Nέος μέλος ψάχνει για westie!

coco

Member
15 Σεπτεμβρίου 2010
14
0
Λοιπόν η συνέχεια επί του pedigree!!!
o εκτροφεας απο Σαλαμινα μου εστειλε τα πεντιγκρι των γονιων και χρειαζομαι βοηθεια ως προς τις γραμμες,θα προσπαθησω να σας τα περασω και ηλεκτρονικα!Ετσι απλα για να δουμε...

Ο πατέρας είναι ο ANGI COLORIS NOVA
ημερομηνί γέννησης 26.6.2005
reg nr. CMKU/WHW/5186/05 και οι γονείς του είναι Lucky Star's A Magic Power και Deborah Coloris nOVA

η μαμά είναι Mitsiter Kaliroi-Bruk
date of birth 01.03.2008
BEK-076433
με γονείς Αlborada Kerman kai Dorotea Blataj

Εκανα τα εξής πήρα στον ΚΟΕ και ρωτησα για τους γονεις.
Αλαα συμβαινει το εξης ψαχνω στο νετ και βρισκω τον ANGI COLORIS NOVA μονο σα θηλυκο με ιδια ημερομηνια γεννησης διαφερει μονο ο αριθμοσ ειναι 5187.

Μπορείτε να με διαφωτίσετε παρακαλω?

Ευχαριστω πολυ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωχ, ωχ, ωχ.....

Θα σε διαφωτίσουν σίγουρα όσοι γνωρίζουν, αλλά εγώ στη θέση σου για καλό και για κακό θα έστελνα email και θα έπαιρνα τηλέφωνο και στην πηγή στο νετ που λέει ότι το συγκεκριμένο σκυλί είναι θηλυκό. Αν έχει γίνει κάποια παρανομία και βρεις στοιχεία ξεκίνα ιστορία και εννοώ νομική μέσω ΚΟΕ και των τύπων στο εξωτερικό στους οποίους ανήκε ή ανήκει ο σκύλος.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν μπορω να σε διαφοτησω στης αποριες σου- αλλα πριν απο λιγες μερες εμαθα κατι:
Συναντισα μια κοπελλα εχει παρει Westie απο την Σαλαμινα- χωρις χαρτια!
Σαν δικαιολογια ειχε πει ο "εκτροφεας", οτι ειχε ξαναγεννησει 6 μηνες πριν- και για αυτο δεν μπορεσε να δηλοσει την γεννα αυτην!

Τωρα αν αυτο το κανει συστηματικα- δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν απλο κουταβοπαραγογο, puppy-mυλα, που ζευγαρωνει την σκυλα του καθε 6 μηνες και μια δηλωνει γεννα στον ΚΟΕ και παιρνει χαρτια, και την αλλη τα πουλαει χωρις!
Το εχουν κανει και αλλοι εξαλλου! Και παρολα οτι υπηρξαν προεδροι ομιλου φυλης.

Θελει προσοχη!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν μπορείς πάρε τηλέφωνο το εκτροφείο Coloris Nova στην Τσεχία και ρώτα για τον/την Angi (ή και e-mail).
http://www.colorisnova.cz/

Αν όντως είναι έτσι όπως λέει η FrenchieFan τότε είναι ξεκάθαρο ότι εκτρέφει μόνο και μόνο για τα χρήματα...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πήγαινε να τους επισπευτείς, δες τους γονείς, τα κουτάβια και συζήτησε μαζί τους.

Ο Angi δεν αποκλείεται να είναι αδερφός της Angela Coloris Nova (της οποίας η οδοντοστοιχία είναι ελλιπής). Οι γραμμές του πατέρα του, Lucky Star's A Magic Power, είναι καλές.

Πάντως αν κάνει 2 γέννες το χρόνο είναι απαράδεκτο.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Λοιπόν η συνέχεια επί του pedigree!!!
o εκτροφεας απο Σαλαμινα μου εστειλε τα πεντιγκρι των γονιων και χρειαζομαι βοηθεια ως προς τις γραμμες,θα προσπαθησω να σας τα περασω και ηλεκτρονικα!Ετσι απλα για να δουμε...

Ο πατέρας είναι ο ANGI COLORIS NOVA
ημερομηνί γέννησης 26.6.2005
reg nr. CMKU/WHW/5186/05 και οι γονείς του είναι Lucky Star's A Magic Power και Deborah Coloris nOVA

η μαμά είναι Mitsiter Kaliroi-Bruk
date of birth 01.03.2008
BEK-076433
με γονείς Αlborada Kerman kai Dorotea Blataj

Εκανα τα εξής πήρα στον ΚΟΕ και ρωτησα για τους γονεις.
Αλαα συμβαινει το εξης ψαχνω στο νετ και βρισκω τον ANGI COLORIS NOVA μονο σα θηλυκο με ιδια ημερομηνια γεννησης διαφερει μονο ο αριθμοσ ειναι 5187.

Μπορείτε να με διαφωτίσετε παρακαλω?

Ευχαριστω πολυ
η μαμα είναι εκτροφής Χίου της κας Δήμητρας Καλαιτζιδάκη - γνωστής ως Μητσι (mitsiter ως εκτροφείο)

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
ο μπαμπάς δεν εχε ΒΕΚ? Αν δεν έχει ΒΕΚ πώς ειναι ιδιοκτησίας του στην Ελλαδα? Το CKMU είναι Τσέχικο, μπορεί ο σκύλος να γεννηθηκε στη Τσεχία αλλα μετά όταν ήλθε στην Ελλαδα πρέπει να είχε πάρει ΒΕΚ

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
ο μπαμπάς δεν εχε ΒΕΚ? Αν δεν έχει ΒΕΚ πώς ειναι ιδιοκτησίας του στην Ελλαδα? Το CKMU είναι Τσέχικο, μπορεί ο σκύλος να γεννηθηκε στη Τσεχία αλλα μετά όταν ήλθε στην Ελλαδα πρέπει να είχε πάρει ΒΕΚ
και η μαμα της μαμας επίσης είναι απο εκτροφείο της Τσεχίας, λίγο εξω απο την Πραγα, που επίσης εχει χρησιμοποίησει αίμματα Alborada (Ισπανία) για την εκτροφή του.
Ο μπαμπας της μαμας ήταν απο ότι θυμάμαι 3 BIS το 2003 σε έκθεση του ΟΚΑ

coco

Member
15 Σεπτεμβρίου 2010
14
0
και η μαμα της μαμας επίσης είναι απο εκτροφείο της Τσεχίας, λίγο εξω απο την Πραγα, που επίσης εχει χρησιμοποίησει αίμματα Alborada (Ισπανία) για την εκτροφή του.
Ο μπαμπας της μαμας ήταν απο ότι θυμάμαι 3 BIS το 2003 σε έκθεση του ΟΚΑ

Eχει Βεκ κανονικα και ο μπαμπας και η μαμα.Η μαμα είναι της Mίτση νομίζω γιατί γράφει εκτροφέας Μίτση Καλαιτζιδάκη βέβαια στον ΚΟΕ μου έιπαν οτι ιδιοκτητης είναι άλλος!Μαλλον θα του το χει δωσει!

apsu

Well-Known Member
8 Μαϊου 2010
103
0
παιδια κατι δεν παει καλα...πηρα τηλ σημερα τον εκτροφεα αυτον και μου ειπε πως περιμενει γεννα στις 21 ιανουαριου απο τη σκυλα του απο το εκτροφει mitsiter.
πως γινεται η σκυλα να ειναι ηδη εγγυος και να ξαναγεννησε τον σεπτεμβρη?
επισης μου ειπε πως δινει πεντιγκρι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709