γυναικες ρε.αλητεια και ετσιΟκ, γιατι ομως? Ειναι κατι προσωπικο?
Δείτε τώρα που μεγάλωσε και έκλεισε τους 11 μήνες...είναι ο Σκύλος ΜΟΥ και για μένα είναι ο καλύτερος σκύλος του κόσμου!Να δουμε και εμεις?
Για αν μη φαίνεται τόσο άσχημα...Επίτηδες την "ανέβασα" ανάποδα..
ειναι μια λυση αλλα.Κατέβασε το σε αγώνες όπως προτάθηκε παραπάνω. Να δω που θα κρυφτεί η ερασιτέχνης ηθική εκτροφέας.
Μωρε δεν ειναι μονο ποδαρακια ο γλυκουλης, εχει κι ενα αρκουδομουτρο που κλεβει την παρασταση Βαζε τον και ισια να μη στραβολεμιαζουμε για να δουμε το φατσονιΓια αν μη φαίνεται τόσο άσχημα...
Τότε να πάνε να μπιπ συλλογικά με εξαίρεση τους ελάχιστους που ξέρω εδώ η προσωπικά.ειναι μια λυση αλλα.
το 5% θα πει τι πραγματικα εγινε
το 10% θα πει οτι γινοντε και αυτα
το 20% θα πει οτι φταιει ο ιδιοκτητης
και το υπολοιπο θα κανει την παπια
Βγάλε και μερικούς από αυτούς και είσαι μέσα.Τότε να πάνε να μπιπ συλλογικά με εξαίρεση τους ελάχιστους που ξέρω εδώ η προσωπικά.
Μετά φταει ο ανάδρομος Ερμής που τους λένε κλικα.
Απ'όσα κουτάβια έχω δεί ως τώρα...δεν είχε κανένα τόσο ζελεδένια άκρα. Δεν βγάζεις συμπέρασμα για το είδος του προβλήματος ή τον βαθμό...αλλά υποψάζεσαι οτι βρίσκεστε σε κατάσταση υψηλού κινδύνου, και οτι πρεπει να πραξεις ανάλογα.Αυτή λέει η Ιωάννα, άσχετο αλλά Ιωάννα το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει στο αριστερό πόδι και όχι στο δεξί.