Κτηνιατρική κλινική

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
453
479
32
Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή κλινική στην Θεσσαλονίκη;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.808
7.361
Γιατί συνέβη κάτι; Ποια είναι η περίσταση εννοώ δλδ.

Είναι πολύ συγκεκριμένες κ περιορισμένες. Δεν είναι ιδιαίτερα καλύτερη κάποια από κάποια άλλη από όσο έχω καταλάβει, είναι όλες πανάκριβες κ καλές μόνο για επείγοντα. Το καλό τους είναι ότι έχουν νοσηλεία, αν χρειαστεί, εξοπλισμό, κ δέχονται 24 ωρες το 24ωρο κ αργίες.

Οι περισσότεροι διαλέγουμε στα έκτακτα την πιο κοντινή μας.

Έχω πάει μόνο στον Ψυχογιό στην Πυλαία (συνήθως, η πιο κοντινή μου) κ μια φορά στο Νεόφυτο στους Ταγαράδες (έχει ανοίξει κ στο κέντρο αλλά είναι μικρό κτηνιατρείο εκεί που ανοίγει στα εκτακτα, δεν θα το πρότεινα). Από όσο ξέρω υπάρχει δυτικά ο Αγ. Μόδεστος κ νομίζω 24ωρη κλινική κάνει ο Αγαθαγγελιδης στη Σταυρούπολη. Δε γνωρίζω άλλες.

Από όσο ξέρω άνοιξε παράρτημα Πλακεντίας πρόσφατα, ούτε κ ξέρω πού, αλλά λόγω αυτών που ακούμε για το ορίτζιναλ στην Αθήνα, δε με ψήνει να το δοκιμάσω.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.058
844
Εγώ πάντα και για τα πάντα αγαθαγγελιδη πάω άμα είσαι συνέχεια εκεί δεν βγαίνει πιο ακριβά από κάπου αλλού και ας είναι κλινική. Η αναμονή είναι θέμα όμως άμα βιάζεσαι η δεν κάθεται το σκυλί σου. Από γιατρούς εκεί μέσα Νίκος Νικολαΐδης τα μισά σχόλια και παραπανω για αυτόν λένε.

• Like
Reactions: Estranged

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.808
7.361
Ναι σωστά ξέχασα ότι ο Αγαθαγγελιδης είναι κανονικό κτηνιατρείο αλλά λειτουργεί και ως κλινική, δεν είναι σαν τις κλασικές κλινικές.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
453
479
32
Πρόκειται για ένα πίτμπουλ που βρήκα του έκανα αξονική στην πλακεντια (500€) έχει μια τρύπα που προκλήθηκε από χτύπημα και μαζεύει αέρα στον θώρακα με αποτέλεσμα να έχει ταχύπνοια ψάχνω μια κλινική για να το αναλάβει και να κάνω ότι χρειάζεται για να γίνει καλά η κούκλα στην πλακεντια μου είπαν εμείς δεν μπορούμε να αναλάβουμε

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.808
7.361
Θα πρότεινα να ρωτήσεις αν αναλαμβάνουν κ τι χρειάζεται με σειρά εμφάνισης: Αγαθαγγελιδη -- Νεόφυτο (Ταγαράδες μόνο) -- Ψυχογιό ή Μόδεστο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.280
Μέλη
20.052
Νεότερο μέλος
eleutheria