New dog on the block

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Δηλαδή πήρε πολύ βάρος, μέσα σε 5 εβδομάδες; Πολύ κακό.
Τότε πρέπει οπωσδήποτε να χάσει το συντομότερο αρκετά κιλά. Αλλο σκυλί θα γίνει. Θα δεις.
Της δίνεις και τίποτα προστατευτικό των αρθρώσεων;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Θα ερχομασταν και θα ερχόταν και ο Κουκης να τα κάνει όλα λιμπα :D
Από ότι κατάλαβα τις 2 1/2 μέρες που τον έχω oi λέξεις labrador και λίμπα ταιριάζουν πολύ στην ίδια πρόταση !

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
τι φανταστικό κουτάβι...
χαζεύοντας τις φωτογραφίες του μου κόλλησε ένα τραγουδάκι που γράφτηκε για τον Elvis Presley... Και ο δικός σου ο Elvis έχει αυτό το φανταστικό black velvet, οπότε...
αφιερωμένο
[video=youtube;uS870zCCAwM]http://www.youtube.com/watch?v=uS870zCCAwM[/video]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Όχι θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι σε 5 εβδομάδες πήρε όλο το περιττό βάρος. Όταν την πήρα από την θεία που πέθανε ήταν 7 χρονων και όχι με σωστό τρόπο θρεμμένη διότι η θεία της έδινε ότι ακριβώς έτρωγε και η ίδια. Κατάφερα με δίαιτα και την έφτασα στστα 31 κιλά αλλα λίγο που μετά χαλάρωσα την προσοχή μου, λίγο που της δίνει κρυφά η μάνα μου οποτε είναι εδώ πάχυνε ξανά. Τώρα προσπαθώ να την φτάσω στα 29-30 γιατί θα βελτιωθεί πολύ και το πρόβλημα της αν χάσει τα κιλά.
Πάει 3 φορες βόλτα την ημερα αλλα όχι από πολύ ώρα γιατί πονάει και θέλει από μονη της να γυρίσει πίσω.
Αυτό για το ιατρικό ιστορικό της Lucy!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Ωραία. Μόνο ρώτα τον γιατρό σου, μήπως σου πει να παίρνει κάτι έξτρα, τύπου canosan.
Θα ξανανοιώσει, μόλις χάσει βάρος. Ενημέρωσε όμως την μαμά σου, ότι δεν πρέπει να την μπουκώνει.
Είναι πολύ σοβαρό θέμα υγείας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
τι φανταστικό κουτάβι...
χαζεύοντας τις φωτογραφίες του μου κόλλησε ένα τραγουδάκι που γράφτηκε για τον Elvis Presley... Και ο δικός σου ο Elvis έχει αυτό το φανταστικό black velvet, οπότε...
αφιερωμένο
Σε ευχαριστεί πολύ πολύ και σου στέλνει βελούδινα φιλάκια!!!!!

Δεν είμαι στο pc μου αλλα σε ένα laptop και γράφω τα τελευταία posts σε greeklish και με τον all greek το με τα μετατρέπω, αχ ρε Elvis τι τραβάω για χάρη σου!!!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αλεξία τι παρενέργειες δημιουργεί το Flagyl;
Αυτές ισχύουν μόνο για τα κουτάβια;
Παρενέργειες νευρολογικής φύσης. Η κτηνιατρική κλινική που πάω το αποφεύγει.

Κουτάβια και γέρικα σκυλιά έχουν αυξημένες πιθανότητες. Δεν χορηγείται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και γαλουχίας.

Στα αγγλικά θα βρεις πληροφορίες http://www.vetcontact.com/en/art.php?a=572&t

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Το διάβασα και ανησυχώ λιγο γιατί θα το πάρει 2 βδομάδες, θα μιλήσω το πρωί για τις ανησυχίες μου στο γιατρό. :-|

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Δεύτερο τεστ δεν εγινε, δεν θα ωφελούσε εφόσον άρχισε κατευθείαν αντιβίωση. Συνεχίζω την θεραπεία όπως μου είπε ο γιατρός απλά το flagyl με ανησυχεί λίγο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Παιδιά γράφω νεότερα από το μέτωπο.. Είμαι πράγματι μια φοβερή "χαζομαμα" αλλα τον μαλώνω αρκετά τον μικρό γιατί θα μας καβαλήσει όλους.
Είχα ξεχάσει πράγματι πως είναι να έχεις κουτάβι. Άσε που ποτε μου δεν είχα τόσο ζωηρό κουτάβι όπως αυτός, "μαρεσει" που η Alexia μου είχε πει να διαλέξω το λιγότερο κυριαρχικό της "τοκοτομαδας" και εγώ ήμουν περήφανη για τον εαυτό μου που τα κατάφερα!!! Μάλλον δεν ήξερα να κάνω την επιλογή...
Όπως και να έχει έχει τρελαθεί και ο άντρας μου μαζί του,χειρότερα από μένα έχει γίνει, ένα θα σας πω ότι το βραδυ κάθεται με καρεκλα και laptop μπροστά από το crate του για να μην μένει μονος του...Επίσης του κάνει ήδη εκπαίδευση, μη πω τίποτα τώρα, και το σκατό έχει μάθει ήδη κάποιες εντολές...Από τουαλέτα είναι λίγο ότι να ναι, δηλαδή αν τον βγάλουμε βεράντα εγκαίρως τα κάνει έξω αν δεν τον προλάβουμε όπου βρει..Όμως σήμερα πήγε στην πόρτα της βεράντας και ζήτησε να βγει και μας έκανε όλους τρομερά περήφανους!!!!
Τον πήγα και βόλτα με το αυτοκίνητο και κάθισε σαν κύριος, όπου πάει ξετρελαίνονται όλοι γιατί όχι να τον παινευτώ, αλλα θα το παινευτώ, είναι κούκλος :D
Τον συμπαθεί πολύ και η Lucy, μονο που κάνει λίγο την παραμονή του στο crate δύσκολη γιατί πάει και τον κοιτάζει κι αυτός ξυπνάει και στεναχωριέται και κλαψουρίζει.
Να κάνω και μια ερώτηση "χαζομαμας", πειράζει που αφού τρώει παθαίνει λόξυγκα Έχει καμια σχέση αυτό με συστροφή στομάχου

