Eμένα ο κτηνίατρος που του το έδωσε και δυστυχώς όπως αποδείχτηκε χωρίς να πρέπει δεν με είχε ενημερώσει. Πρώτη φορά εδώ μέσα από την Alexia άκουσα τις δυσάρεστες παρενέργειες που μπορεί να έχει το flagyl, νευρολογικής φύσης, και έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό δεν δίνεται σε κουτάβια. Δυστυχώς ο Ελβις το πήρε 7 ημέρες ενώ με 3 θα ήταν μια χαρά. Όπως και να έχει πέρασε ένας μήνας από την λήψη οπότε μην ανησυχείς.Μπορώ να σου δώσω link να διαβάσεις για το flagyl αλλά στα αγγλικά, δεν βρίσκω ελληνικά άρθρα.Γεια χαρα σε ολους!!
Συγνωμη που επιστρεφω σε αυτο αλλα μολις το διαβασα κ ανησυχησα ειναι η αληθεια..
το ιδιο ακριβως ειχα παθει κ εγω με το κουταβακι μου πριν ενα μηνα με βλεννες κ αιμα κ μου εδωσε η γιατρος flagyl για 10 μερες.
το σκυλι ειναι μια χαρα απο τοτε αλλα επειδη δεν βγαζω ακρη με αυτο το αγκλικο site θα ηθελα αν καποιος ξερει να πει πληροφοριες για αυτο το αντιβιωτικο(παρενεργειες κτλ)
Ευχαριστω!
Εσυ του εδωσες σιροπι υποθετω απο τα ml που εγραψες,εγω του εδωσα 9 χαπακια απο ενα την ημερα..Ο ελβις ήταν 2 μηνών και μου έδινε 2.5 ml πρωί και βράδυ. Αν δεν κάνω λάθος ο δικός σου ήταν 8 μηνών όταν το πήρε . Έχεις δει κάτι και αγωνιάς;Γιατί αν δεν έχει δει κάτι παράξενο δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.