Θα παρω και μια δευτερη γνωμη οπωσδηποτε,ομως αν και η δευτερη διαγνωση ειναι ιδια...μιλα και με κανεναν αλλο γιατρο πριν παρεις οποιαδηποτε αποφαση ομως!!Και μη βιαστεις ακου τι σου λενε εδω μεσα!ειναι μικρο το σκυλι ακομα..δενει ακομα ο σκελετος του!
Μπορω να την δωσω πισω και να μου φερουν αλλο σκυλακι. :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:Τι είδους απόφαση, πρέπει να πάρεις;
Τι με ρωτας για να καταλαβω λεβεντη ?και τι ειναι βρε ο σκυλος??ρουχο που δεν σου κανει να τη γυρισεις πισω??
Εγώ πάλι, δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου...Μπορω να την δωσω πισω και να μου φερουν αλλο σκυλακι. :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Τι δεν καταλαβαινεις να σου εξηγησω φιλε μου.Εγώ πάλι, δεν καταλαβαίνω την απάντησή σου...
Καλυτερα να μην σου απαντησω..Γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.........Ασε φίλε μου, δεν θέλω να μου εξηγήσεις.
Θα σου προτείνω το εξής...πάρε την απόφασή σου τώρα. Ζήτα να σου στείλουν άλλο ημίαιμο αμφιβόλου προέλευσης, όπως αυτό που έχεις και αυτό μην το στείλεις πίσω [για να το θανατώσουν στα πάτρια εδάφη τους-γιατί φυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει]. Δώστο σε μένα. Και σήμερα ακόμη κιόλας. Ερχομαι και να το πάρω.
Αλλη κουβέντα, στο παρόν θέμα, δεν πρόκειται να πω. Η πρότασή μου είναι σοβαρότατη και ισχύει. Αν θέλεις, στείλε μου πμ.
Εφοσον δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα οκ δεν απαντω...Τι να απαντησεις δεν μπορω να σκεφτω, γιατι τριαντα σελιδες τωρα αλλα ρωταμε αλλα απαντας και αλλα καταλαβαινεις , το σιγουρο ειναι αμα δωσεις το σκυλακι πισω, το πιο πιθανο ειναι να θανατωθει , οχι τιποτα αλλο νομιζες οτι θα χαρουμε αν παθαινε τιποτα το σκυλακι σου , επειδη εσυ σκεφτεσαι ετσι δεν σημαινει οτι ετσι σκεφτομαστε και εμεις........