Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος εκεί για να δείχνει πως να μπει πρωτη φορα στο νερό ο σκύλος?
Ευχαριστώ!!!Υπάρχει βέβαια. Το πρώτο του μπάνιο ο Έλβις εκεί το έκανε . Ήταν 3 μηνών και φοβότανε να μπει επειδή δεν ημασταν μέσα κι εμείς. Ο Γιάννης όμως (Απόκοτος) με περίσσια υπομονή τον βοήθησε και τον δελέασε και μια χαρά μπήκε ο μπούλης και κολύμπησε καταχαρούμενος! Πραγματικά σαν να ήταν παιδάκι τον βοήθησε να κάνει το πρώτο του μπάνιο!
Και ο Savio ακριβώς έτσι έκανε το πρώτο του μπανάκι! Με την παρότρυνση του Γιάννη!Ο Γιάννης όμως (Απόκοτος) με περίσσια υπομονή τον βοήθησε και τον δελέασε και μια χαρά μπήκε ο μπούλης και κολύμπησε καταχαρούμενος! Πραγματικά σαν να ήταν παιδάκι τον βοήθησε να κάνει το πρώτο του μπάνιο!
Ο Μάρκος δεν είναι σκύλος! Ανοίγει crate σαν τον Copperfield, πηδάει μάντρες στο puppies και διάφορα άλλα φαντασμαγορικά κατορθώματα! Δεν τα λέω εγώ, εσύ τα έχεις πει! Χαχαχα!Ο Μάρκος δεν χρειάστηκε την παρότρυνση κανενός ευτυχώς.
Τα 'κανε π@@τάνα με την μία, από μόνος του και χωρίς να ζητήσει την άδεια κανενός
Δεν θέλω να μου την ματιάσετε.Κι αντί να μας βάλεις φωτό της κοπέλλας σου, μας έβαλες ξένων σκύλων;