πηρα τον φερλεμη να ρωτησω και για τα ευρηματα στο ριπορτ, δεν με πηρε πισω και ειχε παει 9 η ωρα και απογοητευομουν, αλλα 9 και τεταρτο πηρε και μου ειπε βεβαιως οτι θελω να συζητησουμε (μεγαλο μπραβο του)
τον ρωταω λοιπον για την σπληνομεγαλια, λεω μαλλον λογω ναρκωσης ε? ναι λεει
για την λασπη λεω τι κανουμε γιατρε, ειναι επικινδυνο? λεει εν δυναμει μπορει να γινει, ειναι αρχουσα μορφη βλενοκηλης. (κατι ηξερα που εψαχνα 2 ωρες χθες...) του λεω αιτιολογια? λεει δεν υπαρχει παντα αιτιολογια, απλα καποιοι οργανισμοι εχουν προδιαθεση, αλλα ισως σε ενα μικρο βαθμο φταιει και η διατροφη αν εχει γινει καποια αλλαγη. λεω γιατρε εχει γινει και μαλιστα σε """"""ειδικη""""" τροφη κιολας. λεει εδω και ποσο καιρο? λεω 2 βδομαδες πριν ερθουμε σε εσας. λεει ειναι μικρο το χρονικο διαστημα για να βγει τοση λασπη, αλλα δεν το απεκλεισε 100%..... (μισω ακομη περισσοτερο την ρογιαλ απο πριν.). του λεω γιατρε πως γινεται στον αλλον υπερηχο να μην φανηκε λασπη? λεει ισως ο αλλος υπερηχολογος επικεντρωθηκε στην υδρονεφρωση και αγνοησε/δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια σε αλλα ευρηματα. (εννοειται θα παρω αυριο τηλεφωνο τον αλλον και θα του πω να παει να κοιταξει τον υπερηχο του και να μου πει τι βλεπει στην χολη.) τον ρωτησα αν κανει να δωσω και κανενα γαιδουραγκαθο και ειπε βεβαιως, η ακομη καλυτερα να δωσω γαιδουραγκαθο με κουρκουμα που βοηθαει και στην χολη, μαλιστα συνεστισε το HEPA+Cure αν καποιος το εχει ακουστα (γνωμες?)
τελος, για την ακρατεια, μου ειπε να τον παρακολουθω, και αν συνεχισει πρεπει να γινει επαναληπτικος υπερηχος. ειπε πως ισως και να ειναι λογω των πετρων που πλεων ειναι στην κυστη. ισως απλως γδερνουν και ερεθιζουν τα τοιχωματα, η ακομα ακομα μπορει να κατεβαινουν σιγα σιγα προς την ουρηθρα, κατι που θα μπορουσε εν τελει να ειναι προβληματικο εαν φρακαρουνε. οποτε παρακολουθηση και αγιος ο θεος που λενε.
με καθυσηχασε παντως ο γιατρος, ο τροπος που μιλαει ειναι τοσο ηρεμος και ενω εχει αυτοπεποιθηση σε ο,τι λεει, δεν το λεει με δασκαλιστικο στυλ, αλλα το λεει με πραγματικο ενδιαφερον και σκοπο να μοιραστει πληροφοριες.