Ετσι ειμαι εγω.. παιρνω ασπρα σκυλακια 45 κιλων με prey drive για να κανω αγκαλιτσες και γουτσου γουτσου.
Δεν ειχα πειρα σε σκυλια πριν... ειχα μονο γατακια.
Ο Ακης ξερει πολυ καλα τι κανει.. δε χρειαζεται εμενα, εσενα, το φορουμ για ενημερωθει για το dogo. Αν το κανεις ομως, σε παρακαλω να του στειλεις ολα τα ποστ που εχεις ανοιξει για να δει ακριβως ποια "φανηκε" οτι ηταν τα ζητουμενα σου. Επειδη μιλησες για ακεραιοτητα κλπ
Καλο θα ηταν παντως, πριν απο αυτο το ποστ σου το οποιο μονο αντιδραση χωρις λογο και αιτια ειναι, να συμμετειχες νωριτερα περιγραφοντας τι θελεις απο ενα dogo.
συ ειπας οτι τα ντογκο ειναι αμιγως κυνηγοσκυλα με ισχυρο prey drive...επισης ειπες οτι ειναι καταπληκτικοι χαρακτηρες φιλικοτατοι κλπ κλπ......αρα λοιπον η αγορα ενος ντογκο καλυπτει ειτε κυνηγι ειτε πετοκατασταση...
δεν κυνηγας...
σαφως και δεν περιμενει εμενα να τον ενημερωσω για τα ντογκο...αυτο ειναι γεννημα της δικης σου φαντασιας...σιγουρα ομως θελει να ξερει τι γραφεται γι αυτον και τις επιλογες του...
εαν θες να ελεγξεις την ακεραιοτητα μου ελα σε επαφη με τον "ακη" και "τσεκαρε" με...στην συνεχεια ελα εδω να μας γραψεις τι εγινε...
το τι θελω απο εναν σκυλο το εχω γραψει ξεκαθαρα και το εχει ηδη πει ο east...οι αντιδρουντες καταλαβατε αυτο που θελατε οχι αυτο που εγραψα...
Εχω πάνω από 30 χρόνια στην καμπούρα μου, αλλά αυτό δεν σε αφορά, ούτε οι σκύλοι τους οποίους έχω και με έχουν αγαπήσει. Η αγάπη ξέρεις δεν μετριέται σε κιλά...
Δεν μας είπες όμως, αν αυτά που εσύ ο ίδιος έχεις γράψει για την χρήση που θες τον σκύλο,τα μετέφερες και στον εκτροφέα σου.
Εκτός αν άλλαξαν οι απαιτήσεις που είχες ξεκινώντας το θέμα με τα boxer.
Γιατί σε αυτές βασίζονταν οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν και σχετικά με τα boxer αλλά και με τα dogo στη συνέχεια.
Είχες την δυνατότητα να αποσαφηνίσεις και να συγκεκριμενοποιήσεις τις απαιτήσεις σου, όταν σου έλεγαν πως το ντόγκο δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν θες έναν σκύλο φύλακα. Παρόλα αυτά δεν το έκανες και απαντούσες πολλές φορές ειρωνικά και απαξιωτικά στους συνομιλητές σου.
Σε τι συμπέρασμα λοιπόν περίμενες να καταλήξουμε;
η αγαπη δεν μετριεται σε κιλα οταν γυρισει το ματι ενος γιορκσαιρ,πεκινουα η τσιουαουα,απο λαθος χειρισμο...
οταν ομως γυρισει σε ενα καναριο,ενα κανε κορσο,ενα ροτ οχι μονο μετρας τα κιλα,αλλα το καθε γραμμαριο ξεχωριστα...ειδικα τον περιπου μισο τονο δαγκωματος...
στο κομματι του τι θελω απο τον σκυλο απαντησα στην παραθεση της αμαλιας...θα το γραψω ΞΑΝΑ πιο επισταμενα και μαζεμενα στην συνεχεια,μπας και σταματησετε να κανετε τους κουτους...
εδω ληγει το θεμα του εκτροφεα μου απο την δικη μου πλευρα...ειναι ολες οι ενδιαφερομενες πλευρες ενημερες και στο χερι τους το πως θα λειτουργησουν απο τουδε και στο εξης...
πλεον το θεμα μας ειναι τα ν.α και το θεμα φυλαξης...
η συνεχεια αργοτερα η και αυριο...εαν δεν τα ξαναπουμε αποψε,ειλικρινεστατο μπον νουι εις απαντες και απασες...