Ίδια κιλά περίπου με τη δικιά μου αλλά αρκετά πιο ψηλός, η δικιά μου είναι περίπου 59. Πολύ όμορφος είναιΣε ευχαριστώ πολύ!! Το υψος ειναι στα 64cm και το βαρος του 37 κιλά.
Η διαφορα μεταξυ strong(wo)man και bodybuilder.Ίδια κιλά περίπου με τη δικιά μου αλλά αρκετά πιο ψηλός, η δικιά μου είναι περίπου 59. Πολύ όμορφος είναι
Πιθανόν...δεν ξέρω. Κοίτα σκεφτόμουνα να τον ξεκίναγα με τον εκπαιδευτή του κανα δάγκωμα, από την άλλη δεν θέλω να τον στρεσάρω τσάμπα....Ούτως η άλλος δεν θα τον αγαπάγαμε περισσότερο αν ήταν πιο άγριοςΚατάλαβα, αλλά θεωρώ ότι για να το τσεκάρεις θα πρέπει να τον εκθέσεις και σε πιο εξτριμ κατάσταση, πχ κάποιος να κάνει επίθεση κλπ, μπορεί στη νορμάλ συμπεριφορά να είναι οκ αλλά αλλού όχι. Η δικιά μου πχ αντιδρά ανάλογα τη περίσταση, αν ο άλλος είναι νορμάλ στο 70% των περιπτώσεων θα είναι οκ αν όχι θα τρελαθεί
Ούτε καν, απλά πρέπει να δοκιμασθουν και στο ρόλο για τον οποίον εκτρεφθηκαν. Να πάρουν ερεθίσματα και εικόνες. Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν είναι θέμα αγάπης, αυτή πρέπει να είναι δεδομένηΠιθανόν...δεν ξέρω. Κοίτα σκεφτόμουνα να τον ξεκίναγα με τον εκπαιδευτή του κανα δάγκωμα, από την άλλη δεν θέλω να τον στρεσάρω τσάμπα....Ούτως η άλλος δεν θα τον αγαπάγαμε περισσότερο αν ήταν πιο άγριος
Γενικά τα σκυλιά το δείχνουν από μόνα τους. Απλά με την εκπαίδευση δουλεύεις τυχόν αδυναμίες και τον εκθέτεις σε καταστάσειςΜήπως πρέπει να του το ξυπνήσεις το ένστικτο;
Μήπως, έπρεπε να το έχεις ήδη δουλέψει, για να δεις σ'αυτόν, αν έχει, αυτό που θέλεις.
Πόσο είναι τώρα; Τριών;
Καλημερα!!!Μήπως πρέπει να του το ξυπνήσεις το ένστικτο;
Μήπως, έπρεπε να το έχεις ήδη δουλέψει, για να δεις σ'αυτόν, αν έχει, αυτό που θέλεις.
Πόσο είναι τώρα; Τριών;
Εεε δεν τους βλέπουν όλους με το ίδιο μάτι. Ούτε η δικιά μου το κάνει, κάνε του κάνα τεστ με τον εκπαιδευτή και θα δεις τι θα σου πει.Ξερεις τι με μπερδευει?? Απο την μία περναγαν δυο άνδρες εξω απο το σπιτι και ειμασταν με τον Tayson κατω στην αυλη και παιζαμε και αρχισε να γαυγίζει. Ο ενας απο τους δυο έκανε κινηση να τον πλησιασει φιλικά και αγρίεψε περισσοτερο??? Και απο την άλλη βρισκω τον courier μεσα στην αυλή
Παντως τα boxer σαν φυλή την έχουν ευνουχίσει...και οταν μιλάς με εκτροφείς σου λένε ποσο καλά σκυλάκια είναι, για εργασία ουτε αναφορά...
ΚαλημεραΛοιπόν.. Για τα κιλά εμένα μου φαίνεται αδύνατος (φαίνονται τα πλευρά του), πιστεύω τα 37 κιλά είναι τα ιδανικά.
Για τη φύλαξη, δεν έχω να πω πολλά. Τα μπόξερ βάση φυλής και προτύπου είναι σκυλιά εργασίας στην φύλαξη. Και ΟΚ δεν περίμενα από έναν σκύλο ανεκπαίδευτο και όλο γουτσου γούτσου με τα παιδιά, να είναι ο super φύλακας, αλλά όχι να μπαίνει ο courier ανενόχλητος στην αυλή και να μας χτυπάει το κουδούνι και όλοι μας να λέμε που είναι ο tyson?? αφού στην αυλή έχει κατέβει...και να κατεβαίνω και να τον βλέπω να κάνει χαρούλες δίπλα του
Θεωρώ την παραπάνω συμπεριφορά εκτός προτύπου της φυλής και αν ήμουν εγώ εκτροφέας θα τον είχα εκτός αναπαραγωγής. Και δυστυχώς ο δικός μου δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας στον σύγχρονο χαρακτήρα των μπόξερ
Και όπως ξανα έγραψα δεν με πειράζει γιατί ο Tyson είναι έτσι, αλλά γιατί ένα καθαρόαιμο Boxer είναι έτσι!!!