μια χαρά πάρκο είναι .
Αλλά δεν είναι για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα σκυλιά .
Έτσι απλά
Έτσι απλά
Ακριβως αυτο!!μια χαρά πάρκο είναι .
Έτσι απλά
Σοβαρολογεις;;;; Δε τα ειχα για ετσι τα...μαυροσκυλα!!Την Δάφνη, γιατί τραβάει ζόρι με τόσα πολλά άλλα σκυλιά, σε τόσο περιορισμένο χώρο και μπορεί να "χαμογελάει" και να "μοιράζει φιλιά" ασταμάτητα και τον Σώτο, ο οποίος δεν θέλει καθόλου μα καθόλου, παρέες με άλλα σκυλιά και άλλους ανθρώπους. Αρα...δεν έχει νόημα να τα πάω εκεί. Οχι απλώς, δεν περνάνε καλά. Υποφέρουν. Στην περίπτωση της Δάφνης δε, υποφέρουν και τα άλλα γύρω της.
Ασφαλώς παίζει και αυτό και πολλοί ακόμη άλλοι λόγοι.οπως επισης ειναι και ιδανικος χωρος για να αφηνεις τον σκυλο σου οταν κανει ζημιες και δεν μπορεις να τον αντεξεις αλλο.μια βδομαδα στο παρκο και εχεις ηρεμησει καπος.
νομιζω μερικοι απο εδω μεσα εχουν εφαρμοσει αυτη την τακτικη και εχει και αποτελεσμα.
ειμαι σιγουρος οτι ξερεις καλυτεραΑσφαλώς παίζει και αυτό και πολλοί ακόμη άλλοι λόγοι.
Με μια βδομάδα όμως ή και έναν μήνα ή και έναν χρόνο, απλώς παραμονή στο πάρκο, δεν διορθώνεις το πρόβλημα του σκύλου σου. Απλώς, δεν το μεταφέρεις μέσα στο σπίτι σου.
Και αν μπορείς να πληρώνεις καθημερινά, για να σώσεις το σπίτι σου, μ'αυτόν τον τρόπο, ο σκύλος σου είναι σίγουρα κερδισμένος.
Τι ξέρω καλύτερα; Διαφωνείς ότι έτσι είναι;
Δεν εννοώ σε σχέση με το πάρκο. Εκπαιδευτικά.
Εκτός αν εσύ, εννοείς κάτι, που δεν το έχω ακόμη καταλάβει.
Οπότε...αν θέλεις, διαφώτισέ με.
Αφού το κορίτσι είναι μια κυρία...Πήγαμε κιεμείς σήμερα!
Μία φωτό της basqiul, η στάση της μ' έκανε να την αποθανατήσω!
Και το πρώτο μπανάκι του Savio είναι πλέον γεγονός!
German Shepherd Savio Swimming - YouTube
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Κυρία και ο υιός μου την αγάπησε.Αφού το κορίτσι είναι μια κυρία...