Και οι επιγονατίδες καπου στα 500(υποθέτω), από τις οποίες και μάλλον αξίζει να ξεκινήσεις.7000 ευρώ είναι τα ισχία μόνο , 3500 χιλιάρικα το πόδι τα αλλα είναι αλλα και ερχονται μετα
Last edited:
Και οι επιγονατίδες καπου στα 500(υποθέτω), από τις οποίες και μάλλον αξίζει να ξεκινήσεις.7000 ευρώ είναι τα ισχία μόνο , 3500 χιλιάρικα το πόδι τα αλλα είναι αλλα και ερχονται μετα
Έχει να κάνει με τις αντοχές του καθενός μας.Γιατί εγώ και εσύ δεν πονάμε το ίδιο;
Πήγαινε σε παρακαλώ να σπουδάσεις 5 χρόνια κτηνίατρος, μετα κάνε μετεκπαίδευση και σεμινάρια και όταν φτάσεις να λέγεσαι ο καλύτερος ορθοπεδικός της Ελλάδας και χρεώνεις με βάση την ανώτερη ηθική σου θα με έχεις πελάτη.Ξέρω ότι δεν ρωτήσατε παρά την χρήση ερωτηματικών, αλλά θα ήθελα να το ξαναγράψω...
Οι σκύλοι δεν πονούν όπως εμείς και το κόστος είναι ΓΕΛΟΙΑ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ και ΑΝΗΘΙΚΑ υψηλό...
πιο φασιστής πεθαίνεις! Νομίζω ότι το να χρησιμοποιούνται αποτελεσματα επιστήμης για ναζιστικούς σκοπούς εκφυλίζει την ίδια την έρευναΈχει απόλυτο δίκιο ο @canis. Κανείς δεν πονάει το ίδιο με κάποιον άλλο.
http://www.care.gr/post/3979/giati-oi-anthropoi-parousiazoun-diaforetiki-antoxi-ston-pono
Μάλιστα, η αντοχή στον πόνο διαφοροποιείται ανάλογα και με την ιστορική περίοδο. Μετά από μελέτες έχει αποδειχθεί οτι στο παρελθόν οι άνθρωποι πονούσαν από πολύ λιγότερο έως λιγότερο σε σχέση με τον σημερινό άνθρωπο (εξ ου και τα πολύ φρικτότερα βασανιστήρια).
Στους σκύλους ισχύει το ίδιο. Οι φυλές με μαχητικό παρελθόν έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο, Στην Αμερική γίνονται έρευνες για την έκκριση των ενδορφινών στον εγκέφαλο των πιτ σε στιγμές στρες, καθώς θεωρούν οτι αυτές ευθύνονται για την μεγάλη αντοχή που επιδεικνύουν στον πόνο, προκειμένου να βοηθηθεί αντίστοιχα ο άνθρωπος.
Για τον πόνο στα ζώα και ειδικά στο σκύλο :
http://socrethics.com/Folder2/Biology.htm
https://www.independent.co.uk/life-...in-in-the-same-way-as-humans-do-10371800.html
Apology accepted.
Εσυ που το ξερεις ποσο πονανε;Apology accepted.
Δεν το δείχνουν οι σκύλοι ότι πονάνε γιατί στη φύση, ο πονεμένος σκύλος τραμπουκίζεται και παραγκωνίζεται από την αγέλη.
¨Αλλο το δεν δείχνουν να πονάνε
Άλλο το δεν πονάνε
Παρομοιάζουμε χρόνιο πρόβλημα με μπουνιές κλωτσιές και δαγκωματα. Δηλ, πόνος 24ωρες = πόνος 5 λεπτων? Ξέρουμε όλοι πόσο πονάνε και είναι κοινώς παραδεκτό από το γεγονός ότι έχουμε μελετήσει τα αισθητήρια νεύρα που υπάρχουν στην περιοχή!Εσυ που το ξερεις ποσο πονανε;
Αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
Εγω οταν επαιζα ποδοσφαιρο πιτσιρικας, ετρωγα κλωτσιες και θεωρουσα οτι ποναω.
Οταν ομως μετα απο καμμια εικοσαρια χρονια ειπαμε με καποιους φιλους να ξαναπαιξουμε, εκτος οτι φοβομουν να βαλω το ποδι, ενω παλια δεν με ενοιαζε, εφαγα μια κλωτσια και τα ειδα ολα!
Αλλιως ποναει αυτος που τρωει γροθιες στη μουρη καθε μερα κι αλλιως θα πονεσει αυτος που δεν εχει φαει ποτε!
Που είπα ότι δεν δέχομαι τη κληρονομικότητα?Τι λες τωρα;
Μηπως να μην μιλαμε και για την κληρονομικοτητα ή μηπως ακομα χειροτερα που ειναι και του συρμου να την αμφισβητησουμε, για να μην δικαιωθουν οι φασιστες;