Great Dane - Section

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ορίστε και ένα βίντεο με ένα μολοσσούλι που του κάνουν βασανιστήρια!!χαχαχαχα

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mHLmnO3_DtY&feature=related"]YouTube - Kitten playing with Great Dane[/ame]

SMiLe

Active Member
19 Απριλίου 2010
26
0
μερικα βιβλια για τη φυλη

Great Dane books

•The New Complete Great Dane
by Noted Authorities (Howell Book House)

•The Great Dane - Dogdom's Apollo
by Nancy-Carroll Draper (Howell Book House)

•The Great Dane
by Anna Katherine Nicholas (T.F.H.)

•Great Dane
by S. William Haas (Interpet)

•Guide to Owning A Great Dane
by Garth Lorg (TFH)

•The Great Dane
by Jill Swedlow (Hungry Minds)

•The Great Dane – Model of Nobility
by Jill Swedlow (Hungry Minds)

•Great Dane – New Owners Guide
by Jill Swedlow - Publisher (T.F.H.)

•The Great Dane - Embodying a Full Exposition of the History, Breeding Principles, Education, and Present State of the Breed
by Frederick Becker (re-print from the1933 original)

•The Great Dane
by Anna Katherine Nicholas (T.F.H.)

•Your First Great Dane
by Angela Mitchell (Parapress)

•Great Danes
by Joe Stahlkuppe (Barron)

•Great Danes
by Diane McCarty (T.F.H.)

•Great Danes – Owners Companion
by Karina Le Mare (Crowood)

•Great Danes Today
by Di Johnson (Ringpress)

•The Danes of Send Manor: The Life, Loves and Mystery of Gordon Stewart
-about the historical “Send” kennels of Gt. Danes
by Robert Heal (Boston Mill Press)

•Bill Siggers: He Whacked The Bloody Lot
-about the historical “Ouborough” kennels of Gt. Danes & Irish Wolfhounds
by Robert Heal (Breachhurst)
Υπάρχει κανένα απ'αυτά ή άλλα βιβλία για Δανέζικους μεραφρασμένα στα ελληνικά???

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
καλα εχω τρελαθει με αυτο το site! καθομαι και διαβαζω με τις ωρες ΄-) με λενε ανδρεα και ειμαι απο κορινθο. εχω απιστευτο ερωτα με αυτην την ρατσα αν και ακομα δεν εχω αποκτησει εναν....επειδη στο σπιτι εχουμε ηδη ενα σκυλο μικρου μεγεθους. εχω διαβασει παρα πολυ για αυτην την ρατσα και μπορω να πω πως κανει 1.000% για μενα. δεν σας κρυβω βεβαια πως σας ζηλευω απιστευτα που εχετε ηδη αυτον τον θυσαυρο μαζι σας!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα Ανδρεα!Αν πιστευεις οτι μπορει το αλλο σκυλακι να δεχτει καινουριο συγκατοικο,οτι εχεις αρκετο χρονο και περισσια αγαπη(και λιγο χρημα αν γινεται),τοτε παρε και μολοσσακι!:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλημερα Ανδρεα!Αν πιστευεις οτι μπορει το αλλο σκυλακι να δεχτει καινουριο συγκατοικο,οτι εχεις αρκετο χρονο και περισσια αγαπη(και λιγο χρημα αν γινεται),τοτε παρε και μολοσσακι!:D
Μολοσσακι??? Λιγο οξυμωρο μου ακουγετε αυτο.:D:p

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
καλως ή κακως μενω ακομα με τους γονεις μου (ειμαι ηδη 30 αλλα το κρατος δεν βοηθαει!) και αν και εγω θα το ειχα ηδη παρει, εκεινοι θα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα. οποτε περιμενω την στιγμη που θα εχω το δικο μου σπιτι.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ricos:Μολοσσακι,μολοσσακι!Μετα γινεται μολοσσαρα!:D:D:D

