Όλοι το αγαπάνε αυτό το κορίτσιΚυρία και ο υιός μου την αγάπησε.
Αλλά και αυτή δύσκολα να μην συμπαθήσει κάποιον
Όλοι το αγαπάνε αυτό το κορίτσιΚυρία και ο υιός μου την αγάπησε.
Βέβαια. Συνέχεια με το ίδιο θα εμφανίζεται?Ωωω αλλαξε και περιλαιμιο η Basqul την Κυριακη? Αυτο μαρεσει πιο πολυ
Αυτή την...κλεμμένη ατάκα από άλλο θέμα μας, κανονικά θα έπρεπε να την αναγγείλω κι εγώ για το σκ που έρχεται μάλλον, για την έναρξη της φετινής σεζόν, του "Μες την καλή Χαρά". Αλλά νομίζω, ότι το διαολεμένο μαυράκι, που κανονικά θα πρωταγωνιστούσε στα της πισίνας πλάνα, θα το κόψει το...μοντάζ, μετά το ολοσχερές κατούρημα, του εξοπλισμού του συνεργείου Αν είχε σηκώσει πόδι στην παρουσιάστρια, θα του έλεγα και μπράβο, αλλά...στα μηχανήματα ρε φίλε; Ντροπή
Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο παράλληλα. Μπορεί στο puppies park να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση αλλά με το καλημέρα σας θα γνωρίσει 5-6 σκυλιά, το λιγότερο, μαζεμένα.συνήθως τα μη φοβικά κουτάβια αντιδρούν πολύ καλά και μετά από κάποια λεπτά φόβου αισθάνονται άνετα.Καλησπερα παιδια. Σε καμια 10ρια μερες θα μπορουμε να βγουμε την πρωτη μας βολτα. Σκεφτομουν να παμε αρχικα το κουταβι στο puppiespark 2-3 φορες ωστε να ερθει σε επαφη με αλλα σκυλια και μετα να αρχισουμε να το βγαζουμε βολτα στο δρομο και σε παρκα.
Γιατι προσφατα ενας φιλος μου εκανε τις πρωτες του βολτες με το σκυλο του και ειχε προβλημα. Οχι μονο επειδη το σκυλι φοβοταν, αλλα και επειδη πετυχε καποιους μαγκες που ειχαν τα δικα τους ελευθερα με αποτελεσμα να κινηθουν απειλητικα προς το δικο του(προφανως και επειδη καταλαβαν οτι αυτο φοβαται).
Εσεις τι νομιζετε? Ειναι καλη ιδεα να το παω πρωτα στο puppiespark ή θα ηταν καλυτερα πρωτα να το βγαλουμε εξω για να δουμε πως θα αντιδρασει? Επισης, οταν το παω εκει μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μπει σε εναν χωρο με σκυλια που θα εχουν τον καταλληλο χαρακτηρα, ωστε να μην αντιμετωπισει προβλημα το δικο μου?
Μπα, δεν νομίζω, μάλλον το αντίθετο! Απλώς τον κυνηγούσε λίγο το προσωπικό, γιατί τις καβαλούσε ο βλάκας (αυτή η κυριαρχικότητά του πια)!:lol:Του κακόπεσε δηλαδή, να παίζει μόνο με θηλυκά;
Η καλύτερή του φαντάζομαι
Οταν λες "δεν γινόταν", γιατί το λες; Αν ήταν η πρώτη φορά που πήγατε, είναι γενικός κανόνας, για κάθε σκυλί που πάει, να μένει στον κεντρικό χώρο, για να παρακολουθείται αν και πόσο στρεσσάρεται. Δεν τα βάζουν δηλαδή, έτσι κι αλλιώς, στους μεγάλους στίβους, για να μην τους πέσει βαρύ.
Πρωί - πρωί πάντα.Εκτός από την δική σας συμπεριφορά τίποτα.
Τετάρτη όμως, ελπίζω να εννοείς πρωί;
Γιατί απόγευμα, έχουν τα ομαδικά, και ίσως να έχει πολύ κόσμο after
Είπα και εγώ...! Ομαδικά?Μαθήματα παιδί μου, βασικής υπακοής.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πουρνό.
Αν θέλεις σχετική ησυχία, μακριά από αυτές τις μέρες