Great Dane - Section

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.095
Εγώ περίμενα οι έχοντες αλογάκια, να εξηγήσουν με δικά τους λόγια στον andrykor, γιατί δεν είναι και τόσο καλή η ιδέα του.
Αλλιώς, ξέρετε ότι πετάω την σκούφια μου για τέτοιους εποικοδομητικούς διαλόγους...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Andrykor,πες μας.Περιμενουμε να ξεκινησουμε...:D

Λοιπον,κανουμε κι εμεις πλακιτσα,μην παρεξηγηθεις.Αν θες διαβασε θεματα που εχουμε σχετικα με το γιατι δεν πρπει να ζευγαρωνουμε τα σκυλια και για οτι απορια,εδω ειμαστε.:)

Last edited:

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
βρε παιδια τι πεσατε να με φατε? χεχεχεχε....αν προσεξατε ειπα "μια φορα στο τοσο" και φυσικα εννοειται πως οχι με τα ιδια για τους γνωστους σε ολους μας λογους υγειας. και επισης εννοειται πως οχι συστηματικα. ομολογω πως δεν ξερω πως αλλαζει ο χαρακτηρας ενος σκυλου μετα το ζευγαρωμα, αλλα αφου εχετε καθαροαιμα σκυλια, αν καποιος θελει να τα ζευγαρωσει, πιστευω πως μπορει να το κανει. καμια σχεση για λεφτα, οπως ακουσα πριν. επισης πια η διαφορα μεταξυ μολοσσου και μεγαλου δανου? συγχωρεστε την αμαθεια μου, αλλα μπηκα εδω για να μαθω περισσοτερα πραγματα απο εσας που ξερετε και οχι για να κανετε πλακιτσα. αλλωστε γι αυτο το λενε και forum

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
διαβασα ολη την συζητηση που μου επισυναψατε με θεμα ''γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια'' και εμαθα πολλα για τα οποια δεν ηξερα....νομιζα πχ πως καποιος που εχει ενα καθαροαιμο ειναι σιγουρος πως μπορει να το διασταυρωσει γιατι ακολουθει και το προτυπο της ρατσας...αλλα απ οτι καταλαβα δεν φτανει μονο αυτο. να που εμαθα κατι παραπανω και σημερα! απλα μην αποθαρεινετε ετσι τους αλλους στο να ρωτουν

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
ελα μωρε τωρα δεν σου ειπαν light ηταν ολα .αλλωστε μεγαλο παιδι εισαι θα το ξεπερασεις :Dτο καλο ειναι οτι διαβαζωντας το αρθρο εμαθες κατι νεο!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
μην κομπλαρεις να ρωτας εστω κι να σου φαινεται κατι χαζο ,κανεις μας δεν ξερει τα παντα για τους σκυλους μαθαινουμε συνεχεια ακομα κι αν εχουμε σκυλους πολλα χρονια!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
διαβασα ολη την συζητηση που μου επισυναψατε με θεμα ''γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια'' και εμαθα πολλα για τα οποια δεν ηξερα....νομιζα πχ πως καποιος που εχει ενα καθαροαιμο ειναι σιγουρος πως μπορει να το διασταυρωσει γιατι ακολουθει και το προτυπο της ρατσας...αλλα απ οτι καταλαβα δεν φτανει μονο αυτο. να που εμαθα κατι παραπανω και σημερα! απλα μην αποθαρεινετε ετσι τους αλλους στο να ρωτουν
Οχι βρε παιδί μου, πλάκα κάναμε. Μην το παίρνεις προσωπικά. Εχει ιστορία το θέμα! Καλως ήρθες στο φόρουμ! :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Πλακιτσα καναμε βρε! Βεβαια αν αφου ειχες διαβασει το "Γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας" και δεν ειχες πειστει τοτε θα υπηρχε ενα θεματακι αλλα μπραβο σου που το καταλαβες!! Αυτος ειναι ο λογος του φορουμ, να μαθαινουμε οσα δεν ξερουμε και να γινομαστε καλυτεροι απεναντι στους σκυλους μας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.095
Τελικά και γλυκούληδες να είμαστε, δεν την γλιτώνουμε την επίπληξη...:rolleyes:

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
ας επανελθουμε στη ρατσα μας παλι.....αληθεια εσεις απο που εχετε αγορασει τον μολοσσο σας? ποσο κοστιζει (στο περιπου), παντα μεσω pet shop ή με αμεση επικοινωνια με τον εκτροφεα?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα.Δε θελαμε να σε κανουμε να νιωσεις ασχημα.Συγγνωμη γι αυτο...:(

Να απαντησω σε προηγουμενη ερωτηση σου.Η ρατσα που ενδιαφερεσαι ονομαζεται "Μεγαλος Δανος" ή "Γερμανικος μολοσσος".Υπαρχει και "μολοσσος της Ηπειρου".Οι μεγαλοι δανοι ειναι γερμανικα σκυλια.

Μαλλον πρεπει να διαβασεις και θεματα που εχουμε για εμπειριες απο πετ σοπ και για τα puppy mills.Κι εμενα εκει μεσα θα με βρεις.Δεν αγοραζουμε απο πετ σοπ!Ποτε!Οσο γλυκουλια και αν ειναι τα σκυλακια στα κουτια.Οι τιμες πετ σοπ-εκτροφειο ειναι διαφορετικες.Το πετ σοπ ειναι φθηνοτερο,αλλα μην ανησυχεις.Τη διαφορα,και παραπανω, θα την πληρωσεις στους γιατρους!Μην αμφιβαλλεις!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απο εκει προερχονται τα σκυλια των πετ σοπ.Πηγαινε στην Αρχικη σελιδα και εκει εξηγει ωραιοτατα τι ειναι τα παπυ μιλς.Δες και φωτος.Θα καταλαβεις.

Πιο αντιπροσωπευτικες φωτος θα βρεις στο διαδικτυο αν ψαξεις puppy mills φωτογραφιες.

Last edited:

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
παναγια μου....αυτο αλλωστε ειναι και αυτο που βλεπεις στα pet shop...κακοποιημενα σκυλακια, ετοιμα να παραδωσουν πνευμα....και δεν ειναι μονο τα σκυλακια...φανταστειτε παπαγαλακια, καναρινακια, ψαρακια , κουνελακια και ενα σωρο αλλα ζωακια....

Status
Κλειδωμένο θέμα