Pemphigus Vulgaris

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
931
1.055
28
τα κακα του ειναι κιτρινα εως ανοιχτο καφε με την σκουπιδορογιαλ. ποτε φτιαχνουν για 2-3 μερες, ποτε χαλανε και ειναι μαλακα. οχι σαν πηλος ομως, ο πηλος ειναι κολλωδης, σωστα; τα δικα του οταν ειναι μαλακα ειναι απλα αυτο που λεμε soft serve.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.716
7.205
Εσύ αρχικά να χαλαρώσεις. Για να φτάσει να τα πάθει όλα αυτά που φοβάσαι, ΑΝ ΠΟΤΕ τα πάθει, θέλει καιρό ακόμα. Εσύ χρειάζεται απλά να το παρακολουθείς κ ίσως να σου πουν να αρχίσεις ursofalk.

Ο Άρης έχει έναν τεράστιο όγκο στο συκώτι κ μερικούς άλλους μικρότερους. Η χολή περικλείεται από το συκώτι, φαντάσου τι γίνεται όταν είναι ένα συκώτι σε αυτή την κατάσταση. Πατάει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της χολής κ των χοληφόρων, δε δουλεύει σωστά για να στείλει τη χολή (το υγρό) στη χολή (το όργανο) κτλ κτλ. Άρα εμείς ναι, λογικό να έχουμε άμεσο κίνδυνο για απόφραξη, βλενοκήλη, χολεσταση, χολαγγιτιδα κ όλα αυτά. Εσείς απλά έχετε λίγη λάσπη.

Edit: αν το χρώμα είναι έτσι λόγω της ρουαγιαλ επειδή είναι πίτουρα κ το ξέρεις σίγουρα, δεν υπάρχει θέμα. Αν φοβάσαι, τάισε κάτι άλλο για 2-3 μέρες να δεις αν αλλάζει.

• Like
Reactions: medusa

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
931
1.055
28
εχουμε αλλο προβλημα σημερα παιδια. μαλλον εχει κατεβει πετρα στην ουρηθρα. δεν μπορει να κατουρησει καλα, βγαινουν σταγονες, δεν υπαρχει ροη και δεν υπαρχει πιεση. ο φερλεμης ειναι ανοιχτος και σκ; λογικα οχι ε; ελπιζω αυριο που θα παρω να μας βαλει εκτακτα, γιατι αμα εχει γινει οντως αποφραξη ειναι επειγον.
(επισης τις τελευταιες μερες τα κακα του ειναι πολυ αδυνατα στο σχημα. ανησυχω μηπως υπαρχει και κανενα μπλοκαρισμα στο εντερο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ)

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
931
1.055
28
Τι έγινε τελικά;
πηγαμε στο PAWsitive vet care στο χαλανδρι, τους οποιους τους προτεινω να τους ξερετε ολοι, κρατηστε τους στη λιστα σας για καλους κτηνιατρους, εγινε υπερηχος οχι μεν απο υπερηχολογο γιατι δεν ηταν εκει κυριακες, αλλα απο εναν πολυ καλο και επεξηγηματικο κτηνιατρο, ο οποιος μαλιστα εδειξε οτι η λασπη στη χολη εχει μειωθει κιολας κατα πολυ (το ειδα με τα ιδια μου τα ματια, καμια σχεση με το πως ηταν στον υπερηχο της 21/10). ο ανθρωπος ειδε τα παντα, και πεος και πρωκτο. δεν ειδε κατι. μετα εβαλε εναν ουροκαθετηρα να δει αν περναει ευκολα, και λεει βρισκω αντισταση. οποτε καναμε ακτινογραφια, κανονικα επρεπε 2, μια με σκιαγραφικο μια χωρις. στην χωρις καθησε, στην με δεν..... γιατι επρεπε παλι να μπει καθετηρας για να περασει το σκιαγραφικο, και ο μικρος ποναγε. τους παρδεχτηκα πολυ γιατι οχι μονο σταματησαν μετα απο 2 προσπαθειες, αλλα μου ειπαν πως σε καμια περιπτωση δε θελουν να υποβαλουν το σκυλι σε ναρκωση για υποθεση ενος λεπτου. και δεν με χρεωσαν ΤΙΠΟΤΑ για την πρωτη ακτινογραφια. ουτε εκει φανηκε κατι παντως, αλλα ο ανθρωπος μου ειπε οτι αν ειναι λιθοι ξανθινης, ετσι και αλλιως δεν θα φαινοντουσαν, ηθελε το σκιαγραφικο για να δουμε κατι. οποτε μου λεει ελατε εξω να κατουρησει να δω ποσο βγαζει. εκανε, βλεπει ο ανθρωπος μου λεει οκ σαφως χαμηλη ποσοτητα αλλα ειναι αρκετα για να μην με ανησυχει. μου λεει να δωσετε πολυ νερο. παω σπιτι του βαζω 300μλ νερο με ρυζονερο, ξερετε το κωλλοδες υγρο απο το ρυζακι που ειναι νοστιμο και τους αρεσει, το πινει ολο, πινει και κανονικα νερακι απο το μπολ του. 2 ωρες μετα τον βλεπω τρεμει, ανοιγω την πορτα, βγαινει εξω, σηκωνει ποδαρι και να μια λιμναρα! εβγαλε το ζωο ο,τι ειχε κατακρατησει απο ολη τη μερα συν οσο νερακι ειχε πιει πριν. και σημερα κατουραει κανονικα! οποτε ΜΑΛΛΟΝ οτι υπηρχε εφυγε

IMG_20241103_170250.jpgIMG_20241103_160137.jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.220
Μέλη
19.992
Νεότερο μέλος
dimitra1996