andrykor: Σωστα σκεφτεσαι.Αντε με το καλο οταν τακτοποιηθεις!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
να ρωτησω κατι αλλο που δεν μου απαντησατε ακομα....ο ραβδωτος εχει παντα την μαυρη μασκα? αν δεν την εχει ειναι ημιαιμος ή γενικα οχι τοσο αποδεκτος για το προτυπο της ρατσας?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
AΥΤΟ είναι το πρότυπο της φυλής!
Εκεί συγκεκριμένα αναφέρει ότι η μάσκα είναι επιθυμητή!
COLOUR : The Great Dane is bred in three separate colour varieties: Fawn and brindle, harlequin and black, and blue.
• Fawn : Light gold fawn to deep gold fawn. Black mask desired. Small white marks on chest and toes undesirable.
• Brindle : Basic colours, light to deep gold fawn with black stripes as regular and clearly defined as possible, running with the direction of the ribs. Black mask desired. Small white markings on chest and toes are undesirable.
• Harlequin (white with black splashed patches) : Basic colour pure white, preferably with no ticking. Pure black patches well distributed all over the body, having the appearance of being torn. Grey or brownish patches undesirable
• Black : Jet black, white markings permitted. Included here are « Manteltiger » in which the black covers the body like a coat (“mantel”) or blanket and muzzle, throat, chest, belly, legs and tip of tail may be white. Also dogs with basic white colour and large black patches so called “Plattenhunde”.
• Blue : Pure steel blue, white markings on chest and feet permitted.

Υποθέτω λοιπόν ότι προτιμώνται τα δείγματα με μάσκα, αλλά υπάρχουν και δείγματα χωρίς μάσκα!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
λεω εγω τωρα.....αφου εισαστε πολλοι που εχετε μεγαλους δανικους...γιατι δεν κανονιζετε να τους διασταυρωνετε μια στο τοσο ετσι ωστε να μην τρεχουμε στο εξωτερικο να τους αγορασουμε? εγω θα το προτιμουσα ΄-) και δεν λεω για ολους...ετσι για τους fan της ρατσας που ειναι στο site

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.095
Πως σας φαίνεται η ιδέα εσάς με τα δανικά ;
Ενδιαφέρουσα πρόταση ή όχι; :rolleyes:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δεν είναι δανικοί... ολοι δικούς τους τους έχουν!
Και η επίσημη ονομασία είναι Γερμανικοί Μολοσσοί!

Καλωσόρισες!

κατά τ' άλλα...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
λοιπον... εχω αρσενικό μαυρο μολοσσό...
δε τον ζευγαρωνω.... γιατι σαν μολοσσος μου αρεσει ... σαν χαρακτηρας με τρελαινει.... με αγαπαει και τον αγαπαω....
αλλα νομιζω όλα αυτα δεν εχουν να κανουν με το ζευγαρωμα...
1) μορφολογικα ο ιδιος κι απο μόνος μου βλεπω μερικα λαθακια...
αν τον κατεβαζα σε εκθεση να τον κρινουν χμμμ... επαρκωςθα έπαιρνα.... καλος θα επαιρνα.... θα σε γελασω... εξαιρετος που θαπρεπε να εχει για να ζευγαρωσει δεν θαπαιρνα... τωρα να τον ζευγαρωσω απλα για να βγαλει απογονους επειδή δεν υπαρχει εκτροφεας στην ελλαδα και πουλιουνται κι ακριβα...
όχι... εγω δεν το κανω...
άσε που μου βγαλε νεφρική ανεπαρκεια και δεν γνωριζω κι αν το έχει κληρονομικα.....
περα απο την κουβεντουλα της παρεας...
ο μολοσσος και λόγω μεγεθους είναι πολύ δυσκολη φυλή στην εκτροφή της... προτιμώ να ασχολειται η γκιναλα με αυτην την φυλή που παρολο διαφωνω σε μερικα θεματακια στην εκτροφή της είμαι ΦΑΝ!!!!
ειδες κατι ραβδωτα που έβγαλε????? χ....ω χμ... ονειρικα θαλεγα....
οσο για την μαυρη μασκα... καλύτερα να κατευθυνθεις σε εκτροφεα με ραβδωτα και μαυρη μασκα παρα να παρεις ενα φτηνό ραβδωτό χωρίς....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
βεβαια το βασικοτερο ολων ειναι οτι ολοι εχουμε αρσενικα...
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Status
Κλειδωμένο θέμα