Να γινεις λοιπον συμβουλος για οσους θελουν να αποκτησουν σκυλο..Εγω ξερω οτι δεν επρεπε ποτε να παρεις σκυλο. Και δυστυχως επειδη κυκλοφορουνε διαφοροι κουταβεμπορες θα ξαναποκτησεις. Αυτο ειναι το χειροτερο.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Βικυ θα εχεις διαπιστωσει απο μονη σου οτι οι περισσοτεροι εχουν μια επικριτικη σταση και καθολου φιλικη και συμβουλευτικη.Το να τσακωνομαστε δεν ωφελει κανεναν.
Το αν το κουταβι "επιστραφει" στον εμπορο θα παει γκιλοτινα, το γνωριζουμε ολοι.- καλυτερα αν αποφασισει να βρει να το χαρισει.
Ολα τα "ουγγαριας" , κατα την επιστροφη, δεν φτανουν ποτε στην Ουγγαρια
Οποιος εχει ορεξη να βοηθησει, ας εξηγησει του k.xaris περι δυσπλασιας , περιπτωσεις, παραδειγματα κτλ..
αν τελικα δωσεις τη μικρη πισω για να σου φερουν αλλη καλυτερη...παρε χρυσοψαρο καλυτερα, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ ΕΣΥ....
Εγω δεν καταλαβαινω αν αυτες οι 12 μοιρες αποκκλισης σε κουταβι μπορουν να δημιουργησουν μεγαλα κινητικα προβληματα σε ενηλικο σκυλο.Και αυτο ρωταω.Ρε παιδιά...τι δεν καταλαβαίνετε;
Εχεις δικιο...ξεφυγα απο το θεμα.Αν θελετε σβηστε τοτο πως αισθανεται ο καθε ενας για ενα ζωο,μπορει εμας να μας φαινεται ασχημο,αλλα ειναι δικαιωμα του.χαρακτηρισμους τυπου "εγκλημα" κτλ,τους θεωρω εντελως ακυρους.μπορουμε σαφως να εκφραζουμε την γνωμη μας,χωρις την προσβολη του ανθρωπου που εχει το προβλημα.εχουμε καθε δικαιωμα γνωμης,αλλα οχι να χαρακτηρισουμε κ σαν φονια καποιον.
για το προβλημα τωρα,εγω απλα θα ζητουσα κ αλλες 1-2 ιατρικες γνωματευσεις.