ORIJEN ξηρα τροφη

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Ευχαριστω παρα πολυ gwgw. :lol: :lol: :lol:

Με λιγη συνεργασια ολα γινονται!! Θα αγγαρεψω καποια φιλη να μου φερει απο Θεσσαλονικη. :p

Να ρωτησω και κατι αλλο. Ο κυριος αυτος στην Κρητη (ο εισαγωγεας) μου ειπε οτι καλυτερα να του δωσω Acana γιατι αν φαει Orijen δεν προκυτε να ξαναφαει αλλη τροφη. Προτεινει λοιπον να ξεκινησω με Acana στο κουταβακι μου και αργοτερα να παω σε Orijen. Εσεις τι λετε??

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Πάντως και εγώ που την έχω ψάξει σε Πειραιά και Μοσχάτο δεν την έχω βρει.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
ΦΟΙΒΟΣ said:
Να ρωτησω και κατι αλλο. Ο κυριος αυτος στην Κρητη (ο εισαγωγεας) μου ειπε οτι καλυτερα να του δωσω Acana γιατι αν φαει Orijen δεν προκυτε να ξαναφαει αλλη τροφη. Προτεινει λοιπον να ξεκινησω με Acana στο κουταβακι μου και αργοτερα να παω σε Orijen. Εσεις τι λετε??
:lol: :lol: :lol:
ωραιο επιχειρημα! κουλο! :p
αφου η οριτζεν ειναι καλυτερη, χτυπα την οριτζεν. βασικα αυτο που σου ειπε ειναι χαζο απο καθε αποψη... πιθανοτητες υπαρχουν για οτιδηποτε. δεν ειναι επιχειρημα αυτο για να διαλεξεις τροφη.

lone wolf δε σε βοηθησε ουτε αυτος απο Κρητη? μα κοιτα! ο ανθρωπος ξερει ακομα και τι θα συμβει οταν οποιοδηποτε σκυλι δοκιμασει οριτζεν :p :p

gwgw

Well-Known Member
λοιπον ...

καλα τα νεα...μιλησα με το κτηνιατρειο..

για τους σκυλους Puppy large breed τα 13,5 κιλα = 73,50

και για τις γατες η Light = 19,5 τα 3 κιλα
η κανονικη = 18,60 τα 3 κιλα

εχει απο ολα...***

Σε π.μ. παρακαλώ... :D ...by admin

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
gwgw said:
για τους σκυλους Puppy large breed τα 13,5 κιλα = 73,50
γιατι ειχα μια εντυπωση οτι εκανε 69? αλλα μαλλον ηταν με καποιο εκπτωτικο κουπονι τοτε... :roll:

για οσους εχουν κουταβια ανω 4 μηνων, προτεινω να παρετε adult.γνωμη μου. για να μην "επιταχυνεται" ο αναπτυξιακος ρυθμος του σκυλου απο μεγαλυτερο ποσοστο σε πρωτεινη,κλπ.

αν θυμαμαι καλα, εκει δεν ειναι η διαφορα της μιας φορμουλας με την αλλη?
:?: αλλα μικρη διαφορά (τελικα)

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
lone wolf δε σε βοηθησε ουτε αυτος απο Κρητη? μα κοιτα! ο ανθρωπος ξερει ακομα και τι θα συμβει οταν οποιοδηποτε σκυλι δοκιμασει οριτζεν
:lol: :lol: :lol:

Πάντως για την δική μου διατροφή τέτοια έρευνα δεν έχω κάνει..... :p :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
gwgw said:
πιστευετε θα υπηρχε ενδιαφερον στην Β.Ελλαδα?

ή θα μετρουσε μονο το οτι ειναι ακριβη?

υπαρχει λογος που ρωταω..
Δεν νομίζω πως θα υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν είναι ευρέως διαδεδομένη η συγκεκριμένη ξηρά τροφή είναι η τιμή της (κακά τα ψέματα…).
Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκύλων ταΐζουν τα ζώα τους με αποφάγια, λαπάδες με ολίγον από κιμά και χύμα τροφή απ’ τα τσουβάλια! Δυστυχώς έτσι είναι!
Στο επιχείρημα ότι η Orijen είναι μια εξαιρετική ξηρά τροφή (όσο μπορεί να είναι μια τροφή αυτού του είδους…), η απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι ο μέσος μισθός ενός ιδιωτικού υπάλληλου είναι 700 ευρώ.
Ποιος θα δώσει λοιπόν 150 ευρώ περίπου το μήνα μόνο για την τροφή του σκύλου του? :roll:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
και 1500 να ητανε δεν θα τα δινανε...
σιγουρα εχει μικροτερο target group...και δεν μιλαω μονο για την τιμη και ποιοι μπορουν να την πληρωσουν αλλα και για το...ποιοι την γνωριζουν....κτλ...και εαν υποθεσουμε οτι η τροφη απετυθυνεται αυτην την στιγμη σε ποιο "ψαγμενο κοινο"...να την παρεις ποιος? οταν το κοινο αυτο μιλαει gia barf?...εγω δεν την ηξερα ..εδω την ακουσα...αλλα δεν προκειται να ψαξω να την βρω ουτεν να παρω τηλ τον εισαγωγεα να μου την στειλει....οταν θα οργνωθουν και δωσουν σε καποια καταστηματα και την δω στο ραφι μπορει και νατην παρω....μεχρι τοτε..θα πηγαινω στον κυρ βαγγελη στην γειτονια και θα ρωταω.....εφερες...o orijen? και ο κυρ βαγγελης θα μου λεει ...ελα μωρεεε ολες ιδιες ειναι παρε απο την χυμα....ειναι φρεσκιΑ

gwgw

Well-Known Member
Μα γιαυτο το λογο ρωταω oscar..
ετσι ωστε να δω αν θα μπορουσαν να γινουν κινησεις να διαδωθει..

