Η πολύ άβολη στιγμή που δεν έχεις τώρα, άμεσα, να δώσεις μετρητά 7000 ευρώ για την αρθροπλαστική ισχίων για αρχή και "βλέπουμε" για επιγονατίδες και ταρσούς, δεν "εγκαταλείπεις" τον σκύλο σου, και κάνεις ότι μπορείς για αυτόν.Η πολύ άβολη στιγμή που οι κτηνίατροι είπαν έτσι, εμείς λέμε αλλιώς και μοιραζόμαστε θετική ενέργεια αναμεταξύ μας.
Ναι, είναι κοινώς παραδεκτό ότι καθώς θα σχηματίζεται αρθρίτιδα στην άρθρωσή του, θα πονάει λιγότερο!αν μπορώ να σε παρηγορήσω είναι η χειρότερη εποχή του τώρα , μεγαλώνοντας μειώνονται τα συμπτώματα.
δεν είπα κάτι τέτοιοΝαι, είναι κοινώς παραδεκτό ότι καθώς θα σχηματίζεται αρθρίτιδα στην άρθρωσή του, θα πονάει λιγότερο!
μη τσιγκλας τωρα και εσυΗ βολικοτατη στιγμη που εχεις ξεφορτωθει ενα τετοιο κουταβι, εχεις τσεπωσει το κασερι, και πουλ-μουρ
Χρωσταω κ μια απαντηση σε αυτο το θεμα εγω εντω μεταξυμη τσιγκλας τωρα και εσυ
Ακόμη δε πιο βολικό όταν το κάνουν όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. 'Εχει να τραπεζώσει πολύ κόσμο με το κασέρι.Η βολικοτατη στιγμη που εχεις ξεφορτωθει ενα τετοιο κουταβι, εχεις τσεπωσει το κασερι, και πουλ-μουρ
Ποιοι ολοι?Ακόμη δε πιο βολικό όταν το κάνουν όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. 'Εχει να τραπεζώσει πολύ κόσμο με το κασέρι.
Δώσε πόνο εδώ https://www.dogforum.gr/community/threads/Όταν-η-ηθική-εκτροφή-πάει-μπουζούκια.35064/Ποιοι ολοι?
Κασερι ειναι αυτο, παει με ολα
να σου πω σε αυτην την ηλικία που ειναι ο σκυλος της Saras ακομα δεν εχει τελειωσει την αναπτυξη και το σημαντικότερο δεν εχει φτιαξει μυικό συστημα. Πρώτα γιατί είναι μικρός και το σημαντικότερο γιατί σκυλιά όπως της saras η τον δικό μου που εμφανίζουν δυσπλασία τόσο μικρά χρησιμοποιούν όσο μπορούν λιγότερο το πίσω τους σύστημα ακόμα και στα απλά έτσι έχουμε διαφορά στο μπροστινό με το πισω σωμα.Saras, συγγνώμη. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι θα προσπαθούσες να αποφύγεις εντελως το χειρουγείο παρα της συμβουλές που ήδη έδωσαν οι κτηνιάτροι.Δεν καταλαβα οτι ηταν οικονομικό πρόβλημα , ειδικά οταν είναι ζωο εκτροφείου. Δίκιο έχει ο ζενιο και τσιγκλάει.
Σημειωτέον, όταν μιλάμε για περιβαλλοντικούς παραγοντες μιλάμε κυρίως για περιβάλλον μήτρας, τη διατροφή και το εδαφος στο οποίο κινείται το ζωο στους πρώτους 2 μήνες της ζωής του. Ελπίζω να μήν σε επεισε κάποιος οτι προκάλεσες κάτι εσύ, εφόσον δεν υπήρχε μετεπειτα τραυματισμός.
Με την ηλικια - αν καταφέρεις να βάλεις μυς στο ζώο- θα αυξηθεί η κινητικότα του, αλλά πώς θα τους βάλεις αυτούς τους μυς και πώς υα τους διατηρήσεις, αν το ζωο πονάει; Καθημερινό κολύμπι; @vek δεν ηταν διφορούμενο αυτό που έγραψες. Ποια ακριβώς εποχή πιστευεις πως θα είναι καλύτερη;
Φυσικά και πονάνε το έχω γράψει μερικά ποστ πριν , πονάνε συνέχεια δεν ξέρουν πως είναι να ζεις χωρίς πόνο.Επειδή ο Νταιτζι και ο Δικαστής δεν μιλάνε, να μιλήσω εγω?
Έχω δυσπλασικό το δεξί ισχύο, οι 2 επιγονατίδες μου κάνουν παρεκτόπιση, κομμένο πρόσθιο χιαστό και ρήξη μηνίσκου στο αριστερό πόδι. (μοιαζουν οι περιπτωσεις μας με τον νταιτζι).
Δεν κάνω επέμβαση για οικονομικούς λόγους, γυμνάζομαι σκληρά όμως και παρ όλο που δεν θα με δεις ποτέ να κουτσαίνω πονάω κάθε μέρα.
Ολοι μας έχουμε οικονομικά προβλήματα, ας μην λέμε παραμυθάκια επειδή δεν μας συμφέρει να ξέρουμε ότι τα σκυλιά πονάνε. Η μυικότητα βοηθάει στην κινητικότητα του κάθε ζώου, ο πόνος είναι άλλη ιστορία.
Α! εσυ εννοείς καλυτερεύει η εικόνα που βλέπει ο άνθρωπος! Αν είναι έτσι πάσο σε παρεξήγησα.Φυσικά και πονάνε το έχω γράψει μερικά ποστ πριν , πονάνε συνέχεια δεν ξέρουν πως είναι να ζεις χωρίς πόνο.
Δεν έγραψα πουθενά ότι δεν υπάρχει πόνος έγραψα ότι καλυτερεύουν τα συμπτώματα είναι τελείως διαφορετικό.
Θα περασω και απο εκει να πω ενα γεια αλλα εδω χρωσταω απαντηση, εκεινο ειναι πιο γενικο. Οσο μου κοβει και εμενα βεβαια, γιατι ως μελος του φορουμ αντιλαμβανεσαι οτι εχω πεπερασμενες ικανοτητες επικοινωνιας...
O σκύλος πονάει , οπως πονάς και εσύ , αλλά που θες να καταλήξεις δεν καταλαβαίνω.Α! εσυ εννοείς καλυτερεύει η εικόνα που βλέπει ο άνθρωπος! Αν είναι έτσι πάσο σε παρεξήγησα.
Εγώ μιλούσα για το πως νιώθει ο σκύλος....
7000 ευρώ είναι τα ισχία μόνο , 3500 χιλιάρικα το πόδι τα αλλα είναι αλλα και ερχονται μεταΕπίσης @saras , τα 7 χιλιάρικα αντιστοιχούν στο σύνολο των εξόδων του σκύλου(? ). Κανονικά θα εγχειρήσεις το κάθε πόδι επιγονατίδες και ισχία ξεχωριστά,και μετά από κάθε χειρουργείο υπολόγισε χρονικό διάστημα αποθεραπείας. Επομένως δεν θα ερθουν τόσα έξοδα μαζεμένα άμεσα.
*Δεν υπάρχει μυς που να σου κρατήσει τις επιγονατίδες στη θέση τους, οπότε τα σχεδια για υδροθεραπείες θα βγουν λίγο αχρηστα εδω.