rott vs dob

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οι δυο αυτες φυλες ειναι υπεροχες και εχουν και πολλες ομοιοτητες αφου εχουν και κοινο προγονο, το χασαποσκυλο της θουριγκιας. Αλλα η μια απο τις δυο ειναι η αγαπημενη μου και η μελλοντικη μου φυλη και ετσι σε αυτη την ατυπη ψηφοφορια εγω θα πω ντομπερμαν.

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Οι ουρές και των δύο απλά ΤΑ ΣΠΑΝΕ !!!
Είχα 2 ρότι χωρίς ουρές και παρατηρώ πως στρίβει, φρενάρει και ισορροπεί την κίνησή του καλύτερα το σκυλί με ουρά !!
Τα αυτιά του ντόπερμαν δεν μ' αρέσουν γιατί μοιάζει να έχεις κρεμάσει κρέπες στο κεφάλι τους !!!! λολ

Λατρεύω και τις δύο φυλές. Θα ήθελα να έχω ζευγάρι ντόπι στην αυλή και ζευγάρι ρότι δίπλα από το κρεβάτιι μου !!! Το 2ο θα το προσπαθήσω !!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
με κομενα αυτακια και ουρα κομενη ???
Εγω εννοειται θα τα αφησω ακοπα γιατι ουτε θελω να βαλω το σκυλι σε αυτη τη διαδικασια, ουτε πλεον εξυπηρετει σε κατι και στην τελικη μου αρεσει καλυτερα ακοπο. Η μαλακια ομως της υποθεσης ειναι οτι εξαιτιας της απαγορευσης καποιες απο τις καλυτερες φυλες θα παρουν τον κατηφορο γιατι υπαρχουν παρα πολλο που δεν μπορουν να διανοηθουν ακοπο ντομπερμαν. Για το λογο αυτο δεν ειμαι εναντιον του κοψιματος αρκει να γινεται υπο προυποθεσεις και οχι στο γκαραζ με το ψαλιδι του γκαζον. Απο το να χαθει η να εκφυλιστει εντελως και αφου υπαρχει ενα συγγεκριμενο μοντελο στο μυαλο καποιων ας τα κοβουν και ας μην κατεβαινουν σε εκθεσεις.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
η ουρα στα ροτ περα οτι τους είναι χρήσιμη σε ισσοροπια και το πως στριβουν το σημαντικότερο είναι ότι η ουρά δηλώνει και αισθήματα αναλογα με την περίσταση που είναι εξίσου σημαντικό