ειδα εναν πρωταθλητη που εχει επαθα ζημια και τωρα μαρεσουν (ασχετο γιατι ισως δεν ειχα δει καλο ντοπ)

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
""Το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα εχουμε πολυ καλα δείγματα απο ροττυ, ενω αντιθέτως δεν εχουμε τιποτα απο Ντομπερμαν .Οπότε δεν μπορεις να συγκρινεις .""

Ναι, περιμενουμε εσενα να μας σωσεις...:D

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
...ελληνικης ιδιοκτησιας σιγουρα! ελληνικης εκτροφης δεν ξερω
ΚΑΙ ελληνικης εκτροφης εχουν διακρισεις εξω...
Μαλιστα μια σκυλα 2 γενεων ελληνικης εκτροφης ηταν πριν λιγα χρονια (μεγαλη σε ηλικια και οχι στην ακμη της ) νικητρια του Golden Dobermann cup στην Σερβια- την χωρα προτιμησης του φιλου Ασλι.
Παντως ΠΟΛΛΕΣ διακρισεις δεν εχουμε - εχουμε ομως καλο ΠΟΣΟΣΤΟ διακρισεων σε σχεση με τις συμμετοχες εξω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το κακο ειναι οτι στην Ελλαδα εχουμε πολυ καλα δείγματα απο ροττυ, ενω αντιθέτως δεν εχουμε τιποτα απο Ντομπερμαν .Οπότε δεν μπορεις να συγκρινεις .
Tο αντίθετο συμβαίνει επιτυχίες έχουν και οι δύο φυλές και με σκύλους εκτροφής ή ιδιοκτησίας, αλλά θεωρώ ότι τα dob είναι κατά μέσο όρο καλύτερα.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Eγω θαλεγα οτι ανεξαρτητως αποτελεσματων, βρισκω τους εκτροφεις ροτ πιο σοβαρους σαν συνολο απο τους δικους μας...:rolleyes:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
- Μα τι λέτε; Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
- Σας παρακαλώ... Υποχρέωσή μου!
- Όοοχι, εγώ σας παρακαλώ!
- Τιμή μου!
κ.ο.κ.
:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
- Μα τι λέτε; Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
- Σας παρακαλώ... Υποχρέωσή μου!
- Όοοχι, εγώ σας παρακαλώ!
- Τιμή μου!
κ.ο.κ.
:D
θα προτιμουσες κατι σε?
-πως ειναι τα χοντροκομενα σας
-ασε μας ρε φιλε με τα ψιλολιγνα ρημαδια
-ασε ρε που εχετε ξεσκιστει να αγοραζετε απο εξω ενα σκυλο της προκοπος δεν εχετε βγαλει
-ασε μας που εκτρεψει με καθε ρημαδι των βαλκανιων και της ιταλιας
-ζηλευεις που εμας δεν κανουν κουμαντο οι γερμανοι?
-ναι ειδαμε και οι ιταλοι που τα εφτασαν τα ψωροσκυλα

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Από άποψη οργάνωσης του ομίλου σύμφωνο ότι τα dob είναι πιο οργανωμένα!

Όμως μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν πολλά παραρτήματα-μαγαζάκια που συντηρούν τον όμιλο τους!
Δυστυχώς αυτή είναι η γραμμή που την περνάει ο όμιλος!!!

Δυστυχώς όμως εκτροφή Dob στην Ελλάδα κάνουν ένα με δυο άτομα και κάποια παιδιά που ξεκινάνε,

όμως υπάρχουνε και εκτροφής που απλά μιλάνε εδώ και παραπόλα χρονια και δεν έχουν παρουσίαση τίποτα!!!

Και με τόσο φορτωμένα μυαλά δεν τα το κάνουνε ποτε!!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Όμως μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν πολλά παραρτήματα-μαγαζάκια που συντηρούν τον όμιλο τους!
Δυστυχώς αυτή είναι η γραμμή που την περνάει ο όμιλος!!!
αυτο γιατι ειναι κακο?

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Τα παραρτηματα βοηθανε πολυ - αλλιως κανενα σκυλι δεν θα δουλευοταν. Προφανως καποιος (η οι φιλοι του) εχει προσωπικο προβλημα με καποιους - η καποιον - απο τους "παραρτηματουχους" και το βγαζει εδω...:D
Φυσικα προκυπτουν και προβληματα...τα οποια οφειλονται κυριως στο πως καποιοι αντιλαμβανονται θεσμους.