O Tyson το boxer

george_gt

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2016
188
429
Παντως οσο αφορα τη φυλαξη θα σου ελεγα αφου εισαι 100% ευχαριστημενος στα υπολοιπα μη κανεις κατι (εχεις και τα μικρα στη μεση) . Που ψευτογαυγιζει για δωσε αν θες κανα παραδειγμα.

Δεν σου κρυβω οτι ο φατσας σου μου αρεσει πολυ! (ο αδερφος μου το ψηνει για boxer η dob , εγω τον κατευθηνω προς boxer να γλυτωσει τα "κακα" (καποια ειναι καλα για εμενα βεβαια) που εχω εγω με τη τσαουσα μου)
Για να έχεις μία εικόνα, όταν είμαστε μέσα στο σπίτι χαλαροί και ακούσει την πόρτα της αυλής ή κάποιο θόρυβο μέσα στην αυλή, θα πεταχτεί γαυγίζοντας προς το μπαλκόνι.

Και εγώ μεταξύ boxer με dob έψαχνα, αλλα με κέρδισε το boxer ( τα ροτ είναι αγαπημένη ράτσα αλλά δεν αισθανομουνα έτοιμος για τέτοιο σκύλο)

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Και εμενα ετσι κανει απο μωρο 4 μηνων , οταν ακουσει κατι "περιεργο" πεταγετε γρυλιζει - γαυγιζει και κλωτσαει τη πορτα να της ανοιξω να δει τι ειναι. Ολα ωραια ειναι τα ατιμα :p (box-rot-dob) , με παιδια καλως προτιμησες μποξερ (οχι οτι τα υπολοιπα ειναι κατι απλα ειναι πιο kid tolerant τα boxer)

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
εχει ταβανι το υψος στα 63cm για τα αρσενικα βαρος λεει 30+ αν ειναι πανω απο 60cm , πιο πριν παρεθεσα το fci προτυπο.

2 ωρες εξω ειναι το ατιμο... χα0αχ0αχ0χα0αχ0χαχα0
Πωπω την τυφλα μου ετσι:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
O ενας πιο ομορφος απο τον αλλον αλλα ο tyson ομορφοτερος και απο τους 2 ;)

george_gt

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2016
188
429
Επειδή έχω λίγο χρόνο είπα να γράψω δύο πραγματάκια για τον Tyson για να έχει κάποιος μία ιδέα τι να περιμένει στη συμβιώσει με ένα μποξερ (φυσικά όλα τα παρακάτω είναι προσωπικές εμπειρίες και τίποτα δεν πρέπει να το πάρουμε ως απόλυτο):

Ενέργεια: Αρκετή, αλλά όχι κάτι το κουραστικό!! Ένα σκυλί με όρεξη για παιχνίδι και για τρέξιμο, αλλά εύκολα συμβιβάζετε και κάποιες μέρες μόνο με τις απαραίτητες βόλτες (10 -15 λεπτών μόνο για τα απαραίτητα). Καταστροφές στο σπίτι ελάχιστες (κύριος)

Χαρακτήρας: (είναι 15 μηνών) Ατρόμητος!! Δεν φοβήθηκε σχεδόν τίποτα (λέω σχεδόν γιατί σε κάτι ξαφνικούς θορύβους πετάγεται:)) Όλοι οι γνωστοί άνθρωποι είναι φίλοι μας (στους ξένους πλέον έχει αρχίσει και γίνετε αρκετά επιφυλακτικός) - σκυλάκια τα αγαπάμε όλα (και τα ξένα) αλλά όχι τις γάτες!!

Με τα παιδιά είναι πολύ υπομονετικός, παρ' όλο που μερικές φορές είναι λίγο ατσούμπαλα μαζί του (ειδικά ο μικρός) αυτός τα λατρεύει!!
Γενικά θεωρώ ότι είναι σκυλιά, που βάση χαρακτήρα συγχωρούν λάθη στον χειρισμό τους.

Τρίχα: αρκετή, αν και μικρή τις βρίσκεις παντού (στα ρούχα -στο πάτωμα) ευτυχώς όχι στον αέρα όπως στο λυκόσκυλο που είχα!! Σάλια, τώρα τελευταία (μάλλον λόγο καλοκαιριού και ζέστης) άρχισε να μου βγάζει.

Δύναμη πολύ δύναμη!!! Από 5 μηνών η γυναίκα μου δεν μπορούσε να τον πάει βόλτα και ήταν και ένας από τους κύριους λόγους για να ξεκινήσουμε Β.Υ.

Φύλαξη: Θεωρώ (χωρίς ακόμα να είμαι σίγουρος) ότι είναι/ θα γίνει ένας αξιόπιστος φύλακας.
Φυσικά ως φύλαξη μιλάω κυρίως ως "συναγερμός", αν και υπήρξε πρόσφατα σκηνικό που μου έδειξε στοιχεία ότι το έχει και για καταστολή. Για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, θα πρέπει να περιμένω να κλείσει τα 2 ... Ο εκπαιδευτής μου είπε ότι η συγκεκριμένη φυλή αργεί να ωριμάσει και κατά συνέπεια αργή να βγάλει ένστικτα φύλαξης.

Αυτά τα λίγα:)....καλημέρα να έχουμε