Puppies park

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Γνωρίσαμε τον Μάρκο σήμερα στο πάρκο,τι να πρωτοπώ για αυτό τον σκύλο!!! Τον ειχαμε δει και κουτάβι αλλά τώρα ομόρφυνε, μεγάλωσε, έκανε περμανάντ και είναι φανταστικός!!!! Από τρόπους δε τι να πω..ένας κύριος και δεν κάνω καθόλου πλάκα!!! Το μόνο μας πρόβλημα ήταν ότι ο έλβις τον ερωτεύτηκε και ήθελε κοκό...κολυμπήσανε παρείτσα άψογα και για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν πήραμε φωτογραφίες!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Γνωρίσαμε τον Μάρκο σήμερα στο πάρκο,τι να πρωτοπώ για αυτό τον σκύλο!!! Τον ειχαμε δει και κουτάβι αλλά τώρα ομόρφυνε, μεγάλωσε, έκανε περμανάντ και είναι φανταστικός!!!! Από τρόπους δε τι να πω..ένας κύριος και δεν κάνω καθόλου πλάκα!!! Το μόνο μας πρόβλημα ήταν ότι ο έλβις τον ερωτεύτηκε και ήθελε κοκό...κολυμπήσανε παρείτσα άψογα και για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν πήραμε φωτογραφίες!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια επειδή ο μικρός (5μηνών) έχει αρχίσει να κάνει μαγκιές, λέω να τον πάω στο πάρκο για γνωριμίες.
Ξέρει κάποιος αν αυτά τα εμβόλια με καλύπτουν?

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εχει τελειώσει τον κύκλο των εμβολίων του;
Και καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου, αν μέσα σ'αυτά, περιλαμβάνεται και κάποιο, τύπου pneumodog.

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Αφού τα έβαλα φωτογραφία- συνημμένο ποιά έχει κάνει, έχει τελείωσει τον κύκλο ,
ο κτηνίατρος που του είπα ότι θέλω να τον πάω σε σκυλοπάρκα για κοινωνικοποίηση μου έδωσε το ο.κ.
αλλά για να μη φάω πόρτα και πάει τσάμπα η βενζίνη.

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Αφού τα έβαλα φωτογραφία- συνημμένο ποιά έχει κάνει, έχει τελείωσει τον κύκλο ,
ο κτηνίατρος που του είπα ότι θέλω να τον πάω σε σκυλοπάρκα για κοινωνικοποίηση μου έδωσε το ο.κ.
αλλά για να μη φάω πόρτα και πάει τσάμπα η βενζίνη.
μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις :)

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Εχει τελειώσει τον κύκλο των εμβολίων του;
Και καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου, αν μέσα σ'αυτά, περιλαμβάνεται και κάποιο, τύπου pneumodog.
Τελικά έψαξα στο ίντερνετ για το kennel cough, να είναι καλά και το dogforum ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια:cool:
βρήκα ενα πόστ http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/pneumodog.και.καρούμπαλο-6526/#post138975
Και του έκανα το KC Nobivac με έγχυση στη μύτη. Είναι και για το καλό του σκύλου γιατί απο ότι διάβασα υπάρχουν και άλλες αιτίες όπως ο καπνός του τσιγάρου, κρύο κλπ.
Kennel Cough: Symptoms, Treatments, Contagious, Causes, and More
Οπότε είναι για το καλό του σκύλου, δεν ήταν και ακριβό (15 e).
Ετσι το "θεριό" lol είναι έτοιμο για puppies park το ΣΚ, θέλει 3 μέρες το KC να είμαι καλυμένος απ ότι μου είπε ο γιατρός.
Ελπίζω να βρώ και κανένα απο εδώ:)

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
εγω θα παω σε κανα τριμηνο μεχρι να τελειωσει τα εμβολια του! ωραιο φενεται