xaxaxaxaxaxa δεν μπορω να σταματησω να γελαωαπο το ebay την πηρες?καλως ορισες...
θεικη ατακα!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα
xaxaxaxaxaxa δεν μπορω να σταματησω να γελαωαπο το ebay την πηρες?καλως ορισες...
Πες τα εσυ γιατι αμα τα πω εγω θα πεσουν να με φανεΕνα μπραβο για τον εκπαιδευτη που φερνει σκυλους χωρις pedigree
και προωθει την κυνοφιλια
Στο οτι φερνει κουταβια χωρις pedigree????Μπορεις αν θελεις να πας ο ιδιος να του το πεις ...Θα εχετε σιγουρα μια ομορφη κουβεντουλα για το θεμα.
Ειμαι σιγουρος....
Mικρη αλλα κανεις δεν μπορει να σου προεξοφλησει πως θα εξελιχθει..Τι εκταση εχει το προβλημα?
Έκανες ακτινογραφία ? τι ηλικία έχει ο σκύλος ?
Ο Γιατρος εκανε την διαγνωση φιλε μου..Ακομη κι εγω που δεν ειμαι γιατρος καταλαβα την διαφορα στις ακτινες.Και διαγνώσατε δυσπλασία, σε κουτάβι μεγαλόσωμης φυλής, μικρότερο των 4 μηνών;
Και μάλιστα με τόση σιγουριά;
Η διαγνωση δεν μου αφηνει περιθωρια αισιοδοξιας.Μην απογοητεύεσαι!!Είναι πολύ μικρό το σκυλί!!Το βλέπω και στη δικιά μου!!Είναι διαφορετικός ο τρόπος που τρέχει τώρα από ότι ήταν πριν 3-4 μήνες!!Θα φτιάξει!!Επίσης η δικιά μου έχει πιο ψηλά γενικώς όλο το πίσω σύστημα και από ότι διάβασα αυτό διορθώνεται με τον καιρό!!Μιλάμε για μεγαλόσωμη φυλή και η σκύλα σου είναι ούτε 4 μηνών!!!!!!