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τα λάμπραντορ σαν κουτάβια είναι ζωηρά και ατσούμπαλα, όταν μεγαλώνουν, λέει, ηρεμούν (διάβαζε: ο δικός μου δεν έχει ηρεμήσει ακόμα αλλά αυτός είναι μάλλον η εξαίρεση :rolleyes: )

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Παρενέργειες νευρολογικής φύσης. Η κτηνιατρική κλινική που πάω το αποφεύγει.

Κουτάβια και γέρικα σκυλιά έχουν αυξημένες πιθανότητες. Δεν χορηγείται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και γαλουχίας.

Στα αγγλικά θα βρεις πληροφορίες http://www.vetcontact.com/en/art.php?a=572&t
Είμαι λίγο συγχισμένη με τον κτηνίατρο που παρακολουθεί τον Ελβις γιατί δεν είμαι πια σίγουρη αν η εξέταση που έκανε για giardia είναι η πλέον έγκυρη. Πήραν δείγμα και σε ενα δεκάλεπτο είχαμε τα αποτελέσματα, ο εκτροφέας του αφού τον ενημέρωσα έκανε εξέταση κοπράνων που έστειλαν σε μικροβιολογικό εργαστήριο στα υπόλοιπα κουτάβια και ήταν σε όλα αρνητική οπότε έχω την υπόνοια ότι και στον δικό μου το αποτέλεσμα δεν είναι σωστό. Την Δευτέρα θα επαναλάβω την εξέταση στον Ελβις αλλά θα την στείλω σε εργαστήριο γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι αρνητικός και αυτός, αποκλείεται να μην νοσούν τα αδέρφια του και αυτός να το έχει , είναι ένα παράσιτο που μεταδίδεται εξαιρετικά εύκολα.
Οπότε αν είναι αρνητικός το flagyl πρέπει να κοπεί και όχι να το παρει 2 εβδομάδες, πραγματικά είναι κρίμα να παίζουν έτσι με την υγεία των σκύλων.

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
ειναι παρα πολυ ομαρφα και χαριτωμενα και τα 2...και κανουν ωραια χρωματικη αντιθεση!!! καθε στιγμη σας να ειναι ιδιαιτερη και γεματη χαρες!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα λάμπραντορ σαν κουτάβια είναι ζωηρά και ατσούμπαλα, όταν μεγαλώνουν, λέει, ηρεμούν (διάβαζε: ο δικός μου δεν έχει ηρεμήσει ακόμα αλλά αυτός είναι μάλλον η εξαίρεση :rolleyes: )
Συμφωνώ απόλυτα. Όσα Λαμπραντόρ γνωρίζω είναι σαν κουτάβια ζωηρά και στην τσίτα συνεχώς. Η μόνιμη πλάκα με τη γυναίκα μου είναι τι θα γινόταν αν κάποιο από τα Λαμπραντόρ που γνωρίζουμε ήταν οδηγός τυφλών. Πως γίνεται δηλαδή με την εκπαίδευση να γίνονται οι τέλειοι σύντροφοι για άτομα με αναπηρίες; που πάει δηλαδή όλη αυτή η ενέργεια που εγώ βλέπω;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Ery σε ευχαριστούν πολύ και τα δυο μου τερατάκια :)
Vasgial δεν λες τίποτα, άσε που εκτος από ζωηρός και τέρας ενεργητικότητας ο δικός μου είναι και υποκριτής. Σήμερα είχαμε πάει το πρωί στο εκτροφείο όπου είχαμε συνάντηση με αλλα "labradokoutavia" και όλοι μου έλεγα πωπω τι hsyxooos τι τυχερή που είσαι και αλλα τέτοια. Και όταν τους έλεγα ότι παιδιά στο σπίτι δεν έχει καμια σχέση, δεν ξέρω τι παθαίνει έξω και το βγαίνει το aggeloudenio στυλ με κοιτούσαν εννοείται με την αμφιβολία ζωγραφισμένη στα ματια τους..Τέτοιο λαμόγιο ο δικός μου ..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Bγήκαν σήμερα οι μικροβιολογικές εξετάσεις για giardia, αρνητικό, το πρώτο δεκάλεπτο τεστ ήταν λάθος...'Αδικα πήρε flagyl 7 ημέρες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn