Άσε, η κυρία στην βόλτα όχι μόνο ξέρει αλλά το λέγε κιόλας.(απρόοπτα στην βόλτα)Ε οχι και καφε πιντσερ κοτζαμαν Σικελος
Άσε, η κυρία στην βόλτα όχι μόνο ξέρει αλλά το λέγε κιόλας.(απρόοπτα στην βόλτα)Ε οχι και καφε πιντσερ κοτζαμαν Σικελος
Ρε συ @joks τωρα σοβαρα μιλας???Έχει γίνει μπέρδεμα η έχω χάσει επεισοδια?
Η Ιταλίδα εκτροφέας των καφέ Πίντσερ τι μας φταίει?
(Το ότι οι Άραβες διαβάζουν από δεξιά προς αριστερά το είχα ακούσει. Το ότι οι Ιταλοί διαβάζουν κάθετα πρώτη φορά το ακούω.)
Θα αυτομπαναριζομουν αλλά με αθωωσα λόγω βλακείας.Ρε συ @joks τωρα σοβαρα μιλας???
Ας πουμε απλα οτι εισαι ντεφορμεΘα αυτομπαναριζομουν αλλά με αθωωσα λόγω βλακείας.
Eίναι μεγάλες οι συγκινήσεις αυτές τις μέρες.Έχει γίνει μπέρδεμα η έχω χάσει επεισοδια?
Η Ιταλίδα εκτροφέας των καφέ Πίντσερ τι μας φταίει?
(Το ότι οι Άραβες διαβάζουν από δεξιά προς αριστερά το είχα ακούσει. Το ότι οι Ιταλοί διαβάζουν κάθετα πρώτη φορά το ακούω.)
http://www.akitapedigree.com/printable_pedigree.php?sire=82655&dam=64337&gens=4&images=yesΓνωριζουμε αν οι γονεις του κουταβιου εχουν ξανα μπει στην αναπαραγωγη?
Για το αν θα ξανα μπουν δεν ρωταω καν
Nα υποθέσω καλοπροαίρετα ότι έχει ξεμείνει απο πριν και δεν πρόλαβαν να το ακυρώσουν.
Που τιτλοφορείται PEDIGREE OF FUTURE LITTERΔεν ξερω αν φταιει οτι ειμαι απο κινητο, τι βλεπουμε εδω? Εγω ενα πεντιγκρι βλεπω
μπορεις να την βαλεις;@saras σορρυ αλλά πρέπει να το πώ αυτό, αποφάσισα να ψάξω σήμερα να δω τι έγινε στο φαν κλαμπ της φυλής στο φβ... και κατέληξα σε μια φωτογραφία του μικρού 2 μηνών όπου φαινόταν ξεκάθαρα οτι τα ποδαράκια του δεν ήταν καλά...
Και μου κάνει εντυπωση που είχε το θρασος να ισχυριστεί κάποιος οτι γκρινιάζεις άσκοπα...
@saras σορρυ αλλά πρέπει να το πώ αυτό, αποφάσισα να ψάξω σήμερα να δω τι έγινε στο φαν κλαμπ της φυλής στο φβ... και κατέληξα σε μια φωτογραφία του μικρού 2 μηνών όπου φαινόταν ξεκάθαρα οτι τα ποδαράκια του δεν ήταν καλά...
Του δικού μου σκύλου;;;;;που ρε παιδιά;μπορεις να την βαλεις;
Αν είναι δημόσιο ποστ από δημόσιο γκρουπ μια χαρά το βάζεις - no problem. Δώσε λινκ.Αν θέλει η σαρας να μοιραστεί φωτογραφίες από την κουταβική ηλικία και εδώ...
Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αυτή ΗΤΑΝ η αναγγελία της προγραματισμένης γέννας του σκύλου μου που γεννήθηκε στις 16 Μαίου 2017.Nα υποθέσω καλοπροαίρετα ότι έχει ξεμείνει απο πριν και δεν πρόλαβαν να το ακυρώσουν.
Ε?