αν ομως ηδη σε εμας που θεωρουμαστε ψαγμενοι δεν ενδιαφερει.. ε τοτε
εννοειται οτι δε μπορεις να περιμενεις τπτ.

εμενα παντως θα μου αρεσε να υπαρχει αυτη η τροφη σε ολα τα πετ σοπ

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
μη γελιομαστε... υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι που δεν εχουν προβλημα να χαλασουν πολλα λεφτα για το σκυλι τους. οι ιδιοι ανθρωποι ξοδευουν μια περιουσια σε παιχνιδακια,στρωματακια,κλπ κλπ κλπ κλπ...

αλλα αφου ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ για τη διατροφη, παιρνουν ο,τι τους λεει ο κτηνιατρος .

οσο για το οτι δεν εχει διαδοθει, μηπως παιζει ρολο και οτι ειναι πολυ καινουρια?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητοί φίλοι, καλώς ή κακώς η κατανάλωση δημιουργεί το κέρδος.
Η χρυσός κανόνας για να γίνει ευρέως γνωστό και κατ’ επέκταση επιτυχημένο εμπορικά ένα προϊόν, είναι να είναι καλό ποιοτικώς και να διατίθεται σε προσιτή τιμή.
Συμπέρασμα. ΟΛΑ είναι θέμα marketing, προσφοράς και ζήτησης.
Γι’ αυτό και δεν υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση των αντιπροσώπων της συγκεκριμένης φίρμας στην Ελλάδα. Για τον απλούστατο λόγω ότι η τιμή της είναι υπερβολικά υψηλή σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη (30% περίπου διαφορά κόστους).
Δεν έχει σχέση, λοιπόν, με το γεγονός πως η Orijen είναι καινούργιο προϊόν.
Αν οι αντιπρόσωποι έκριναν ότι η ιστορία είχε «ψαχνό», θα διέθεταν κονδύλια για την διαφήμιση, την προώθηση και κατ’ επέκταση την εδραίωση του προϊόντος στην Ελληνική αγορά και την επόμενη μέρα θα το βλέπαμε «μοστραρισμένο» σε όλα τα pet shop…

gwgw

Well-Known Member
πηγα χτες να παρω την τροφη...
δεν υπηρχε ουτε ενα σακι για δειγμα, ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αυτη τη βδομαδα ερχετε η παραγγελια... για πρωτη φορα στη θεσσαλονικη.. :( :( :( :(

για την δε γατα μετα απο εναμιση μηνα :cry: :cry:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
gwgw said:
πηγα χτες να παρω την τροφη...
δεν υπηρχε ουτε ενα σακι για δειγμα, ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αυτη τη βδομαδα ερχετε η παραγγελια... για πρωτη φορα στη θεσσαλονικη.. :( :( :( :(

για την δε γατα μετα απο εναμιση μηνα :cry: :cry:

Απ’ ότι κατάλαβα αγαπητή gwgw, ο εισαγωγέας δεν συνεργαζόταν με κάποιον, είχε την πρόθεση να συνεργαστεί με αντιπρόσωπο από την Θεσσαλονίκη…
Από την άλλη τόσο καιρό για να σου φέρει την παραγγελία? Από οργάνωση και εξυπηρέτηση βλέπω… άστα να πάνε!
Πάντως θα έχεις να το λες ότι ο Ορφέας κατέχει την πρωτιά στην κατανάλωση Orijen στην συμπρωτεύουσα! :wink:

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ACANA ΚΑΙ ORIJEN.
ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ORIJEN.
ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ Η' ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ?

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 120-200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
ΕΠΕΡΝΕ ACANA ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ.
ΓΙΑ ORIJEN ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.

gwgw

Well-Known Member
οντως θα εχω να το λεω!!!

ο εισαγωγεας της κρητης ειναι πολυ καλος, θελει να βρει εναν σοβαρο επαγγελματια να συνεργαστει..ο κτηνιατρος μου φανηκε λιγο καπως...

μου ειπε παντως, ο κτηνιατρος οτι αυριο θα ερθουν, του αφησα και τηλ να με παρει..

το καλο ειναι οτι κανει και delivery..... :D :D :D :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
gwgw said:
το καλο ειναι οτι κανει και delivery..... :D :D :D :D
Αυτό έλειπε βρε gwgw!
Εδώ κάνουν delivery τις χύμα, δεν θα κάνουν την Orijen των 73,50 ευρώ τα 13,5 κιλά?
Αλίμονο! :wink: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΦΟΙΒΟΣ said:
ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ Η' ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ?
Αγαπητή ΦΟΙΒΟΣ,
εγώ προσωπικά κάθε φορά που άλλαζα τροφή στο σκύλο μου, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες, φρόντιζα να να την αναμιγνύω με λίγη ποσότητα από την προηγούμενη, για να αποφύγω τυχόν παρενέργειες που μπορεί να του προκαλούσε η απότομη αλλαγή (διάρροια κτλ).
Αναμφισβήτητα η Orijen είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Πάντως βρε κορίτσια, αφού καταφέρατε και βγάλατε άκρη… τι να πω…ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog