New dog on the block

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
'Αλλαξα ήδη.
Είμαι πολύ θυμωμένη διότι το flagyl δεν είναι άκακο φάρμακο και το σκυλί είναι μωρό ακόμα. Και εκνευρίζομαι ακόμη περισσότερο γιατί όταν μίλησα με τον κτηνίατρο και του είπα ότι εξετάστηκαν όλα τα αδέρφια του Ελβις και ήταν αρνητικό , και μήπως είναι λάθος και το τεστάκι που κάναμε και μήπως να κόβα το flagyl μου απάντησε όχι, αλλο τα αδέρφια του άλλο αυτός και το φάρμακο το συνεχίζουμε κανονικά. Βλέπεις ο εγωισμός είναι μεγαλύτερος από το ενδιαφέρον για το ζώο.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ναι φυσικά, έχεις πολύ δίκιο να είσαι θυμωμένη με τον γιατρό!
Να πας να του πεις ότι έκανες άλλη εξέταση και βγήκε αρνητική και να ελπίζει να μην πάθει τίποτα το σκυλί σου από το φάρμακο που πήρε άδικα. Αν έχεις όρεξη για καυγά δλδ.

Ποτέ δε μπορείς να είσαι 100% σιγουρος με αυτούς τους γιατρούς :( όχι μόνο τους κτηνίατρους...έχω πάθει εγώ με ανθρωπογιατρό...άστα.

Όλα καλά να πάνε με το μικρούλι και να μην ξαναχρειαστεί να πάρει φάρμακο ποτε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Σε ευχαριστώ πολύ Lara, και επίσης να ευχαριστήσω και την Alexia που ήταν η πρώτη μετά τον Χρήστο ( τον εκτροφέα του Έλβις) που μου επισήμανε ότι το flagyl δεν είναι ακίνδυνο και αποφάσισα να μην ακολουθήσω την αγωγή πριν κάνω δευτερη εξέταση και το σταμάτησα από μόνη μου στη βδομάδα ενώ ο πρώτος γιατρός μου είπε να το δώσω 15 μέρες...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Πάντως μεγαλώνει θεαματικά....
Ναι , αυτό βέβαια είναι καλό, αλλά εγώ στεναχωριέμαι γιατί σε λίγο δεν θα μπορώ να τον παίρνω αγκαλιά να μυρίζω την σκυλίσια μουρίτσα του :(

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Έτσι είναι τ'άτιμα...
Μεγαλώνουν εν ριπή οφθαλμού και δεν προλαβαίνεις να τα χαρείς....
Αλλά, μη νομίζεις...έχουν άλλες χάρες μετά!!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και μεγάλος, και μικρός, όνειρο θα είναι !!! Ευτυχώς που άλλαξες κτηνίατρο - τί να πώ, αίσχος ! Να δίνει στο κουταβάκι φάρμακα και να σας ατενοχωρεί χωρίς λόγο ! Εύχομαι να είναι η τελευταία άσχημη εμπειρία, και από εδώ και μπρός μόνο χαρές !!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Καλά... Η φώτο μέσα στο αυτοκινητο είναι για πολλά φιλιά στη μουσούδα...
Στην φωτο στο αυτοκίνητο είναι λίγο τερατινι γιατί είναι πολύ κοντινή και από περίεργη γωνία αλλά εχει πλάκα :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Super! Ειναι πολυ ομορφα και τα μαυρα. Κοιτα πως γυαλίζει!
(βασικα και μεις μαυρο θελαμε αλλα δεν ειχε η γεννα και δεν επαιζε να περιμενω παραπανω...)
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn