Tο απο που έχει παρει ζώα ο κάθε ένας φαίνεται απο τα ονόματα των σκύλων αν αναγράφονατι και εαν δεν- τότε ρωτάς.
Ετσι και αλλίως έγω δεν πρόκειται να κάνω κρίσεις για κάποιον, για το συγκεκριμένο εκτροφείο λέω ότι έχει πολλα ζώα , κάτι που και το ίδιο το site αναφέρει., άρα οι λιδιο το λένε.Τωρα ο καθένας κάνει τίς επιλογές του ανάλογα και με το τι ζητάει
Για τα ονόματα που ρωτάς η Γαβριέλλα είναι μια κυρία απο τη Τσεχία ζεί στην Ελλαδα που είχε κάποια ζώα και έκανε εκτροφή και τώρα έχει δώσει πολα απο αυτά τα σκυλια στο συγκεκριμένο εκτροφέα, η Μονικα παλι είναι μια κυρία Ελληνογερμανίδα που μένει στη Θςσσαλονίκη και κάνει εκτροφή, και πάλι έχει δώσει σκυλία,
http://www.poodle.gr/
καθώς κάι άλλοι που τα βαρέθηκαν η δεν ξέρω πως και έκαναν το ιδιο.. βλέπε τα Ιαπωνικα τσιν που έχει στο site.
Το όλο θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος το θέλει και το οτι η απόφαση απόκτησης σκύλου δεν είναι θεμα δώρου Χριστουγέννων
και σίγουρα όχι θέμα στιγμης, και να αρχισει να ψάχνει πριν αποκτίσει, γιατι εμένα δεν μου αρέσει- η ταιριάζει η έκφραση -αγοράσει-
Ειναι σαν τη παντρια
Δεν είναι αντρα θέλω τώρα τον θελω- όπως δεν παντρέυεσαι τον όποιο η όποια βρείς , το ίδιο κάνεις και για το σκύλο.
Εξάλου ο καθένας μας είναι αξιος των επιλογών που έκανε
Αυτα λέω και τίποτα δεν είναι κακό νομίζω.
Πάντως οι άνθρωποι το λένε - ότι θέλετε το έχουμε. 12 φυλές όπως ανακοινώνουν.Και γουέστι έχουν, αυτά δεν πρόλαβαν να τα αναρτήσουν.
Για τη ποιότητά τους, εγώ εδω ουδεμία κρίση κάνω.
Μόνικα? Γαβριέλλα?
Μη θεωρείτε δεδομένο οτι καταλαβαίνουμε σε ποιούς αναφέρεστε.... ας κάνουμε μια προσπάθεια να δίνουμε λινκ οταν μιλάμε για επώνυμους εκτροφείς, ωστε να είναι χρήσιμος ο διάλογος για όλους και όχι μόνο για τους γνωρίζοντες.