Αν και σχεδον σε ολα τα θεματα διαφωνω με την mareco, οφειλω να της αναγνωρισω την προσφορα της!!!
Ελαχιστοι θα εκαναν αυτο που κανει!
Κ. χαρις....ο Κος Τριαντης τι σου προτεινε? Εφοσον εκεινος ηταν που μεσολαβησε για να παρεις ενα σκυλακι των 1000 ευρω χωρις πεντιγκρι και εφοσον οπως λες, συνεργαζεται με αυτο το εκτροφειο, θα επρεπε και οφειλει να επικοινωνησει μαζι τους για να σου στειλουν καινουριο. Το παρων κουταβι που εχεις τωρα, μην το δωσεις πισω με καμια παναγια, γιατι θα το θανατωσουν.
Η mareco σου εκανε μια προσφορα που ελαχιστοι απο εμας θα το εκαναν και το εκανε αυτο σκεπτομενη την ζωη της nemesis και οχι για να σου αποδειξει αν εισαι λαθος η οχι.
Ολοι εδω μεσα στο φορουμ, ειναι για να βοηθησουν, ο καθενας με τον τροπο του (καλος η κακος τροπος). Μην σκεφτεσαι οτι ολοι , εδω και 30 σελιδες ειχαν δικιο σε οσα σου ειπαν , με αποτελεσμα να το παρεις εγωιστικα το θεμα και απλα για να τους πας κοντρα, στειλεις το κουταβι για ευθανασια!
Εκτος και αν (
επειδη εχω μαθει να ειμαι καχυποπτος στην ζωη μου), ολα αυτα ειναι μπαρουφες και απλα ηθελες να δεις τι θα σου πουν ολοι εδω μεσα.
Για να μην θελεις να δωσεις το κουταβι στην mareco, αυτοματως με βαζει σε υποψιες η κινηση σου αυτη, οτι σου ειπε ο μεσαζων να στειλεις το κουταβι υποχρεωτικα πισω για να παρεις αλλο.
Ειναι κριμα να θανατωσουν ενα κουταβι ενω μπορει να ζησει ακομα πολλα και υπεροχα χρονια, εστω και με αυτο το προβλημα.
Υ.Γ. Οι βαζελοι δεν τα παρατανε με την 1η δυσκολια...ξερεις εσυ!