1 χρονο πριν ετυχε να δω στην Κερκυρα στο κτηνιατρειο και μαζι και pet shop, σε μια κουτα κατι κονσερβες MERICK. ενθουσιαστηκα!!!! εκεινη την περιοδο το παιδι ηταν σε φαση αρνησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο πατερας μου τον μπουκωνε με μπουρδες απο το τραπεζι και φυσικα εκεινος δεν ηθελε ουτε να μυρισει την αγευστη και αοσμη holistic select............!!!!!!!!!!
ετσι προσθετα ενα σωρο βλακειες οπως κονσερβες nutro, κλπ.
και βλεπω τη merick και παθαινω πλακα! βγαζω απο το κουτι 5-6 και τις παω ταμειο. το αποτελεσμα ηταν οτι οι κονσερβες ειχαν ληξει απο του αγιου κάποτε ανημερα, και ο κτηνιατρος μου ειπε "Αστες αυτες, εχουν ληξει. δεν τις φερνουμε πια, δεν τις θελουν, δεν τις τρωνε τα σκυλια"
την κουτα την ειχαν ξεθαψει απο καπου για να την πεταξουν ενδεχομενως...
απο τοτε δεν ξαναειδα ουτε ξανακουσα πουθενα για merick στην Ελλαδα. Oυτε Κερκυρα, ουτε Θεσσαλονικη, ουτε Αθηνα. δεν ξερω αν υπαρχει ακομα, αλλα πολυ αμφιβαλλω.
Υ.Γ.ελπιζω να μην κλειδωθει το τοπικ επειδη μιλησα για τη merick :shock:
ετσι προσθετα ενα σωρο βλακειες οπως κονσερβες nutro, κλπ.
και βλεπω τη merick και παθαινω πλακα! βγαζω απο το κουτι 5-6 και τις παω ταμειο. το αποτελεσμα ηταν οτι οι κονσερβες ειχαν ληξει απο του αγιου κάποτε ανημερα, και ο κτηνιατρος μου ειπε "Αστες αυτες, εχουν ληξει. δεν τις φερνουμε πια, δεν τις θελουν, δεν τις τρωνε τα σκυλια"
την κουτα την ειχαν ξεθαψει απο καπου για να την πεταξουν ενδεχομενως...
απο τοτε δεν ξαναειδα ουτε ξανακουσα πουθενα για merick στην Ελλαδα. Oυτε Κερκυρα, ουτε Θεσσαλονικη, ουτε Αθηνα. δεν ξερω αν υπαρχει ακομα, αλλα πολυ αμφιβαλλω.
Υ.Γ.ελπιζω να μην κλειδωθει το τοπικ επειδη μιλησα για τη merick :shock: