Καλησπέρα σας και πάλι...
πριν γίνω μέλος είχα διαβάσει το συγκεκριμμένο topic και αποφάσισα να δοκιμάσω τι είναι αυτό το εκπληκτικό, διατροφικό που κάνει τα σκυλιά να το τρώνε. Έκανα την διαδικασία να μιλήσω με τον κύριο από την Κρήτη και να πάω από το σημείο που το διαθέτουν (1 σε όλη τη Θεσσαλονίκη).
Πρέπει να ομολογήσω, ότι ήμουν σίγουρη το δικό μου καλομαθημένο δεν θα το άγγιζε, έμεινα έκπληκτη, όταν το έβαλα στο πίατο του μισό-μισό με την παλία του τροφή, και όχι απλώς δεν γύρισε την πλάτη, αλλά το εξαφάνισε.
Και η παλιά τροφή δεν ήταν απλώς μια συμπαθητική τροφή, ήταν μια από τις καλές τροφές...
Έχει μείνει 2-3 μέρες νηστικός, απαρνίομενος την τροφή, (εκβιασμοί στο καμάρι μου δεν πίανουν), ολο το λάθος ξεκίνησε όταν κάποιο μέλος της οικογένειας που του έδινε το φαγητό του και κονσέρβες για 2 βδομάδες και εγώ είχα σκάσει οτι ο Μπόμπος μου κάτι έχει και δεν τρώει (όταν ήρθε σπίτι μας έτρωγε κροκέτες χωρίς κάποια προτίμηση ή δυσκολία).
Και εκεί αρχίζει ο γολγοθάς, για να φάει ήθελε συνδυασμούς, είτε με φαγητό, είτε κονσέρβα, είτε με κεράσματα, σε οποίον το έλεγα ότι πληρώνω 60 ευρώ τροφή και παίρνω και κάτι σχετικά φτηνό για να την κάνω πιο ελκυστική, γελούσε μαζί μου...
Έχουμε ταίσει με την τροφή όλα τα πετούμενα και τα τετράποδα της περιοχής, αλλά ο δικός μας άρχοντας (δεν συόταν φύλλο).
Εκείνη την εποχή θυμήθηκαν οι "φιλόζωοι" να αρχίσουν να ταίζουν τα αδέσποτα της περιοχής (μέχρι τότε που ήταν???), και ρίχναν πότε Friskies (καμία σημασία) και μετά μια τροφή που είναι μικρή σχετικά σαν φακή (αυτοί που έχουν bitbull και παρόμοιες φυλές ίσως να την γνωρίζουν), είναι μια τροφή με αρκετό αλάτι (διμοφιλής στην εποχή της, σχετικά φτηνή), τρελενόταν, δεν μπορούσα να τον κουμαντάρω, όσπου ρώτησα και μου είπαν ότι η τροφή αυτή έχει πολύ αλάτι, και μήπως λείπει κάτι από το θαυατουργό εκβιαστή και έχει αυτή την προτίμηση. Δεν το ελέξαμε παραπάνω (προς το παρόν), κάναμε έκκληση να μην ρίχνουν έξω από την πόρτα μας τροφές και κροκέτες, για να μην την βρίσκει εύκολα.
Φοίβος μήπως θα έπρεπε να δεις τα συστατικά και ίσως υπάρχει κάτι που έχει προτίμηση, η ανάγκη?
Πλέον μετά και την αλλαγή προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα, θα ξεκινήσουμε με την καινούργια διατροφή και προχωράμε.
Καλό βράδυ...
bobos_SSvar