Puppies park

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Παναγιώτη, προσωπικά δεν σχολίασα τις οδηγίες του εκπαιδευτή σου.
Καμμία σχέση.
Εννοείται, να κάνεις ότι σου λέει :)
πως δεν το σχολιασεις?αφου μου ειπες οτι θα σε τρελανω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν ξαναδιαβάσεις το ποστ σου, θα δεις ότι λες και διάφορα άλλα πράγματα με τα οποία διαφωνώ :rolleyes:
Απλώς, δεν είναι του παρόντος θέματος, να τα αναπτύξουμε.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Χώρια που δε σε λένε και Παναγιώτη...:rolleyes:

Ειπα οτι συμφωνω με αυτο που λεει ο παναγιωτης και οτι ο εκπαιδευτης του ειναι και δικος μου και οχι οτι με λενε παναγιωτη.Οποτε μαλλον ατοπο ειναι το ποστ σου...:rolleyes:Παντως μου αρεσει που αντι να πεις ας πουμε την γνωμη σου λεω γω προσπαθεις να σφαξεις με το γαντι:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Χίλια συγνώμη σας εύχομαι..., δεν θα το ξανακάνω...:paletas:

Δεν έχω γνώμη επί του θέματος. Είμαι άγνωμη! :confused:
Κι αυτό γιατί δεν έχω πάει τα σκυλιά μου σε εκπαιδευτή, δεν τα έχω πάει σε πάρκα να παίξουν με άλλα σκυλιά (δεν υπάρχουν εδώ που βρίσκομαι βασικά - πάρκα, όχι σκυλιά...), εχμ..., αυτά! :)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Χίλια συγνώμη σας εύχομαι..., δεν θα το ξανακάνω...:paletas:

Δεν έχω γνώμη επί του θέματος. Είμαι άγνωμη! :confused:
Κι αυτό γιατί δεν έχω πάει τα σκυλιά μου σε εκπαιδευτή, δεν τα έχω πάει σε πάρκα να παίξουν με άλλα σκυλιά (δεν υπάρχουν εδώ που βρίσκομαι βασικά - πάρκα, όχι σκυλιά...), εχμ..., αυτά! :)
Μακαρι την ειρωνια και τις εξυπναδες να τα καναμε προτασεις....ροζ συννεφακι:rolleyes:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
χμμ...
Πρόταση τότε: Ο Παναγιώτης ας ακολουθήσει αυτό που του λέει ο εκπαιδευτής του, δεδομένου ότι είναι άνθρωπος τον οποίον εμπιστεύεται.

(καλύτερα τώρα?):)

(και το πρώτο οφ τόπικ μου για σήμερα:confused:: κι εγώ σε ψιλοροζ συννεφάκι κατοικώ...Κοίτα να δεις που θα βγούμε κοντογειτόνοι!!!:rolleyes:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν εννοείς καθ'οδόν προς το πάρκο, να μου φιλήσεις τον σκορπιό μου...

Παρασκευιάτικα...δεν δουλεύετε κύριε;

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Αν εννοείς καθ'οδόν προς το πάρκο, να μου φιλήσεις τον σκορπιό μου...

Παρασκευιάτικα...δεν δουλεύετε κύριε;
Απεργούμε κυρία μου (βλ. μέσα σταθερής τροχιάς). :)
Μόλις γύρισα. Δεν ξέρω αν γνώρισα τον σκορπιό σας αλλά ερωτεύτηκα το navar! Τι φάτσα θεέ μου! Διάβασα και την ιστορία του.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αααα και εμείς είχαμε πάει εχθές το πρωί!!
Και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Ναβάρ είναι ερωτεύσιμος....και πολύ πιο όμορφος από κοντά!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ο Navar είναι έρωτας ναι!

Αποκλείεται να μην είδες ένα μαύρο παρτσακλό με ουρά σκορπιού και μπούκλες στην ράχη :rolleyes::p

Επίσης...αν ήσουν εκεί κατά τις έντεκα, πρέπει λογικά να έτυχε να είδες [και μάλλον δεν θα γνώρισες] συμφορουμίτη [σχετικά νέο μέλος] εκ Θεσ/νίκης :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Έτυχε και μίλησα με ένα παλικάρι που έφυγε γύρω στις 11:00 και μια κυρία από Κερατέα.

Υ. Γ Ο ΝΑΒΑΡ είναι άγγελος στην κυριολεξία. Μακάρι να μπορούσα. Προσπάθησε να "καλαφατήσει" όμως το "κορίτσι" μου! :p

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Last edited by a moderator:

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
αυριο θα ξαναπαμε και εμεις για παιχνιδι στο παρκο.ελπιζω να κανουμε καινουργιες γνωριμιες

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Λοιπόν την Κυριακή που πήγαμε στο Puppies Park για το καθιερωμένο Κυριακάτικο καφεδάκι μας είχαμε την τιμή να δούμε και τον ιπτάμενο ισορροπιστή σκύλο!

Τεκμήριο πρώτο:

DSC05127.jpg

Τεκμήριο δεύτερο, κοντινό πλάνο για φάτσα:

DSC05130.jpg

Μιλάμε ο τύπος, έδινε έναν πήδο, ανέβαινε εκεί πάνω, τον κατεβάζανε και φτου από την αρχή ξανασκαρφάλωνε και καθόταν εκεί λες και ήταν κανένα καναρίνι...

Enjoy!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul