dogo argentino και φυλαξη...

Status
Κλειδωμένο θέμα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
ναι αγαπητε μου ιστ
αλλα τοτε μην λες οτι δημιουργω εγω εντυπωσεις..
δολοπλοκιες. και παω να σας βγαλω τρελους...
την καλημερα μου...

κανενα θεμα απο κανενα θεματοθετη δεν οριστηκε καποιος μοντ διεσπασε το προηγουμε τοπικ
Προφανως αναφερεσαι στο ποστ #154
Θα σου προτεινα να ξαναδιαβασεις τι σου εγραψα, γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει:
Οταν καποιος μπαινει να γραψει σε ενα τοπικ το κανει η τοποθετουμενος στον τιτλο, η απαντωντας στο θεματοθετη.
Αν το εκανες βαση του πρωτου, θα μιλαγες γενικα για το DA κ την φυλαξη.
Αν το εκανες με βαση το δευτερο οφειλες να γνωριζεις τι εχει στο μυαλο του ο reinmeister ειτε απο τα γραπτα του ειτε επειδη..... ξερεις!
Αλλιως το να μιλας για το πως θα εκπαιδευσει σε φυλαξη το σκυλι του ο ανθρωπος, τι θα γινει κ να υπονοεις οτι ο εκτροφεας ουδεμια γνωση εχει κ παραπλανηθηκε να δωσει κουταβι, ναι ειναι για να δημιουργησεις εντυπωσεις κ ειναι μια κατασταση στην οποια μπλεχτηκες μονος σου, αρα αποτελει προβλημα σου!!!!
Οπως σου εγραψα βαση δεδομενων δεν μπορει να γινει τετοια συζητηση, συζητηση περι προσωπικης κοντρας παλι δεν μπορει να γινει,οποτε αν θες να γινει συζητηση θα γινει πανω σε γενικη βαση!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
να στο σπασω σε ταληρα λοιπον μια και βλεπω οτι δεν δυνασαι να αντιληφθεις το υποβαθρο της ειρωνιας...

δεν προβλεπεται να προτρεπεις καποιον σε διορθωση μεμπτης κατ εσε συμπεριφορας απευθυνομενος σε αυτον με χειροτερη χρησιμοποιωντας το ιδιο επιθετο...
Έχω και εγώ κάτι τάληρα, ας τα ρίξω ποτέ δεν ξέρεις...

Άν είχες τα μάτια ανοιχτά όταν διάβαζες θα παρατηρούσες ότι εγώ δεν χρησιμοποίησα κανένα επίθετο, παρέθεσα αυτό που εσύ έγραψες, έχει διαφορά(που ούτε κι αυτή φαίνεται με κλειστά μάτια)...

Γενικά τώρα, άνοιξες ένα θέμα κάνοντας κάποιες ερωτήσεις για συγκεκριμένη φυλή και κάποιοι σου ανέφεραν κάποιες παραμέτρους/πιθανότητες/ενδεχόμενα.

Εσύ τί ήθελες δηλαδή, να σου βαρέσουνε παλαμάκια και να σου κάνουνε ''Like'' και να σου λένε ''μπράβο'' που θα πάρεις αυτόν τον σκύλο και ''μπράβο'' που θα τον εκπαιδεύσεις και ΟΥΑΟΥ? Ρε φίλε που ζεις?

Αντί να δώσεις προσοχή σε όσους σου απάντησαν με τις δικές τους γνώσεις και τα δικά τους επιχειρήματα(που κατά βάση είναι ταυτόσημα με του εκτροφέα σου), δημιούργησες και συντηρείς μια ένταση σε προσωπικό επίπεδο με διάφορα μέλη που σε τίμησαν με τις απαντήσεις τους.

Για κάποιον λόγο που μόνο εσύ διακρίνεις νομίζεις ότι κάποιοι τάχθηκαν προσωπικά εναντίον σου λες και σε ξέρανε και απο χθές. Εκτός κι αν έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και νομίζεις ότι όλο το σύμπαν σε ζηλεύει και σε φθονεί!

Άν δεν είχες μάτια και αυτιά κλειστά, θα φιλτράριζες όλα αυτά που γράφτηκαν και θα έβγαινες κερδισμένος.

Αυτολανσαρίστηκες ως έμπειρος και γνώστης και έχεις γίνει γραφικός τοποθετώντας ξανά και ξανά την κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο και εμπλέκοντας τρίτους κοινοποιώντας δημοσιεύσεις και απειλώντας μάλιστα σε κάποιο σημείο για νομικές συνέπειες ενώ απο πολύ νωρίς όλοι όσοι εμπλέκονται σου εξήγησαν ευγενικά ότι δεν υφίσταται τίποτε απο αυτά που εικάζεις.

Πολλά διευκρινιστικά ποστ με λίγα και καθαρά λόγια που για κάποιον λόγο που πάλι μόνο εσύ γνωρίζεις προσπέρασες συνεχίζοντας το ίδιο ''βιολί''.

Και εγώ στο ποστ 156 δύο μόνο πράγματα σου έγραψα και στα δύο η φαντασία σου δημιούργησε την δική σου editing πραγματικότητα...

Άμα ξέρεις τόσα πολλά και είσαι τόσο σίγουρος για τις κινήσεις και τις επιλογές σου, σταμάτα αυτά τα αμετροεπή ποστ που μόνο περιπλεκουν τα πράγματα και πάρε το σκυλάκι και ασχολήσου μαζί του.

Πάρε το σκυλάκι και κάνε ότι εσύ θεωρείς σωστό για αυτό που θέλεις απο τον συγκεκριμένο σκύλο και μην διατυμπανίζεις τι έκανες και τι ξέρεις απο το 1998 γιατι όπως έγραψα και πιο πάνω γίνεσαι γραφικός.

Last edited:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
λοιπον εγω ρεινμαστερ δεν σε θεωρω επικινδυνο ή ακαταλληλο χειριστη-ιδιοκτητη και με το καλο να το παρεις,σιγουρα θα εχεις και επικοινωνια με τον εκτροφεα σου και ολα θα πανε καλα,αλλα αυτο που γινεται εδω και κατι σελιδες το γουσταρες.....η αληθεια ειναι αυτη,γιατι αν δεν το γουσταρες θα ειχες πει απο την αρχη οτι αλλαζωντας φυλη αλλαζουν και οι απαιτησεις μου,μια απλη προταση χρεαζονταν,και μετα ας ελεγες οτι θα ανοιξεις ενα αλλο θεμα να το αναλυσουμε περετερω,μας πηγες απο το κρυο στη ζεστη πολυ αποτομα,μας μιλησες για φυλαξη σε επιπεδα ρεαλιστικα,για καταστολη και μην πω τεμαχισμο ενδεχομενου εισβολεα,αλλωστε ειχες πει οτι αν ειναι συναγερμος ή να παρω κατι υποδυεστερο ξαναπαιρνω πρεσα...με ολα αυτα εισαι ο ηθικος αυτουργος για τα επομενα συμπερασματα με τις μη σαφεις απαντησεις που εδινες,συν οτι σε μια απλη ερωτηση του gr dane που ειμουν ετοιμος να την κανω εγω και με προλαβε εισουν αγενης λες και ο ανθρωπος ειχε σκοπο να επωφεληθει απο μια τετοια κοντρα,τωρα θα μου πεις οπως ο εαστ ''ας διαβαζες και το πρωτο του θεμα να καταλαβεις οτι αλλαζωντας φυλη αλλαζουν αυτονοητα και οι απαιτησεις'' σιγα μην κατσω να διαβασω ολα τα θεματα που εχεις ανοιξει,αυτο καταλαβα αυτα ειπα,στην τελικη μας λες κατι που στο ειπαμε,οτι η φυλαξη δεν ειναι χαρακτηριστικο στο ντογκο,ασχετα αν ο εκτροφεας σου,σου εδωσε το 15% σαν φυλαξη,εγω αυτο το 15% το αμφισβητω φιλε,γιατι εχω δει σκυλια φυλαξης να εχουν λιγοτερο απο 15% και ανθρωπους να κοπιαζουν να κανουν τις γραμμες τους εργασιακες σε φυλαξη,οποτε για μενα η φυλαξη στα ντογκο ειναι η ιδια με ενα οποιδηποτε σκυλο,ασχετης ρατσας ή και ημιαιμο που δεν εχει δουλευτει ποτε σε κατι τετοιο και δεν προερχεται απο τετοιες γραμμε αιματος,αν ειναι να επικαλουμαστε για την φυλαξη αγαπη και δεσιμο με την οικογενεια και οχι εργασιακη βαση τοτε ολα φιλε ειναι μετεωρα και εγω δεν πιστευω τιποτα,τεσπα αυτα ειχα να πω,και εγω εχω τσατιστει με μελη εδω μεσα για κατι που πηρα στραβα αλλα ειμαι ετοιμος να δεχτω τις συνεπειες.....

Last edited:

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
@robin...

σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα συμφωνουσα μαζι σου...
μπορω να δεχθω προσβολλες,ακομη και βρισιες σε επιπεδα διαλογου,μπορω ακομη και ξυλο να παιξω χωρις να το τραβηξω περαιτερω,διοτι οι περισσοτεροι ανθρωποι εν βρασμω ψυχης λενε και κανουν πραγματα που δεν πιστευουν ουσιαστικα...

στην περι ης ο λογος περιπτωση ομως εχουμε ξεφυγει απο αυτο,μια και δηλωθηκε δημοσιως απο τον δανο οτι εγω τον πηρα τηλεφωνο (κατι που δεν συνεβη ποτε κι εχω και τα στοιχεια να το αποδειξω),μου εριξε "πορτα" οπως δηλωσε συγκεκριμενα και στην συνεχεια εστειλε μυνημα στον εκτροφεα μου λεγοντας του οτι οχι μονο τον πηρα τηλεφωνο και μου εριξε πορτα,αλλα επιπροσθετως οτι του εδωσα ψευδεις πληροφοριες για να αποκτησω τον σκυλο...

το να γραψει καποιος σε ένα φορουμ ότι ο reinmeister είναι ενας ψυχοπαθης μαλακας που θα καταστρεψει το ντογκο που θα παρει, είναι αποψη που δημοσιοποιειται και σχολιαζεται
και δεν τρεχει μια…

υπαρχει όμως τεραστια διαφορα μεταξυ αποψης,όπως η παραπανω και δηλωσης ενός ψευδους ως γεγονοτος ,το ότι δηλαδη εγω όχι μονο του τηλεφωνησα,αλλα εφαγα και πορτα…

η μεταφορα αυτου του ψευδους γεγονοτος μεσω μηνυματος στον εκτροφεα μου με τον οποιο εχω επαγγελματικη σχεση μεσω της αγορας του σκυλιου κι επιπροσθετως η δηλωση ότι τον επεισα να μου πουλησει σκυλο κοροιδευοντας τον,αποτελει συκοφαντικη δυσφημιση…

αυτό robin επισειει ποινικες κυρωσεις…

τον εχω ενημερωσει,όπως θα ειδες σε προηγουμενο ποστ μου ότι εάν ανακαλεσει δημοσιως,αναφορικα με το τηλεφωνημα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να κλεισει το θεμα εδώ…η επιλογη είναι δικη του…

οσον αφορα τα οσα γραφετε οι υπολοιποι θα τα απαντησω αφου κλεισει τον θεμα με τον δανο...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ανουσια διαμάχη που συνδαυλιζεται από την ηθελημένη απουσία απαντησεων...

εγω δεν θα κινηθώ στο ιδιο μηκος κλίματος με mareco αν και συμφωνώ.... αλλά θα παραθεσω αυτό:
Το ψυχογραφημα των τρολλ

Το ψυχογράφημα των τρολ | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Έχουν γραφτεί πολλά για την πρακτική του trolling στο Ίντερνετ. Ωστόσο μια νέα ψυχολογική έρευνα που μελετά την προσωπικότητα των ίδιων των trolls, έρχεται να ταράξει τα νερά, καθώς διαπιστώνει ότι το trolling έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον σαδισμό, την ψυχοπάθεια και τον μακιαβελισμό.
Η έρευνα του Erin Buckel από το Πανεπιστήμιου της Μανιτόμπα του Καναδά, την οποία διεξήγαγε σε συνεργασία με δύο συναδέλφους του, προσπάθησε να διερευνήσει εάν η τα άτομα που κάνουν «trolling» στο Διαδίκτυο έχουν ένα από τα εξής τέσσερα χαρακτηριστικά της λεγόμενης «Σκοτεινής Τετράδας»:

• Μακιαβελισμός (προθυμία να χειραγωγήσει και να εξαπατήσει τους άλλους)
  • Ναρκισσισμός
  • Ψυχοπάθεια (έλλειψη ενοχών και ενσυναίσθησης)
  • Σαδισμός (ευχαρίστηση από τον πόνο άλλων ανθρώπων).

Στη μελέτη διαπιστώνονται συσχετίσεις, κάποιες φορές ιδιαίτερα σημαντικές, μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών προσωπικότητας και τη συμπεριφορά των trolls. Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, ο συνολικός χρόνος που περνάει ένας χρήστης σχολιάζοντας στο Διαδίκτυο ανά ημέρα, σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά της «Σκοτεινής Τετράδας», εκτός του ναρκισσισμού.
Οι ερευνητές «εντόπισαν» τα trolls με διάφορους τρόπους. Ένας εξ αυτών ήταν απλώς ρωτώντας τους συμμετέχοντες στην έρευνα «τι απολαμβάνουν περισσότερο» όταν μπαίνουν σε ιστοσελίδες όπου μπορούν να σχολιάσουν. Οι πέντε πιθανές απαντήσεις ήταν οι εξής: «η συζήτηση για θέματα τα οποία θεωρείς σημαντικά», «η κουβέντα με άλλα άτομα», «να κάνεις νέους φίλους», «να κάνεις trolling» και «άλλο».
Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η αντιστοιχία των διαφορετικών απαντήσεων για τις προτιμήσεις αναφορικά με τον online σχολιασμό με τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που «εντοπίζουν» τα χαρακτηριστικά της «Σκοτεινής Τετράδας»:
149146g-ereuna.jpg

Μόνο το 5,6% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι απολαμβάνουν το trolling.Αντίθετα, το 41,3% των χρηστών του Ίντερνετ ήταν «μη σχολιαστές», δηλαδή δεν τους άρεσε να σχολιάζουν online. Επομένως, τα trolls αποτελούν μία μειονότητα των διαδικτυακών σχολιαστών και μια ακόμη μικρότερη μειοψηφία του συνόλου των χρηστών του Διαδικτύου. Πάντως, οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι η συσχέτιση μεταξύ του σαδισμού και του trolling ήταν η ισχυρότερη και ότι οι σαδιστές γίνονται troll επειδή από αυτό αντλούν ευχαρίστηση. «Trolls και σαδιστές αισθάνονται μια σαδιστική ικανοποίηση όταν οι άλλοι δυσφορούν», γράφουν οι ερευνητές. «Οι σαδιστές θέλουν απλώς να διασκεδάσουν… και το Ίντερνετ είναι η παιδική τους χαρά!», αναφέρουν.
Η έρευνα αυτή έρχεται τη στιγμή που πολλές ιστοσελίδες, ιδιαίτερα μεγάλων μέσων, ολοένα και περισσότερο ψάχνουν τρόπους να αντιμετωπίσουν την συμπεριφορά των trolls. Πέρυσι, το «Popular Science» απομάκρυνε εντελώς τα σχόλια, επικαλούμενο μια έρευνα για τις βλαβερές συνέπειες του trolling και το Youtube έλαβε επίσης μέτρα για να μειώσει τα trolls.
Ωστόσο, ο συγγραφέας της μελέτης, Erin Buckel, δεν είναι τόσο βέβαιος ότι αυτή η λύση είναι ρεαλιστική, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «η γοητεία που ασκεί το trolling στους σαδιστές -οι οποίοι προφανώς δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να εκφράσουν τα σαδιστικά τους ενδιαφέροντα με έναν κοινωνικά επιθυμητό τρόπο- μπορεί να αποδειχθεί πολύ ισχυρή».​

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ghelly παιδί μου μη γράφεις ...έχουμε σιγή ασυρμάτου μέχρι τα αξημέρωτα που θα γράψει ο GRDANE.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ghelly παιδί μου μη γράφεις ...έχουμε σιγή ασυρμάτου μέχρι τα αξημέρωτα που θα γράψει ο GRDANE.
ιιιιιιιιιι (με ήχο αναρρόφησης)

μα και αυτος ο άνθρωπος δεν ρυθμίζει το βιολογικό του ρολόι νορμαλ... πρεπει να περιμένουμε αχαραγα?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Διαβάζοντας για ''τα αξημέρωτα'', θυμήθηκα αμέσως ''τα ανείπωτα'' του Ζερβουδάκη :cool:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
To Forum δεν αποτελει χωρο προσωπικων διαξιφισμων ή ντιμπειτ πολιτικων ή καρεκλα ψυχιατρου.

Το Θεμα ειναι το Dogo και Φυλαξη.

Εαν καποιος θελει να γραψει κατι επ αυτου, να μου στειλει π.μ να το ποσταρω. Εως τοτε... κλειδωνει.

Status
Κλειδωμένο θέμα