Πολυ ευχαριστως!
γιατι το θεωρω απαραδεκτο στα πλαισια των δικων μου ηθικων κανονων εκτροφης και διαχειρισης των σκυλων μου, ειτε προκειται για Μολοσσους ειτε για Τσιουαουα!
Δεν κανω υπερπαραγωγη, δεν κανω εμπορικη εκτροφη (πιστευω οτι ουκ εν τω πολλω το ευ και το εμβλημα του εκτροφειου μου ειναι "ποιοτητα, οχι ποσοτητα"...) κανω γεννα μονον οταν θελω να κρατησω η ιδια ή οι συνεργατες μου κουταβι και οταν υπαρχουν εξασφαλισμενα σπιτια για τα κουταβια και δεν βλεπω το λογο να ταλαιπωρω τη θηλυκια με δυο γεννες το χρονο...αλλωστε ο Μολοσσος συνηθως κανει πολυαριθμα κουταβια σε καθε γεννα...δεν κανω εκτροφη ορμωμενη απο προσωπικες φιλοδοξιες, και θεωρω οτι δεν δικαιολογειται να συνεισφερω στην αυξηση του ηδη πολυ μεγαλου παγκοσμιου πληθυσμου της φυλης, τη στιγμη μαλιστα που υπαρχουν εκτροφεις καλυτεροι απο μενα και επισης παρα πολλοι ανεπιθυμητοι σκυλοι στα κυνοκομεια...Εκτροφικα δεν εχω κανενα λογο να παρω πανω απο 2-3 γεννες απο καθε σκυλα, μπορω να συνεχισω τη γραμμη απο κορες, αδελφες, ξαδελφες ή εγγονες...