Great Dane - Section

Status
Κλειδωμένο θέμα

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
για πειτε μου σας παρακαλω εντυπωσεις γι αυτο το site www.alanoaureadragonda.it επειδη εχω ζησει χρονια στην ιταλια, αν βρω απο εκει εναν καλο εκτροφεα, λεω να τον προτιμησω, γιατι γνωριζοντας την γλωσσα, θα μπορω να εχω μια αριστη επικοινωνια σε σχεση με εναν γερμανο ή ουγκρο εκτροφεα. δεν λεω φυσικα οτι φτανει το site, προς θεου, απλα μια πρωτη εντυπωση. σκοπος μου θα ειναι παντως να το επισκευτω συντομα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μια χαρα μου φαινεται,αλλα αν δεν πας απο εκει...τι να σου κανουν τα λογια και οι φωτος.Εχεις δικιο να παρεις τον κουταβο σου απο εκτροφεα που μπορεις να συνεννοεισαι με ανεση.Δεν εχω εμπειρια απο εκτροφεια,αλλα απο εδω μεσα ολο καποιος θα εχει να σου προτεινει...

Α! και μια και θα ψαξεις πρωτος,ενημερωσε με σε περιπτωση που παρω δευτερο ...μολοσσακι!:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μεχρι εγω παιδι μου να παρω δευτερο σκυλο,θα εχουμε και στην Ελλαδα υπεροχα εκτροφεια μολοσσων!:p

Παντως,θα ηταν καλος μπουσουλας μια λιστα με εκτροφεια που πηγε καποιος,με σημειωσεις περι εντυπωσεων.Δεν το θεωρω μασημενη τροφη.Αλλωστε ολοι εδω μεσα απο εμπειριες αλλων δε συμβουλευομαστε και κινουμαστε;;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
το συγκεκριμενο site έχει να ενημερωθει από το 2005 κατι το οποίο το θεωρώ αρνητικό.... ειδικα με τοσα σκυλια....
αν το θεμα σου ειναι η επικοινωνία με τον εκτροφέα, θα προτεινα την Μαρία Γκινάλα, η οποία και ελληνίδα είναι και μολοσσούς στο χρωμα που σε ενδιαφέρει έχει και πιστεύω είναι το ιδανικότερο άτομο να σε κατατοπισει στο θεμα μολοσσός.....
http://www.facebook.com/#!/photo.ph...ubj=1261284123&id=635728994&fbid=386262733994

Last edited by a moderator:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aπλά να διευκρινήσουμε στον φίλο μας ότι η κ.Γκινάλα έχει το εκτροφείο της στην Ιρλανδία!
Πιστεύω πάντως ότι σίγουρα θα χαρεί να βοηθήσει έναν λάτρη της φυλής!
ΑΥΤΟ είναι το site της!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εκει που γραφω χερωμα... εννοώ χρώμα...
αν μπορει να διορθωθει και μετα να αυτοκαταστραφει το συγκεκριμενο μνμ... λοοολ

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
στις εκθεσεις πρεπει οι μολοσσοι να εχουν κομμενα αυτια ή τωρα απαγορευεται και εκει? ξερετε ποτε εχει επομενη εκθεση?

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
οσοι εχετε μολοσσο εχετε κανει και συμβολαιο με τον εκτροφεα? τι λεει ακριβως αυτο το συμβολαιο? ειναι ολα τα συμβολαια των εκτροφεων ιδια ή ο καθενας μπορει να προσθεσει οτι θελει?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τα κομμενα αυτια και ουρες απο οτι ξερω απαγορευονται σε ολες τις ρατσες σε εκθεσεις μορφολογιας.

Δυστυχως δεν το πηρα απο εκτροφεα και δεν ξερω.Νομιζω ομως οτι υπαρχουν καποια στανταρ και καποια αλλα μπορει να τα προσθεσει ο καθε εκτροφεας.

Βασικα ειμαστε 2 που εχουμε μολοσσο.Εγω δεν πηγα διακοπες...Πετρο;;;;;;;;;;;;Εσυ;;;;;;;;;;;;;;;

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Τα κομμενα αυτια και ουρες απο οτι ξερω απαγορευονται σε ολες τις ρατσες σε εκθεσεις μορφολογιας.
Απαγορευεται (διαδικαστικά ή θεσμικά κι όχι νομικά) σε όσες ορίζεται από το υιοθετημένο πρότυπο της φυλής.
Σαφέστατα και δεν απαγορεύεται σε όλες!

Στον Γερμανικό Μολοσσό, για παράδειγμα, αναφέρεται το σωστό σχήμα του άκοπου αυτιού, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά η απαγόρευση κοψίματος.

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
σας το ρωταω γιατι εχω δει στα διαφορα site ο ιδιος εκτροφεας να εχει μολοσσους και με κομμενα και με ακοπα αυτια...οσον αφορα τα συμβολαια περιμενω και αλλες απαντησεις αν ξερετε.

aggeliky

New Member
23 Ιουλίου 2010
4
0
γεια ειμαι η αγγελικη εχω κ εγω εναν μολοσσο γκρι αρλεκινο συγκεκριμέν κ καθεται πολυ αστεια θα ελεγα!!! παντως κ για εμενα ηταν ονειρο ζωησ να αποκτησω τετοιο σκυλο!!! χαιρομαι που βρηκα ομοιοπαθεις!! :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
καλως ηλθες αγγελική... όνειρο ζωής ε??? χμ... χμ....
όσο για τα συμβολαια.... δεν παυει να ειναι ενα απλό ιδωτικο συμφωνητικό μεταξύ δύο μερων....
ο καθενας μπορει να βαλει τους όρους που θελει.... αρκει στο τέλος να συμφωνήσουν και οι δύο....

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
απορια....στον μολοσσο αρεσει το μπανιο στην θαλασσα? μπαινει μεσα? γενικα πως μπορουμε να κανουμε τον σκυλο μας να αγαπησει το κολυμπι και να μπαινει απο μονο του μεσα?

Status
Κλειδωμένο θέμα