New dog on the block

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Bρε Κυβελη..ΤΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?????
Απιθανος ειναι ο μικρος,να τον χαιρεστε τον παιδαρα!

nikosz

Member
24 Μαϊου 2011
15
0
Γεια χαρα σε ολους!!
Συγνωμη που επιστρεφω σε αυτο αλλα μολις το διαβασα κ ανησυχησα ειναι η αληθεια..
το ιδιο ακριβως ειχα παθει κ εγω με το κουταβακι μου πριν ενα μηνα με βλεννες κ αιμα κ μου εδωσε η γιατρος flagyl για 10 μερες.
το σκυλι ειναι μια χαρα απο τοτε αλλα επειδη δεν βγαζω ακρη με αυτο το αγκλικο site θα ηθελα αν καποιος ξερει να πει πληροφοριες για αυτο το αντιβιωτικο(παρενεργειες κτλ)
Ευχαριστω!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
Γεια χαρα σε ολους!!
Συγνωμη που επιστρεφω σε αυτο αλλα μολις το διαβασα κ ανησυχησα ειναι η αληθεια..
το ιδιο ακριβως ειχα παθει κ εγω με το κουταβακι μου πριν ενα μηνα με βλεννες κ αιμα κ μου εδωσε η γιατρος flagyl για 10 μερες.
το σκυλι ειναι μια χαρα απο τοτε αλλα επειδη δεν βγαζω ακρη με αυτο το αγκλικο site θα ηθελα αν καποιος ξερει να πει πληροφοριες για αυτο το αντιβιωτικο(παρενεργειες κτλ)
Ευχαριστω!
Eμένα ο κτηνίατρος που του το έδωσε και δυστυχώς όπως αποδείχτηκε χωρίς να πρέπει δεν με είχε ενημερώσει. Πρώτη φορά εδώ μέσα από την Alexia άκουσα τις δυσάρεστες παρενέργειες που μπορεί να έχει το flagyl, νευρολογικής φύσης, και έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό δεν δίνεται σε κουτάβια. Δυστυχώς ο Ελβις το πήρε 7 ημέρες ενώ με 3 θα ήταν μια χαρά. Όπως και να έχει πέρασε ένας μήνας από την λήψη οπότε μην ανησυχείς.Μπορώ να σου δώσω link να διαβάσεις για το flagyl αλλά στα αγγλικά, δεν βρίσκω ελληνικά άρθρα.
http://www.ehow.com/about_5233291_side-effects-metronidazole-dogs.html

nikosz

Member
24 Μαϊου 2011
15
0
τι ποσοτητα σου ειχε δοσει ημερισιως;;
ξερεις αν υπαρχουν καποια συμπτωματα που να δειχνουν οτι εχει επηρεασει το κουταβι;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
Ο ελβις ήταν 2 μηνών και μου έδινε 2.5 ml πρωί και βράδυ. Αν δεν κάνω λάθος ο δικός σου ήταν 8 μηνών όταν το πήρε . Έχεις δει κάτι και αγωνιάς;Γιατί αν δεν έχει δει κάτι παράξενο δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.

nikosz

Member
24 Μαϊου 2011
15
0
Ο ελβις ήταν 2 μηνών και μου έδινε 2.5 ml πρωί και βράδυ. Αν δεν κάνω λάθος ο δικός σου ήταν 8 μηνών όταν το πήρε . Έχεις δει κάτι και αγωνιάς;Γιατί αν δεν έχει δει κάτι παράξενο δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.
Εσυ του εδωσες σιροπι υποθετω απο τα ml που εγραψες,εγω του εδωσα 9 χαπακια απο ενα την ημερα..
Ο zoro ηταν 2,5 μηνων οταν το πηρε.. τωρα ειναι κοντα στα 3,5 απο αυριο θα βαλω και καινουριες φωτογραφιες!
Οχι δεν εχω δει κατι ολα κυλουν μια χαρα με τον σκυλακο απλα αγχωνομαι ευκολα κ ειπα να ρωτησω για να μου φυγει η ανυσηχια..
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn